Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zus είπε

Δεν είναι θέμα ματαιοδοξίας. 

Ένα iPhone 5ετίας έχει μηδέν μεταπωλητική αξία.

Άρα πας και σκας 1.500€ για νέο μοντέλο.

Ενώ 300 * 5 =1.500. Άρα έχεις κάθε χρόνο νέο μοντέλο στο ίδιο κόστος.

Δεν ξερω, εμενα δε μου φαινεται λογικο να σκαω 300 ευρω καθε χρονο για κινητο, κι επισης οταν αγοραζω το οτιδηποτε δεν το αγοραζω με γνωμονα το να το μεταπωλησω αργοτερα και ποσο, αλλα να το χρησιμοποιω μεχρι να κλαταρει.

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν σκας 300. Κοβεις τιμολογιο μεσω γνωστου και δινεις 200€ μαξ τον χρονο. Ελαχιστο εξοδο για να εχεις καθε χρονο το τελευταιο μοντελο, πουλωντας το προηγουμενο. Αυτο κανω απο το πρωτο iphone…

• Like 1
Δημοσ.
19 minutes ago, polakis21 said:

Δεν σκας 300. Κοβεις τιμολογιο μεσω γνωστου και δινεις 200€ μαξ τον χρονο. Ελαχιστο εξοδο για να εχεις καθε χρονο το τελευταιο μοντελο, πουλωντας το προηγουμενο. Αυτο κανω απο το πρωτο iphone…

300€ αν θες να φύγει το προηγούμενο κινητό τηλέφωνο αέρας.

μην διαβάσω σε 48 δόσεις και δεν έχει να φάει... Commercial Director σε πολύ γνωστή αλυσίδα τεχνολογίας.

απλά άλλοι τα δίνουν σε τσιγάρα τον μήνα, αυτός τα δίνει 1 φορά τον χρόνο σε αυτό. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TrialKid είπε

300€ αν θες να φύγει το προηγούμενο κινητό τηλέφωνο αέρας.

μην διαβάσω σε 48 δόσεις και δεν έχει να φάει... Commercial Director σε πολύ γνωστή αλυσίδα τεχνολογίας.

απλά άλλοι τα δίνουν σε τσιγάρα τον μήνα, αυτός τα δίνει 1 φορά τον χρόνο σε αυτό. 

Εγω κατω απο 900 δεν εχω πουλησει ποτε τα τελευταια χρονια. Και με τιμολογιο παντα αγορα το νεο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...