Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, Dimitris_1981 said:

Στα τεστ βάζουν ίδια nits αλλιώς είναι λάθος. Και πάντα όλα είναι ενδεικτικά. Η λογική λέει ότι αν τα αφήσεις idle που όλα τα κινητά έχουν αρκετά χαμηλή κατανάλωση τα 6000mah υπερτερούν. 
Ο λόγος που το ανέφερα ήταν ότι δεν είναι όλα αριθμοί και specs. Μπορεί μια μεγάλη μπαταρία εύκολα να μικρύνει από χειρότερο efficiency στα επιμέρους components.

πχ Η Apple έβαλε τον 19 pro στο Air και βγάζει χειρότερη απόδοση από τον A19 του iPhone 17.

Με το 15 Pro θα σου πω ότι δεν μου έχει τύχει ακόμα να ξεμείνω μέσα στην μέρα (περίπου 14 - 16 ώρες με φόρτιση 100%). Τώρα με το iOS 26 και την φθορά της μπαταρίας αρχίζει με ανησυχεί αλλά ένα χρόνο ακόμα τον έχει πριν την αλλαγή μπαταρίας . Δεν κάνω βαριά χρήση και συνήθως χωρίς WiFi όλη μέρα γίνεται στις διακοπές που κι εκεί έβγαζα την μέρα. Επίσης έχω την συνήθεια αν βγω το βράδυ το φορτίζω ανεξάρτητα από το αν έχει χαμηλή μπαταρία ή όχι. Τελος, λόγω ότι χρησιμοποιώ κυρίως το iPad για content consumption, μάλλον δεν είμαι καλό παράδειγμα.

Εγώ το ανέφερα ότι έτσι λέω ένα κινητό στην μπαταρία του είναι ΟΚ. 

· Φωτεινότητα στην οθόνη 50%

· 5G χρήση μόνο 
· χωρίς gaming , ή Geekbench 6 (έτσι το ανέφερα)

. Σελίδες (πχ όπως εδώ) να βλέπω στο Safari και κάνα YouTube (δεν έχω social)

Αν βάλεις gaming , και βαριές εφαρμογές ακόμα απέχουμε πολύ, γενικά στα κινητά και ειδικά με φωτεινότητα 50% 

Για το iOS 26 θα έλεγα ένα 15% -20% παραπάνω κατανάλωση μπαταρίας. 
μιας και είναι το παράπονο γενικά… των τελευταίων ημερών από όλους που ξέρω (συμπεριλαμβανομένου και του γιου) 

είμαι με 18.7 ακόμα δεν ξέρω πόσο θα τρώει στο 12 που έχω αυτή την στιγμή. 

• Απαντ. 226
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, TrialKid είπε

Εγώ το ανέφερα ότι έτσι λέω ένα κινητό στην μπαταρία του είναι ΟΚ. 

· Φωτεινότητα στην οθόνη 50%

· 5G χρήση μόνο 
· χωρίς gaming , ή Geekbench 6 (έτσι το ανέφερα)

. Σελίδες (πχ όπως εδώ) να βλέπω στο Safari και κάνα YouTube (δεν έχω social)

Αν βάλεις gaming , και βαριές εφαρμογές ακόμα απέχουμε πολύ, γενικά στα κινητά και ειδικά με φωτεινότητα 50% 

Για το iOS 26 θα έλεγα ένα 15% -20% παραπάνω κατανάλωση μπαταρίας. 
μιας και είναι το παράπονο γενικά… των τελευταίων ημερών από όλους που ξέρω (συμπεριλαμβανομένου και του γιου) 

είμαι με 18.7 ακόμα δεν ξέρω πόσο θα τρώει στο 12 που έχω αυτή την στιγμή. 

Σορρυ κατάλαβα λάθος.  Εγώ την αφήνω  στο αυτόματο (True Tone) την φωτεινότητα.

Το περίεργο με το ios 26 είναι ότι υπάρχουν μέρες που πάει τέλεια και μέρες που ρουφάει αρκετά. Σήμερα ανακάλυψα ότι μου είχε φάει το 30% το mail app χωρίς να τα ανοίγω τα περισσότερα mail από εκεί (3 account + iCloud ). Ακόμα πιο περίεργο ήταν ότι δεν το έκανε στο iPad που έχει 2 account + iCloud. 
Τα πολλά mail (κάπου 30+) ήρθαν στο account που είναι και στα 2 μετά ίδια settings. Ίσως κάποιο bug στο πόσο συχνά τσέκαρε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...