mariosnik_ Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 7 ώρες πριν, filip123go είπε Πάντως τώρα, θα φαίνεται από χιλιόμετρα ότι έχεις "το καινούριο iphone" . Πολύς κόσμος θα το αγοράσει μόνο και μόνο γι αυτό το λόγο.. Έτσι. Πως ήτανε μια ατάκα από μια 80s ταινία νομίζω με Ψάλτη η Μουστάκα, που αρπαχτηκαν καποιοι σε ένα club και του λέει πρόσεχε ρε γιατί εγώ τα έχω με την Μπετυ. Τώρα θα λέμε πρόσεχε ρε γιατί εγώ έχω το νέο iphone και σου έχω κάνει ήδη την μούρη κρέας.
mdkamael Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες τα χρωματα απαισια για pro σειρα... οποτε μονο το ασημι αξιζει κ αυτο επειδη θα μπει σε θηκη. Το θετικο κ real life πλεονεκτημα με τη νεα σειρα ειναι η αυγατιση της μπαταριας με το κανονικο pro να εχει το μεγιστο bump συγκριτικα με το pro max της ταξης των 18% , πηγαινοντας απο 3582mah στα 4252mah. Το modem της qualcomm εξακολουθει κ σπερνει πανικο ενω το c1 modem on steroids εξακολουθει και ειναι ουραγος. Τα λεμε του χρονου με το c2 modem στα pro, ελπιζοντας οτι θα διατηρησουν ιδια χωρητικοτητα μπαταριας. Γενικα φετος, η VFM συσκευη ειναι το vanilla iphone. Period.
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 2 ώρες πριν, niodadd είπε Tο S26 Ultra εννοουσα το 26αρι το Edge στα παπακια μου πως θα ειναι...
stelpanta Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Καλησπέρα σε όλους,τι ώρα λέτε την Παρασκευή να ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες?Σε πολλούς δεν άρεσαν τα νέα iPhone αλλά βλέπω πάλι να μπουκώνει το σύστημα από την προσέλευση για τις προπαραγγελίες 😎 1
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 6 ώρες πριν, Alx_Nikold είπε Φέτος το τερμάτισαν…το μόνο που αξίζει πραγματικά είναι το basic 17 πήρε ότι του έλειπε συν τον Α19=18 Pro και that’s it! Καλά χρωματικά δεν συγκρίνονται με του 16αριου αλλά btw…iPhone 16 Pro Max και είσαι τζάμι! Οχι . Ο α19 είναι καλύτερος από τον α18 pro το είδαμε και πέρσι με τον α18 και τον α17 προ . Δεν γίνονται έτσι οι συγκρίσεις 1 ώρα πριν, stelpanta είπε Καλησπέρα σε όλους,τι ώρα λέτε την Παρασκευή να ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες?Σε πολλούς δεν άρεσαν τα νέα iPhone αλλά βλέπω πάλι να μπουκώνει το σύστημα από την προσέλευση για τις προπαραγγελίες 😎 Έτσι λένε όλοι . Σε λίγο που θα κρατήσει καιρό το design αυτό όλοι έτσι θα λένε
aces Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Belial είπε Στην Γερμανία το 17 Pro από 1299€ Ελλάδα κανένα 50ρικο παραπάνω παραδοσιακά; Τελικά ναι τα γνωστά κλασσικά εικονογραφημένα 50€ καπέλο από τιμές apple Γερμανίας και 10€ καπέλο προς τα πάνω από τιμές Apple Ιταλίας ως γνωστόν είμαστε large εδώ 2 ώρες πριν, stelpanta είπε Καλησπέρα σε όλους,τι ώρα λέτε την Παρασκευή να ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες?Σε πολλούς δεν άρεσαν τα νέα iPhone αλλά βλέπω πάλι να μπουκώνει το σύστημα από την προσέλευση για τις προπαραγγελίες 😎 Λένε μεσημέρι παρασκευή στις 15.00 αν δεν κρασάρουν οι σελίδες όπως συμβαίνει συχνά…. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από aces 2
naeg15 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 hours ago, mdkamael said: τα χρωματα απαισια για pro σειρα... οποτε μονο το ασημι αξιζει κ αυτο επειδη θα μπει σε θηκη. Το θετικο κ real life πλεονεκτημα με τη νεα σειρα ειναι η αυγατιση της μπαταριας με το κανονικο pro να εχει το μεγιστο bump συγκριτικα με το pro max της ταξης των 18% , πηγαινοντας απο 3582mah στα 4252mah. Το modem της qualcomm εξακολουθει κ σπερνει πανικο ενω το c1 modem on steroids εξακολουθει και ειναι ουραγος. Τα λεμε του χρονου με το c2 modem στα pro, ελπιζοντας οτι θα διατηρησουν ιδια χωρητικοτητα μπαταριας. Γενικα φετος, η VFM συσκευη ειναι το vanilla iphone. Period. Οι μπαταρίες νομίζω με κάρτα sim + eSIM θα έχουν κάτω από 3900 mAh ( που θα έρθουν σε ευρωπαϊκές χώρες μέσα και η Ελλάδα ) 1
soconium Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 6 ώρες πριν, Haldol είπε Μία απ' τα ίδια κι εγώ. Ήθελα ν' αλλάξω το iP 13 PRO που 'χει πέσει η μπαταρία του, αλλά αυτό το χάλι δε το παίρνω. Για iP 16 PRO πάμε. Άλλαξα μπαταρία στο 13 pro και είναι μια χαρά. Αλλα δεν αντέχω άλλο χωρίς usb-c. Δεν ξέρω αν θέλω να πάω σε 17 ή 17pro σε κανένα 5μηνο.
KPNY Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) Γιατί τραβάτε ορισμένοι τέτοιο ζόρι με το πορτοκαλί δεν το καταλαβαίνω. Μπορείτε να πάρετε το μπλε που είναι και ωραία απόχρωση και κομψό και διαχρονικό… Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από KPNY
Giannis_siag Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 22 ώρες πριν, Tartaros είπε Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος αλλά έχω αρχίσει να νιώθω ότι όσον αφορά τα design και τα specs, Αμέρικα και Κορέα έχουν πιάσει ταβάνι. Η Κίνα παίζει μπαλιτσα κ έχει γονατίσει τον ανταγωνισμό σε σημείο που το καινούριο iPhone να είναι ένα μπασταρδογεννημα iPhone και κινεζιάς. Μην πέσετε πάνω μου ε συζήτηση ανοιγω. Δε θα το έλεγα ακριβώς. Οι κινεζοι επίσης βγαζουν το ιδιο design πάνω κάτω. Ενα στρογγυλό camera bump που έχει μέσα όλους τους αισθητήρες. Άντε να βγάλουν κάνα δέρμα πίσω αλλά μέχρι εκεί.... Μόνο καμία Huawei πειραματίζεται λίγο ... Μπροστά δε το συζητώ είναι όλα εντελώς ίδια
dngtr67 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Προτιμώ οποιοδήποτε iphone από αυτά τα κινητά με το άκρως κακόγουστο φινιστρίνι πίσω
logistoulis Δημοσ. πριν από 20 λεπτά Δημοσ. πριν από 20 λεπτά (επεξεργασμένο) Στις 10/9/2025 στις 12:03 ΠΜ, Fulgore είπε Θα δεις στην πράξη τον χαμό για το απλό Iphone 17 που επιτέλους το κυκλοφορούν όπως πρέπει, την ίδια στιγμή που η Google έβγαλε φέτος μια τεράστια απογοήτευση με τα Pixel 10 και η Samsung κλασσικά είναι στον κόσμο της(Exynos, 128GB χωρος, παλιές κάμερες,αργή φόρτιση). Ιντερνετικά για αυτό γράφονται ως τώρα τα περισσότερα σχόλια, και για την αναβάθμιση στην οθόνη και για τα 256gb χώρου. Η google ποντάρει στο AI (όπου είναι πολύ μπροστά) για το οποίο παρεμπιπτόντως η apple δεν είπε κουβέντα φέτος.. Δεν ξέρω αν τελικά το ai αποδεχθεί φούσκα αυτό που ξέρω είναι ότι πέφτει τρελό χρήμα σε αυτό από όλους τους μεγάλους και η apple είναι απούσα Πραγματικά μπράβο τους που αποφάσισαν να βάλουν 120 Hz στις οθόνες των απλών μοντέλων και ψήθηκα να περιμένω μπας και μου δώσουν κάνα τέτοιο, αλλά οι περισσότεροι χρήστες iphone δεν ξέρουν καν τι είναι αυτό Επεξ/σία πριν από 18 λεπτά από logistoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα