kanenaprivacy Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) Είναι όντως κρίμα που αποφάσισαν να μην κάνουν το pro κόσμημα. Κατά την γνώμη μου το iPhone XS silver είναι το πιο όμορφο κινητό που έχει κυκλοφορήσει. Φέτος είναι κακή χρονιά αν θέλεις κάτι όμορφο, και γμτην τύχη μου φέτος είναι που κοιτάζω για upgrade! Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από kanenaprivacy
TrialKid Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 hour ago, kanenaprivacy said: Είναι όντως κρίμα που αποφάσισαν να μην κάνουν το pro κόσμημα. Κατά την γνώμη μου το iPhone XS silver είναι το πιο όμορφο κινητό που έχει κυκλοφορήσει. Φέτος είναι κακή χρονιά αν θέλεις κάτι όμορφο, και γμτην τύχη μου φέτος είναι που κοιτάζω για upgrade! Δεν νομίζω να αλλάξουν το design, από το 12 και μετά το ίδιο έχουν και απλά πίσω άλλαξε. XS ήταν πολύ ωραίο όντως.
Zus Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 14 ώρες πριν, dngtr67 είπε Το μπλε έχει αρχίσει και μου αρέσει πολύ και η κόρη μου λέει το πορτοκαλί τα σπάει a.k.a δεν υπάρχει σωτηρία Σε 2 μήνες που θα το βλέπουν στην πιάτσα να κυκλοφορεί θα το θεωρούν όλοι όμορφο. Έτσι γίνεται με κάθε αλλαγή design. Θέλει λίγο χρόνο να συνηθίσει το νέο design το μάτι και μετά όλοι βουρ. Το ίδιο ισχύει και με τα χρώματα. Φτάνει πια με τα μαύρα. Το πορτοκαλί είναι εξαιρετικό, έχει δίκιο η κόρη σου. Ο μόνος λόγος που δεν θα το πλησιάσω είναι το αλουμίνιο. Να αφήσω τιτάνιο για αλουμίνιο; No thanks, not yet. Στις 11/9/2025 στις 2:21 ΠΜ, Arkin είπε Δεν θα σταθω στα specs μιας και αυτα ειναι εξαιρετικα οπως καθε χρονο αλλα στον σχεδιασμο και στα χρωματα. Ειναι εξαιρετικα ασχημα και αυτη η διχρωμια αλλα και γενικα το πισω μερος απλα δεν βλεπονται. Θα μου πεις θα μπει θηκη οποτε παλι μια σκετη οθονη θα βλεπω με ενα τεραστιο notch στο πανω μερος. Οπως και να εχει παιρνουν ανετα βραβειο κακογουστιας και σιγουρα θα βγαλουν και αλλα χρωματα πιο καλα δεν μπορει να αφησουν αυτα που ανεφεραν στην παρουσιαση θα ειναι πρωτοφανες. 1 1
koutsis Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Παιδιά κακά τα ψέματα, λέμε τώρα τι χάλια design είναι αυτό και σε 2-3 μήνες θα το έχουν 'ολοι και θα το χαίρονται γιατί θα το έχουμε συνηθίσει και επίσης θα αρχίσουν να το αντιγράφουν όλες οι κινεζοεταιρίες! Το έχουμε δεί να συμβαίνει πολλές φορές 😉 2
J0hn82 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Τα χρώματα που έχουν επιλέξει είναι της μόδας αν δείτε τι κυκλοφορεί στους διάφορους οίκους, π.χ. Hermès. Περί ορέξεως… 1
darkman Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Κλασικά, βγήκε το iPhone 17 και όλοι λένε ότι είναι άσχημο. η ομορφιά στα τηλέφωνα εχει να κανει με τα γούστα σου . Το ίδιο γινόταν και με τα προηγούμενα μοντέλα: στην αρχή memes και κράξιμο, στο τέλος όλοι με το καινούργιο iPhone στο χέρι.
slokie Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες το 17 απλό που θα έρθει Ελλάδα δηλαδη θα έχει χειροτερη μπαταρία λόγω physicalsim?
lupus_Hegemonia Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Γενικά είμαι λάτρης της τεχνολογίας, αλλά δεν "το ξεφτιλίζω" και το κυριότερο... ποτέ μα ποτέ δεν αγοράζω κάτι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ - αφήνω να "τρέξει" στην αγορά, πάντα αγοράζω ένα μοντέλο παλιότερο που έχει "τσουλήσει" ήδη... Όσο αφορά για τα "μηλόφωνα" (κι εγώ έχω, iPhone 8 Plus)... Το κινητό το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για κλήσεις, για κάμποσα SMS, μερικές φωτογραφίες (και λιγοστά βίντεο) που ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ η "φοβερή ποιότητά" τους - δεν είμαι επαγγελματίας φωτογράφος (έχω καλή Nikon φωτογραφική και Sony 4K κάμερα), ενώ το χρησιμοποιώ και για το GPS. Για ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ δεν το χρησιμοποιώ το κινητό, γι' αυτό και το iPhone 8 Plus μου έχει μπαταρία με πάρα πολύ (ακόμα) διάρκεια ζωής (μου κρατά άνετα 2,5 μέρες χωρίς φόρτιση)... Οπότε, δεν βλέπω ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγο, να αγοράσω ένα νεότερο iPhone... ειδικά μάλιστα όταν οι τιμές τους έχουν ξεπεράσει και πανίσχυρα... λάπτοπ! Από την άλλη, δεν κάνω κουμάντο ούτε κριτικάρω τον καθέναν που διαθέτει τα χρήματά του. Άλλος αγοράζει το κάθε νέο "μηλόφωνο", άλλος αγοράζει αμάξι των 30.000 ευρώ και του "χώνει" άλλα τόσα για να το "τουμπανιάσει", άλλος διαθέτει 300 ζευγάρια παπούτσια κτλ κτλ...
George6633 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Να ρωτήσω κάτι που παρατήρησα για την μπαταρία με βάση τα θεωρητικά νούμερα.Το 17 Pro βγάζει πάνω κάτω τις ίδιες ώρες με το 16 Pro Max;
lector Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Ξεκινησαν ηδη να πωλουνται στις αγγελιες μεταχειρισμενων τα 16αρια 😅 🤡
TrialKid Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 1 hour ago, lector said: Ξεκινησαν ηδη να πωλουνται στις αγγελιες μεταχειρισμενων τα 16αρια 😅 🤡 με χωρίς ΦΠΑ όταν το αγόρασε και ένα -5% ακόμα (εταιρικό προφίλ) παίρνει το καινούριο πάλι χωρίς ΦΠΑ και βάζει μια διαφορά. παράδειγμα 1499€ / 1.24 x 0.95 = 1.150€ (και θα έχει τιμολόγιο από πλαίσιο , Κωτσόβολος ή public) Θα φύγει αέρα... Να το δώσει 850€ ούτε 1 χρόνου συσκευή... πες PM 16 , να βάλει 300€ από την τσέπη του. Μια μπαταρία 🔋 να αλλάξει σε Document το κόστος που θα βάλει είναι 200€ και ούτε πόσο υγεία έχει η μπαταρία ούτε πόσο το δουλεύε. Έτσι κάνει ένας φίλος και ο αδερφός. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από TrialKid
lector Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 17 λεπτά πριν, TrialKid είπε με χωρίς ΦΠΑ όταν το αγόρασε και ένα -5% ακόμα (εταιρικό προφίλ) παίρνει το καινούριο πάλι χωρίς ΦΠΑ και βάζει μια διαφορά. παράδειγμα 1499€ / 1.24 x 0.95 = 1.150€ (και θα έχει τιμολόγιο από πλαίσιο , Κωτσόβολος ή public) Θα φύγει αέρα... Να το δώσει 850€ ούτε 1 χρόνου συσκευή... πες PM 16 , να βάλει 300€ από την τσέπη του. Μια μπαταρία 🔋 να αλλάξει σε Document το κόστος που θα βάλει είναι 200€ και ούτε πόσο υγεία έχει η μπαταρία ούτε πόσο το δουλεύε. Έτσι κάνει ένας φίλος και ο αδερφός. Ενταξει, 300€ για να ικανοποιησει καποιος τη ματαιοδοξια του καλα ειναι, αλλοι σκορπανε χιλιαρικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα