Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Πολύ φασαρία για το τίποτε, έτσι κι αλλιώς δεν θα το αγοράσω.

Όσο για τις τιμές, εξαρτάται από ποια σκοπιά το βλέπει ο καθένας. Βλέποντας πολλές άλλες εταιρείες να έχουν μοντέλα του χιλιάρικου, αν την είχα εγώ την apple, θα έβαζα την τιμή 2-3k. Μπορεί μια αύξηση κατά 100-200% στην τιμή να μην έφερνε αντιστοιχη μείωση στον αριθμο των τεμαχίων που πουλήθηκαν, έτσι πάλι κέρδος θα είχα και μάλιστα περισσότερο. 

Μην το γελάς. Έχει βάση αυτό που λες αλλά με μείωση φυσικά των πωλήσεων. Είναι καλύτερα για εσένα να πουλήσεις 500 τεμάχια στα 2200k από 800 στα 1200k. Θα βγάλεις περισσότερα και θα πληρώσεις λιγότερα για την παραγωγή τους. Δεν είναι τόσο απλό όσο το παρουσιάζω βέβαια.

Πολλές υπηρεσίες και προϊόντα προσφέρονται με το overpricing. Φτάνει να βρεις το σημείο καμπής, δεν ξέρω αν θα είναι 2k ή 3k και σίγουρα θέλει μελέτη.

• Like 1
  • Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Haldol είπε

Πρώτη φορά στα χρονικά βγαίνει απαίσιο iPhone. Και εκτός από το υπερ-αντιαισθητικό εξόγκωμα, δε βγαίνει καν μαύρο! Είναι δυνατόν να έχει κραυγαλέο πορτοκαλί αλλά όχι... μαύρο;

Στον Cook πες τα αυτα που του αρεσουν μονο τα χρωματα του ουρανιου τοξου 😂

Δημοσ.

Πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει. Στο MacRumors όμως το συγκεκριμένο topic request μετράει τουλάχιστον 5 χρόνια. Επιτέλους φαίνεται ν ακουγόμαστε σιγά σιγά….. οι κινέζοι ήδη το δουλεύουν εδώ και 2 χρόνια. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. 

https://www.macrumors.com/2025/09/09/iphone-17-pro-pwm-toggle/

Δημοσ.

Όσοι κάνουμε προπαραγγελια από τις γνωστές μεγάλες αλυσίδες θα τα πάρουμε σε πόσο καιρό ρε παιδια? 

Δημοσ.

Θελει πολυ κοπο να σχεδιασεις κατι τοσο ασχημο ας ελπισουμε να μην κανει καμια μ@λακια η Samsung και αντιγραψει κατι τετοιο γιατι θα τελειωσει σαν εταιρεια για εμενα...

Δημοσ.

Ρε παιδιά από 16 pro να πάτε σε 17 δεν νομίζω είναι upgrade .

Εγώ με 14 pro max το 17 μου είναι μεγάλο upgrate  

εγώ πάντως το πορτοκαλί ή το άσπρο τα ψήνω 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SergioX είπε

iPhone Pro Max + πορτοκαλί χρώμα= η χαρά του κάγκουρα!

Δε νομίζω!

Ο κάγκουρας θα έχει φροντίσει ήδη να έχει την πιο καρακιτσαριό θήκη για να ξεχωρίζει και δεν περιμένει το original χρώμα της συσκευής! Αν και πιο εύκολα τον ξεχωρίσεις από τις σαγιονάρες ή τα πέδιλα που φοράει και όχι από το τηλέφωνο!... 😛 

• Haha 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, digitalarchive είπε

μεγάλη απογωητευση. δεν πανε καλα. deal breaker για μενα

Μεγαλύτερη απογοήτευση είναι η ορθογραφία. 

• Haha 5
Δημοσ.

Πάντως τώρα, θα φαίνεται από χιλιόμετρα ότι έχεις "το καινούριο iphone" . Πολύς κόσμος θα το αγοράσει μόνο και μόνο γι αυτό το λόγο..

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το iPhone Pro 17 έχει ακριβώς την ίδια ευρεία κάμερα με το iPhone 14 Pro (48Mp, ισοδύναμο 24mm, f/1.28, 2.44 τετραπλό μέγεθος pixel, άρα ίδιο μέγεθος αισθητήρα).
Έχει ακριβώς την ίδια υπερευρυγώνια  κάμερα με το iPhone 16 Pro (48Mp, ισοδύναμο 13mm, f/2.55, 1.4 τετραπλό μέγεθος pixel, άρα ίδιο μέγεθος αισθητήρα).
Μιλάμε για... prafit καινοτομίας, εξέλιξης και ανάπτυξης!

Η αλλαγή είναι ο νέος τηλεφακός (48Mp, ισοδύναμο 100mm, f/2.8, 1.4 um τετραπλό μέγεθος pixel).

Συνοψίζοντας, μια κάμερα 3 ετών, μια άλλη ίδια με το περσινό μοντέλο και μια μερική αναβάθμιση στην υπόλοιπη.
Αυτό είναι πραγματικά απογοητευτικό σε μια αγορά όπου οι περισσότεροι λόγοι για αναβάθμιση iPhone είναι οι καλύτερες κάμερες  και την ίδια στιγμή που υπόλοιποι έχουν φτάσει στα 200Mp, σε μεγαλύτερα οπτικά ζουμ, σε μπαταρίες 
7000mAh (βλ honor magic 8 pro) και κτλ κτλ...

Επίσης, η Apple λέει ψέματα όταν αναφέρει το ΟΠΤΙΚΟ ζουμ 8Χ.Τα ζουμ 2x ή 8x επιτυγχάνονται με την περικοπή των εικόνων της κάμερας 1x ή 4x, αυτό δεν είναι οπτικό ζουμ, αυτό ονομάζεται ψηφιακό ζουμ. Είναι μια εικόνα που λαμβάνεται από το 1/4 του αισθητήρα και μόνο από ένα μέρος του φακού. Το να το αποκαλούμε ζουμ "οπτικής ποιότητας" (optical quality) είναι απλώς παραπλανητικό και τρικ-μάρκετινγκ

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.

Εντωμεταξύ το απλό 17άρι φαίνεται καλύτερο Vfm φέτος από το Pro, έχοντας Always on display, 120Hz και 3000 Nit. Το τραγικό για άλλη μια φορά είναι ότι 2026 έρχεται και βάλανε στο απλό 17άρι USB-2.0 θύρα. Το άθλιο Design και την έλλειψη μαύρου στο Pro το σχολίασαν άλλοι. Τρίζουν τα κόκαλα του Jobs. Εμένα προσωπικά θα με ενδιέφερε αν το απλό 17άρι μπορεί να φωτογραφήσει RAW ή το έχουν ευνουχίσει μέσω του λογισμικού;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...