Pwpwpw Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 ώρα πριν, polakis21 είπε Το πορτοκαλί ειναι παρα πολυ ωραιο και πρωτοτυπο βασικα… Δεκτό γιατί είναι και υποκειμενικό. Στα μάτια μου πάντως φαίνεται χάλια και μοιάζει να βγήκε από παιχνίδι του τζάμπο, σε καμία περίπτωση δεν μου βγάζει κάτι σοβαρό και premium με κόστος 1μιση χιλιάρικο. 1
Hacker?pcs Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 hour ago, Fulgore said: Κάποιος στο forum/ειδήσεις ξέχασε να ανεβάσει post για το απλό Iphone 17.... Μονο 5135 χιλιάδες άρθρα για την Apple σήμερα, δίκιο έχεις δεν είχε χώρο για σχόλια για το απλό iphone 17
redhotstef Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 32 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Δεκτό γιατί είναι και υποκειμενικό. Στα μάτια μου πάντως φαίνεται χάλια και μοιάζει να βγήκε από παιχνίδι του τζάμπο, σε καμία περίπτωση δεν μου βγάζει κάτι σοβαρό και premium με κόστος 1μιση χιλιάρικο. Πεσ το αυτο στις λαμποργκινι και τις φεραρι που έχουν φανταχτερά χρώματα.. 1
geo9681 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Πρώτη φορά που τα dummy δεν έχουν καμία διαφορά με τα πραγματικά. Αυτό μόνο η apple θα μπορούσε να το καταφέρει. Το μόνο κινητό που αξίζει πλέον να πάρει κανείς είναι το απλό 17 και όποιος είναι έξυπνος εκεί θα πάει. Βέβαια σ αυτή τη κατηγορία τιμής πας σε Android πύραυλο αλλά άλλο καπέλο αυτό. 1 3
Pwpwpw Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 27 λεπτά πριν, redhotstef είπε Πεσ το αυτο στις λαμποργκινι και τις φεραρι που έχουν φανταχτερά χρώματα.. Μου φαίνεται απαίσιο αυτό το γυφτοπορτοκαλι σε συσκευή smartphone τι να κάνουμε τώρα.
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 22 λεπτά πριν, geo9681 είπε Πρώτη φορά που τα dummy δεν έχουν καμία διαφορά με τα πραγματικά. Αυτό μόνο η apple θα μπορούσε να το καταφέρει. Το μόνο κινητό που αξίζει πλέον να πάρει κανείς είναι το απλό 17 και όποιος είναι έξυπνος εκεί θα πάει. Βέβαια σ αυτή τη κατηγορία τιμής πας σε Android πύραυλο αλλά άλλο καπέλο αυτό. Μπορείς να προτείνεις κάποιο Android; (Δεν το λέω επικριτικά) Μόνο τα Pixel 10 & Samsung S25 μου μοιάζουν κοντά σε συνολική εμπειρία. Επισης μιλάς σε επίπεδο paper specs ή συνολικής απόδοσης συμπεριλαμβάνοντας και Support; Το απλό 17 όντως είναι το vfm αν μπορεί κάποιος να το πει για κινητό κοντά στα 1000€ (ΦΠΑ γαρ). Επισης έχει λιγότερο αμφιλεγόμενο design.
JonnyBoy Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Ερώτηση προς όσους έχουν οποιοδήποτε μοντέλο iphone:Όταν φωτογραφίζετε και υπάρχουν φώτα στην φωτογραφία από στύλους,προβολείς αυτοκινήτων ή ακόμα και τον ήλιο αντιμετωπίζετε φαινόμενα flare στην τελική φωτογραφία;
dngtr67 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 2 λεπτά πριν, JonnyBoy είπε Ερώτηση προς όσους έχουν οποιοδήποτε μοντέλο iphone:Όταν φωτογραφίζετε και υπάρχουν φώτα στην φωτογραφία από στύλους,προβολείς αυτοκινήτων ή ακόμα και τον ήλιο αντιμετωπίζετε φαινόμενα flare στην τελική φωτογραφία; Ναι, το έχουν το θέμα (εγώ με 15 pro) 2
niodadd Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 7 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Θελει πολυ κοπο να σχεδιασεις κατι τοσο ασχημο ας ελπισουμε να μην κανει καμια μ@λακια η Samsung και αντιγραψει κατι τετοιο γιατι θα τελειωσει σαν εταιρεια για εμενα... 4
dngtr67 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Samsung S27 plateau; Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από dngtr67 1
AggelosTz Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 38 λεπτά πριν, JonnyBoy είπε Ερώτηση προς όσους έχουν οποιοδήποτε μοντέλο iphone:Όταν φωτογραφίζετε και υπάρχουν φώτα στην φωτογραφία από στύλους,προβολείς αυτοκινήτων ή ακόμα και τον ήλιο αντιμετωπίζετε φαινόμενα flare στην τελική φωτογραφία; Ναι και στο Xs και το 14 Pro Max που έχω 1
Haldol Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 15 hours ago, SaFiS said: Τελικά επιβεβαιώθηκε η ασχήμια όλου του κόσμου. Οπότε πάμε σε iPhone 16 Pro Max από iPhone 13 Pro... Μία απ' τα ίδια κι εγώ. Ήθελα ν' αλλάξω το iP 13 PRO που 'χει πέσει η μπαταρία του, αλλά αυτό το χάλι δε το παίρνω. Για iP 16 PRO πάμε.
geo9681 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 49 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Μπορείς να προτείνεις κάποιο Android; (Δεν το λέω επικριτικά) Μόνο τα Pixel 10 & Samsung S25 μου μοιάζουν κοντά σε συνολική εμπειρία. Επισης μιλάς σε επίπεδο paper specs ή συνολικής απόδοσης συμπεριλαμβάνοντας και Support; Το απλό 17 όντως είναι το vfm αν μπορεί κάποιος να το πει για κινητό κοντά στα 1000€ (ΦΠΑ γαρ). Επισης έχει λιγότερο αμφιλεγόμενο design Oneplus 13 αν και υστερεί λίγο στις φώτο. Όμως σαν σύνολο πολύ δυνατό. 1
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 9 ώρες πριν, pace είπε Μην το γελάς. Έχει βάση αυτό που λες αλλά με μείωση φυσικά των πωλήσεων. Είναι καλύτερα για εσένα να πουλήσεις 500 τεμάχια στα 2200k από 800 στα 1200k. Θα βγάλεις περισσότερα και θα πληρώσεις λιγότερα για την παραγωγή τους. Δεν είναι τόσο απλό όσο το παρουσιάζω βέβαια. Πολλές υπηρεσίες και προϊόντα προσφέρονται με το overpricing. Φτάνει να βρεις το σημείο καμπής, δεν ξέρω αν θα είναι 2k ή 3k και σίγουρα θέλει μελέτη. Αυτό ακριβώς λέω. Άμα πάει από 1200 στα 2200, θα είναι λιγότερη από 40-50% η πτώση στις πωλήσεις οπότε θα έχω κέρδος πάλι. Γενικά βλέπω πως όπου και να πάνε οι τιμές θα βρεθεί κόσμος που θα τα σκάσει, οπότε και 4k να πάει η τιμή και όσο θέλεις, άλλοι θα πουλήσουν νεφρά, άλλοι γκαρσονιέρες και οικοσκευες, άλλοι θα κανουν λαμογιες, λεφτά θα βρουν πάντως ότι και να γίνει και θα τα δώσουν. Το όλο θέμα έχει να κάνει μόνο με το ήθος αυτού που αποφασίζει και θέτει τις τιμές.
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 7 λεπτά πριν, geo9681 είπε Oneplus 13 αν και υστερεί λίγο στις φώτο. Όμως σαν σύνολο πολύ δυνατό. Άρα μιλάμε για παρόμοια spec και σχετικά κοντινή τιμή. Είναι fair σύγκριση και μοιάζει καλή επιλογή αλλά όχι κάτι που θα πεις ότι το iPhone είναι overpriced σε σχέση με αυτό. Αν βάλουμε και ότι στο iPhone θα έχεις και 2 χρόνια παραπάνω major update, ίσως λίγο ποιο ποιοτική κατασκευή, optimized s/w και ότι το one plus έχει και κάποιο pre installed 3rd party software (παιρνουν χρήμα από αυτό). Στα συν του one plus 13 η μεγαλύτερη οθόνη αν και είναι ο λόγος που δεν πήρα pro max. Επίσης θεωρώ ότι έχει και πολύ καλύτερη μπαταρία . Φαντάζομαι και Fast Charging αν είναι στα ενδιαφέροντα κάποιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα