kanenaprivacy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Αισθάνομαι πως έκλεψαν λίγο από το "κόσμημα factor" των προηγούμενων pro με τα "premium materials" και το μετέφεραν στο air και τα pro επικεντρώθηκαν παραπάνω στο να είναι pro. Δεν ξέρω αν θα πάει καλά με το κοινό αυτό από ψυχολογίας άποψη. Θα είναι λιγάκι split μέσα τους, το κομμάτι του κοινού που το θέλει για την μόστρα. Η μόστρα της ομορφιάς είναι στο air και η μόστρα της δύναμης είναι στο pro. Νομίζω πάλι η πλειοψηφία στο pro θα καταλήξει. Αν μένεις Ελλάδα το καινούργιο thermal design του pro ίσως να μετρήσει. Έχουν μιλήσει και στο παρελθόν βέβαια για thermal design και ήταν παπάτζες μπροστά στην ζέστη της χώρας μας. Θα πρέπει να περιμένουμε reviews καλύτερα. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από kanenaprivacy 4
freegr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Πιο λεπτό αλλά η τιμή του μας ανησυχεί αφού στη χώρα μας φουσκώνει 1
panosk111178 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Εμένα μου αρέσει το AIR θα το δω και σε review αλλά και από κοντά και αν μου αρέσει στο χέρι θα μεταβώ από 15 pro max στο 17 AIR
panathatube Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Chef_Alexander είπε Είναι η πρώτη φορά από την εποχή που μπήκα στο οικοσύστημα της Apple που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω μοντέλο μέσα σε ένα χρόνο. Συνήθως κρατούσα τις συσκευές μου 2-3 χρόνια πριν προχωρήσω σε αλλαγή. Περιμένω να το δω από κοντά ώστε να δω κάποια βασικά χαρακτηριστικά που δεν έδειξε στην παρουσίαση π.χ. η απόδοση της κάμερας, το zoom που προσφέρει ο ενσωματωμένος τηλεφακός, η αίσθηση στο χέρι κλπ. και πολύ πιθανόν με βλέπω για σύντομη αγορά. Ααα ρε Apple τι μας κάνεις κάθε φορά.....πάλι υπερωρίες πρέπει να κάνω για να καλύψω τα έξοδα😆 Νομίζω ότι ο μονοφωνικός ήχος (ένα μόνο ηχείο) είναι ένα ηχηρό κάλεσμα για την (μη) αγορά του 12 ώρες πριν, dogkon είπε Μου αρέσει το μέγεθος και το βάρος με κουράσανε τα pro μοντέλα το βάρος, το πάχος κτλ. Με ξενέρωσε που δεν έχει ultra και macro camera. Πέραν της εικόνας ο ήχος. Και το ένα ηχείο εν έτει 2025 είναι αντικίνητρο πώς να το κάνουμε... Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από panathatube 1 1
alex8850 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 12 hours ago, kirileman said: Video 1440p@30fps, 1080p@30fps Τεκνολότζια. Για ξαναδές το καλύτερα.
polaki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Α εδώ έχετε βάλει μαύρο ε; Στο pro μόνο σας χάλαγε…
mdkamael Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Με SoC τον Α19pro διχως αντιστοιχη απαγωγη θερμοτητας οπως στα pro μοντελα, καταλαβαινουμε ηδη απο τωρα τι θα συμβει. Περιμενουμε με υπομονη τους πρωτους "beta-testers" καταναλωτες για την επιβεβαιωση της υποψιας.... 🤫
polaki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μη βιάζεσαι, ας το ακούσεις πρώτα γιατί κάτι διαβάζω για μονοφωνικό ήχο και πήγα πίσω στο 2016… Και επίσης αν έχεις χοντρόδάχτυλα όπως εγώ δεν ξέρω πως θα βολέψει. Αλλά ναι σίγουρα έχει ενδιαφέρον σαν προσθήκη στη γκάμα.
Hal9000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Οι τιμές στην Ελλάδα iPhone Air 256GB - €1239 iPhone Air 512GB - €1499 iPhone Air 1TB - €1759
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, kirileman είπε Video 1440p@30fps, 1080p@30fps Τεκνολότζια. https://www.apple.com/iphone/compare/?modelList=iphone-17-pro,iphone-air,iphone-17
panos2000gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Για όσους μπορούν να "ζήσουν" χωρίς το camera setup των Pro , η αποκάλυψη για φέτος είναι το απλό iPhone 17. Για πρώτη φορά με Pro Motion (120hz), μόλις 10 γρ. μεγαλύτερο βάρος από το Air, καλύτερη αυτονομία, καλύτερες κάμερες, πιο εύκολα διαχειρισμό form factor στην καθημερινή χρήση αν εξαιρέσουμε το πάχος, αρκετά φτηνότερο και σε συνδυασμό με μια λεπτή θήκη νομίζω ότι θα εξυπηρετήσει πολύ μεγαλύτερο κοινό από αυτό του iPhone Air. 3
Vlad27 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Αυτό μάλιστα, είναι πανέμορφο. Δεν ξέρω πως θα ανταπεξέλθει στην καθημερινή χρήση, αλλά είναι κουκλί. 1
takislz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Από αυτή την συσκευή θα βγουν τα ''χοντρά'' λεφτά φέτος. Μπορεί και εσκεμμένα να έχει κάνει τόσο χάλια τα pro. Φτηνότερο hardware σε πιο ακριβή τιμή (από plus) με μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους φυσικά και μια ψευδαίσθηση πως πήρες κάτι καινούργιο αυτή την χρονιά. Εν ολίγοις ... Σανό. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από takislz 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα