SaFiS Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Τελικά επιβεβαιώθηκε η ασχήμια όλου του κόσμου. Οπότε πάμε σε iPhone 16 Pro Max από iPhone 13 Pro...
slokie Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Πάντως η μπαταρία του pro δεν είναι διόλου αμελητέα αναβάθμιση.. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από slokie
kotsonatos04 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε Αδερφέ ώπα !! Άντε από 16 & 15 να το δεχτώ! Αλλά από 13 δεν έχεις λόγους ;!! Σοβαρά τώρα ;; Ή μερα με τη νύχτα είναι τα δύο τηλέφωνα στα πάντα ! Εγώ με το απλό 13αρι και 128 gb μάλλον θα πρέπει να καώ στην πυρά 😝 3
mariosnik_ Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Πολύ φασαρία για το τίποτε, έτσι κι αλλιώς δεν θα το αγοράσω. Όσο για τις τιμές, εξαρτάται από ποια σκοπιά το βλέπει ο καθένας. Βλέποντας πολλές άλλες εταιρείες να έχουν μοντέλα του χιλιάρικου, αν την είχα εγώ την apple, θα έβαζα την τιμή 2-3k. Μπορεί μια αύξηση κατά 100-200% στην τιμή να μην έφερνε αντιστοιχη μείωση στον αριθμο των τεμαχίων που πουλήθηκαν, έτσι πάλι κέρδος θα είχα και μάλιστα περισσότερο. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από mariosnik_ 1
panosk111178 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, kotsonatos04 είπε Εγώ με το απλό 13αρι και 128 gb μάλλον θα πρέπει να καώ στην πυρά 😝 Και πριν σε κάψουν να περάσουν να σε φτύσουν ένας ένας 😂😂😂😂 Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από panosk111178 2
Giannis_siag Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες δεν βγάζουν το νέο iphone σε μαύρο χρώμα αλλά έβγαλαν μαύρες θήκες. Τρολαρουν δεν εξηγείται αλλιώς... 1
Sot Wes Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Ας ελπίσουμε το αλουμίνιο να μη σπάει όπως το τιτάνιο στο 15 Pro Max..
panosk111178 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Εγώ παντός γουστάρω πολύ το ΑΙR έχει πολύ ποιο premium χαρακτήρα. Άλλωστε παιχνίδια δεν παίζω στα τηλέφωνα ποτέ και η τόσες κάμερες που έχει το 15 pro max δεν ξέρω αν της χρησιμοποιώ ποτέ. Οπότε πιστεύω μια χαρά θα με ικανοποιήσει το AIR βέβαια θα δω και reviews αλλά θα πάω να το δω και από κοντά
Tartaros Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος αλλά έχω αρχίσει να νιώθω ότι όσον αφορά τα design και τα specs, Αμέρικα και Κορέα έχουν πιάσει ταβάνι. Η Κίνα παίζει μπαλιτσα κ έχει γονατίσει τον ανταγωνισμό σε σημείο που το καινούριο iPhone να είναι ένα μπασταρδογεννημα iPhone και κινεζιάς. Μην πέσετε πάνω μου ε συζήτηση ανοιγω.
casabel Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες α ρε τα κινεζια τους φαγανε με μπαταριες , καμερες και φορτίσεις 10 ετη μπροστά
tsol46 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Το Air είναι το πιο ενδιαφέρον iphone από την σημερινή παρουσίαση. Ωραία σχεδίαση, ποιοτικό, πανέμορφο. Τα pro, πιο μεγάλα, πιο βαριά, πιο άσχημα. 1
djsaxsax Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Θα έπαιρνα iPhone μόνο λόγω του οικοσυστήματος του και για τα καταπληκτικά Περιφερειακά του ....αλλά....μόνο με esim για να βάλουν λέει μεγαλύτερη μπαταρία.....να εκμεταλλευτούν την καινουρία τεχνολογία που πλέον βγαίνουν κινητά με 6 και 7.000 mah μπαταρίες?....αλουμίνιο το 2025?....ip69?....όταν αποφασίσουν να σοβαρευτούν θα μπορέσουν να προσελκύσουν και κόσμο έξω από την καθιερωμένη πελατεία τους ....υπάρχουν πλέον απίστευτες επιλογές εκεί έξω ...Vivo x200.....one plus 13....κτλ ....στο ένα τρίτο της τιμής πραγματικές ναυαρχίδες ....θα έμπαινα στον πειρασμό να αγοράσω ένα iPhone αλλά μόνο όταν σοβαρευτούν..... 1
jim1912 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 5 ώρες πριν, kotsonatos04 είπε Εγώ με το απλό 13αρι και 128 gb μάλλον θα πρέπει να καώ στην πυρά 😝 Εγω με το 11 προ που ειμαι μια χαρα με αλλαγμενη μπαταρία και δεν έχει κανένα θέμα;Κάνω τη δουλειά μου κανονικότατα.Το μόνο θέμα είναι ότι το βαρέθηκα.Αλλιως το κινητό είναι άψογο.Και εννοείται και φέτος δε θα αλλάξω (αν δε χαλάσει).Και γω στην πυρά μαζί σου.🫠🫠
pace Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Ίσως έπρεπε να πέσει το κόστος. Το τιτάνιο είναι πιο ακριβό από το αλουμίνιο και ως υλικό και στην επεξεργασία. Επίσης είναι σίγουρα πιο ανθεκτικό από το αλουμίνιο. Διαφορά στη θερμοκρασία το πλαίσιο πόσο να κάνει; Η πλάτη είναι γυαλί και αλουμίνιο, εκεί ίσως… Τα χρώματα πάντως είναι περιορισμένα και ιδιαίτερα. Του χρόνου θα το βγάλει σε pride flag όπως το πάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα