Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Τόσο έκαναν και τα προηγούμενα…

Τα pro νομίζω τσίμπησαν στην κατώτερη τιμή αλλά ανέβασαν την Base χωρητικότητα στα 256GB

• Thanks 1
  • Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παπάντζα φουλ και φύκια για μεταξωτές κορδέλες!!! τα ίδια χάλια με τις μπαταρίες και με ελάχιστες διαφορές …...τρίχες δηλαδή...

Σε ένα πράγμα της βγάζω το καπέλο…… κάθε χρόνο πουλάει το ίδιο κινητό παρουσιάζοντάς το ως καινούργιο!!! στο μάρκετινγκ δεν παίζεται!!!

Επεξ/σία από bobos73
  • Like 9
  • Thanks 4
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Belial είπε

Στην Γερμανία το 17 Pro από 1299€ Ελλάδα κανένα 50ρικο παραπάνω παραδοσιακά;

Λογικά ναι λόγω ΦΠΑ 19%

Αν κάνουμε τις πράξεις βγαίνει με ΦΠΑ 24% στα 1353€ 

Επεξ/σία από Dimitris_1981
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποτυχία

Από τιτάνιο αλουμίνιο μέγα fail...

χρώματα για τα πανηγύρια

κάμερες μια από τα ίδια... 

Το κουμπί της κάμερας στο πλάι το αφαιρέσανε? (δεν το πρόσεξα αυτο..)

Γιατί πέρσι το παρουσιάζανε σαν καινοτομία ...

Τεσπα με λίγα λόγια  αυτός που έχει 15 pro 16 pro μη βάλω και το 14 προ... ας κάτσει εκεί που καθεται...

αυτός που έχει τα απλά ας πάει σε 17 απλό εκεί είδαμε αναβάθμιση...

Επεξ/σία από gastonegr
  • Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, BlacK_DrAgOn είπε

Δεν κυκλοφορεί 19 Νοεμβρίου. 19 Σεπτεμβρίου. Κάνατε λάθος 

Βλέπουν μπροστά. Στα χαρτιά 19/09, στην πραγματικότητα 19/11...😂

• Haha 2
Δημοσ.

Περίμενα καιρό την παρουσίαση για να δω αν θα πάω σε κάποιο Iphone σαν βασικό μου τηλέφωνο αλλά με τον σχεδιασμό ξενέρωσα.Ισως αξίζει μια ευκαιρία το απλό 17.

• Like 1
Δημοσ.

Στην Ευρώπη μόνο το iPhone Air θα έχει αποκλειστικά eSim. 17/Pro/Pro Max κανονικά esim/nano sim. Στην Αμερική όλα έχουν μόνο eSim και άρα μεγαλύτερη μπαταρία. 

• Haha 1
Δημοσ.

ας ειμαστε ειλικρηνης το camera bump ειναι απαίσιο. Δωσανε φουλ σημασια στα απλα 17αρια εκει που αξιζει να αναβαθμισει καποιος.

τα χρωμματα δε της pro σειράς ειναι απαράδεκτα. μονο αν εισαι streamer η σοβαρος video creator αξιζει το transition.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά να πάθω που τσιγγουνευτηκα τα λεφτα για το 16. Θα μείνω άλλη μια χρονιά με το 15 pro. Αυτό το πράμα δεν θυμίζει καν Iphone. Σαν ξιαόμι είναι...

Επεξ/σία από Disrespect
  • Like 8
Δημοσ.

Κάτοχος 13 PM, σκυλομετανιώνω που δεν πήγα σε 16 PM πέρσι και είπα να περιμένω ένα χρόνο ακόμη. Και, οποία απογοήτευσις, τα χρώματα είναι επιεικώς για τα μπάζα (κανένα δεν μου αρέσει), ενώ η απουσία του τιτανίου είναι ξεκάθαρο downgrade όσο κι αν θέλουν να το παρουσιάσουν ως «αναγκαίο για λόγους ψύξης». Πλέον έχω τις εξής επιλογές: παίρνω ένα χρόνο μετά το 16 PM (αν μάλιστα πέσει λίγο ακόμα η τιμή του πριν την απόσυρση), ή μένω για τέταρτο χρόνο με το 13 PM περιμένοντας μήπως του χρόνου υπάρξουν πιο ριζικές αλλαγές και, κυρίως, καλύτερη παλέτα χρωμάτων• τεράστιο και εντελώς ακατανόητο λάθος η αφαίρεση του μαύρου και (δευτερευόντως) του Natural Titanium.

• Like 5
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε

Κάτοχος 13 PM, σκυλομετανιώνω που δεν πήγα σε 16 PM πέρσι και είπα να περιμένω ένα χρόνο ακόμη. Και, οποία απογοήτευσις, τα χρώματα είναι επιεικώς για τα μπάζα (κανένα δεν μου αρέσει), ενώ η απουσία του τιτανίου είναι ξεκάθαρο downgrade όσο κι αν θέλουν να το παρουσιάσουν ως «αναγκαίο για λόγους ψύξης». Πλέον έχω τις εξής επιλογές: παίρνω ένα χρόνο μετά το 16 PM (αν μάλιστα πέσει λίγο ακόμα η τιμή του πριν την απόσυρση), ή μένω για τέταρτο χρόνο με το 13 PM περιμένοντας μήπως του χρόνου υπάρξουν πιο ριζικές αλλαγές και, κυρίως, καλύτερη παλέτα χρωμάτων• τεράστιο και εντελώς ακατανόητο λάθος η αφαίρεση του μαύρου και (δευτερευόντως) του Natural Titanium.

Μια χαρά είναι ακόμα το 13 PM. Το έδωσα στην σύζυγο όταν πήρα το 15 PM και σηκώνει ακόμα κανονικά τα πάντα και με 92% health.

Τι κατάσταση είναι αυτή; Έχουμε αρχίσει να λέμε όσο παλιότερα τόσο καλύτερα. Στηβ λείπεις....

• Like 5
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...