kanenaprivacy Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Αισθάνομαι πως έκλεψαν λίγο από το "κόσμημα factor" των προηγούμενων pro με τα "premium materials" και το μετέφεραν στο air και τα pro επικεντρώθηκαν παραπάνω στο να είναι pro. Δεν ξέρω αν θα πάει καλά με το κοινό αυτό από ψυχολογίας άποψη. Θα είναι λιγάκι split μέσα τους, το κομμάτι του κοινού που το θέλει για την μόστρα. Η μόστρα της ομορφιάς είναι στο air και η μόστρα της δύναμης είναι στο pro. Νομίζω πάλι η πλειοψηφία στο pro θα καταλήξει. Αν μένεις Ελλάδα το καινούργιο thermal design του pro ίσως να μετρήσει. Έχουν μιλήσει και στο παρελθόν βέβαια για thermal design και ήταν παπάτζες μπροστά στην ζέστη της χώρας μας. Θα πρέπει να περιμένουμε reviews καλύτερα. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από kanenaprivacy 2
freegr Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Πιο λεπτό αλλά η τιμή του μας ανησυχεί αφού στη χώρα μας φουσκώνει
panosk111178 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Εμένα μου αρέσει το AIR θα το δω και σε review αλλά και από κοντά και αν μου αρέσει στο χέρι θα μεταβώ από 15 pro max στο 17 AIR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα