Pwpwpw Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Θα σταθω μονο στους χρωματισμους. Ειναi η χειροτερη σειρα pro's οσο αφορα της αποχρωσεις. Απο το iphone 12 μεχρι και το 16 τα εχω παρει ολα day one και συνηθως προτιμουσα το "special colour" της καθε χρονιας εκτος απο το περσινο 16 μαξ που πηρα white για αλλαγη. Φετος πριν την παρουσιαση ελεγα οτι θα προπαραγγειλω μαυρο μιας και περασαν παρα πολλα χρονια απο την τελευταια φορα που ειχα μαυρη συσκευη και οι ανθρωποι δεν βγαλαν καν μαυρο και το special φετινο χρωμα ειναι ενα γυφτουλι περτικαλι. Αν ειναι δυνατο να απουσιαζει το πλεον κλασσικο χρωμα. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από Pwpwpw
polakis21 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 17 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Θα σταθω μονο στους χρωματισμους. Ειναi η χειροτερη σειρα pro's οσο αφορα της αποχρωσεις. Απο το iphone 12 μεχρι και το 16 τα εχω παρει ολα day one και συνηθως προτιμουσα το "special colour" της καθε χρονιας εκτος απο το περσινο 16 μαξ που πηρα white για αλλαγη. Φετος πριν την παρουσιαση ελεγα οτι θα προπαραγγειλω μαυρο μιας και περασαν παρα πολλα χρονια απο την τελευταια φορα που ειχα μαυρη συσκευη και οι ανθρωποι δεν βγαλαν καν μαυρο και το special φετινο χρωμα ειναι ενα γυφτουλι περτικαλι. Αν ειναι δυνατο να απουσιαζει το πλεον κλασσικο χρωμα. Το πορτοκαλί ειναι παρα πολυ ωραιο και πρωτοτυπο βασικα… 1
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 31 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Θα σταθω μονο στους χρωματισμους. Ειναi η χειροτερη σειρα pro's οσο αφορα της αποχρωσεις. Απο το iphone 12 μεχρι και το 16 τα εχω παρει ολα day one και συνηθως προτιμουσα το "special colour" της καθε χρονιας εκτος απο το περσινο 16 μαξ που πηρα white για αλλαγη. Φετος πριν την παρουσιαση ελεγα οτι θα προπαραγγειλω μαυρο μιας και περασαν παρα πολλα χρονια απο την τελευταια φορα που ειχα μαυρη συσκευη και οι ανθρωποι δεν βγαλαν καν μαυρο και το special φετινο χρωμα ειναι ενα γυφτουλι περτικαλι. Αν ειναι δυνατο να αποσιαζει το πλεον κλασσικο χρωμα. είναι περίεργα τα χρώματα αυτό ισχύει
Alx_Nikold Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Φέτος το τερμάτισαν…το μόνο που αξίζει πραγματικά είναι το basic 17 πήρε ότι του έλειπε συν τον Α19=18 Pro και that’s it! Καλά χρωματικά δεν συγκρίνονται με του 16αριου αλλά btw…iPhone 16 Pro Max και είσαι τζάμι!
Hal9000 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Οι τιμές για Ελλάδα, φθηνότερες στο Pro, ίδιες στο Pro Max. Καταργήθηκε το βασικό μοντέλο των 128GB στο iPhone 17 Pro. iPhone 17 Pro iPhone 17 Pro 256GB - €1349 (από €1369) iPhone 17 Pro 512GB - €1599 (από €1629) iPhone 17 Pro 1TB - €1869 (από €1889) iPhone 17 Pro Max iPhone 17 Pro Max 256GB - €1499 iPhone 17 Pro Max 512GB - €1759 iPhone 17 Pro Max 1TB - €2019 iPhone 17 Pro Max 2TB - €2549 (νέα έκδοση) 7
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Τα Τα κινητά έπεσε η τιμή τους κατά 30 €. Πέρυσι εγώ αγόρασα από την Apple Γερμανίας το base 16 προ 1329 € φέτος το ίδιο 17 έχει 1299. Οπότε έπεσε η τιμή και δεν ανέβηκε Το Base 16 Pro 1239€ δεν είχε βγει επίσημα στην Ελλάδα;;; Το Base 17 Pro θα είναι 1349€ από ότι λένε τα παιδιά εδώ. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από Dimitris_1981
Manthos 1908 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Από τη παρουσίαση, δύο πράγματα βρίσκω ως θετικά: το απλό 17 γίνεται επιτέλους μια ολοκληρωμένα καλή πρόταση (οθόνη, κάμερες, 256GB αρχικά) και το 17 pro max ότι γίνετε πανίσχυρο κάμερα ζουμ μπαταρία τα χρώματα για γέλια είναι δυνατόν να μην έχει σε μαύρο χρώμα
Just_travel_everywhere Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 6 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Το Base 16 Pro 1239€ δεν είχε βγει επίσημα στην Ελλάδα;;; Το Base 17 Pro θα είναι 1349€ από ότι λένε τα παιδιά εδώ. Εγώ ξέρω τι γίνεται στης υπόλοιπες χώρες , στην Ελλάδα η κάθε εταιρεία βάζει το καπέλο της . Μιλάω για της τιμές της Apple !! Όχι για τους πωλητές !! Και βλέπω την τιμή τώρα και βλέπω την αγορά που έκανε πέρσι το Σεπτέμβριο τους 16 pro 256 και φέτος είναι φθηνότερο
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 4 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Εγώ ξέρω τι γίνεται στης υπόλοιπες χώρες , στην Ελλάδα η κάθε εταιρεία βάζει το καπέλο της . Μιλάω για της τιμές της Apple !! Όχι για τους πωλητές !! Και βλέπω την τιμή τώρα και βλέπω την αγορά που έκανε πέρσι το Σεπτέμβριο τους 16 pro 256 και φέτος είναι φθηνότερο Μιλάμε για το 16 Pro 128GB (Base) Είχε MSRP 999$ (Launch Date) To 17 Pro 256GB (Base) έχει MSRP 1099$ Νομίζω πιο τιμή Apple δεν υπάρχει από αυτή.
Vlad27 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Σαν χρήστης iphone απο την εποχή του 3gs και με αρκετά μοντέλα στην κατοχή μου, μπορώ με σιγουριά να πω οτι είναι ότι πιο άσχημο έχω δει. 1
darkman Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Εγώ πάντως ακόμα με το iPhone 3G είμαι. Κάνει ό,τι και το iPhone 17: βγάζει φωτογραφίες, μπαίνει στο ίντερνετ, παίζει μουσική… άρα γιατί να το αλλάξω; Το μόνο θέμα είναι ότι για να φορτίσει θέλει τρεις μέρες και για να ανοίξει μια εφαρμογή πρέπει να του ανάψω κερί. Κατά τ’ άλλα, ίδια δουλειά κάνει, το εχω και σε μαυρο 😜
Fulgore Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Κάποιος στο forum/ειδήσεις ξέχασε να ανεβάσει post για το απλό Iphone 17....
ea6gka Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Το απλο 17ρι θα ξεσκισει, 256gb, 120ΗΖ, cpu αντε γεια και κομπακτ μεγεθος. Σε συσκευη μικρου μεγεθους θα παιξει μπαλα μονο του, λαμβανοντας υποψη τα ναυαγια της google και τις αρχαιες καμερες των samsung. 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 20 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Μιλάμε για το 16 Pro 128GB (Base) Είχε MSRP 999$ (Launch Date) To 17 Pro 256GB (Base) έχει MSRP 1099$ Νομίζω πιο τιμή Apple δεν υπάρχει από αυτή. Φίλε δεν μπορείς να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Όταν λέμε 256 το ένα θα μιλάμε και για το άλλο 256. Τώρα αν θες πήγαινε λέγε ότι θες εσύ. Πόσες με ενδιαφέρει και η δικιά σου άποψη και του καθενός το 16 προ τα 256 πέρσι με φέτος έχουνε 30 € έκπτωση τέλος συνέχισε να τραγουδάς μόνος σου 1
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Φίλε δεν μπορείς να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Όταν λέμε 256 το ένα θα μιλάμε και για το άλλο 256. Τώρα αν θες πήγαινε λέγε ότι θες εσύ. Πόσες με ενδιαφέρει και η δικιά σου άποψη και του καθενός το 16 προ τα 256 πέρσι με φέτος έχουνε 30 € έκπτωση τέλος συνέχισε να τραγουδάς μόνος σου Για όνομα του Θεού!!!! Δες σε τι απάντησες!!!! Μιλάς για Base σε μένα όταν το Base πέρυσι ήταν 128GB. Απλά πες ότι έκανες λάθος και προχώρα την ζωή σου. 16 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Τα pro νομίζω τσίμπησαν στην κατώτερη τιμή αλλά ανέβασαν την Base χωρητικότητα στα 256GB 4 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Πως φαίνεται ότι ούτε το άρθρο διάβασες ούτε το βίντεο είδες το μόνο που έκανες ήτανε να γράψεις την εξυπνάδα σου Τα Τα κινητά έπεσε η τιμή τους κατά 30 €. Πέρυσι εγώ αγόρασα από την Apple Γερμανίας το base 16 προ 1329 € φέτος το ίδιο 17 έχει 1299. Οπότε έπεσε η τιμή και δεν ανέβηκε Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από Dimitris_1981
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα