thodoris20s Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 8 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Πολύ φασαρία για το τίποτε, έτσι κι αλλιώς δεν θα το αγοράσω. Όσο για τις τιμές, εξαρτάται από ποια σκοπιά το βλέπει ο καθένας. Βλέποντας πολλές άλλες εταιρείες να έχουν μοντέλα του χιλιάρικου, αν την είχα εγώ την apple, θα έβαζα την τιμή 2-3k. Μπορεί μια αύξηση κατά 100-200% στην τιμή να μην έφερνε αντιστοιχη μείωση στον αριθμο των τεμαχίων που πουλήθηκαν, έτσι πάλι κέρδος θα είχα και μάλιστα περισσότερο. Είσαι γεννημένος επιχειρηματίας! 1
Huruduru Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Αυτοί που παραπονιούνται για τις τιμές, να σημειώσω ότι το iPhone X (10) το 2017 κόστιζε 1149€ περίπου στην Ευρώπη. Άμα υπολογίσουμε τον πληθωρισμό, θα έπρεπε το βασικό 17άρι τώρα να κόστιζει 1469€, αλλά κοστίζει 949€ με 256GB χώρο. Στο φινάλε οι εταιρίες κάθε χρόνο κυκλοφορούν προϊόντα για να ανεβάσουν την αξία των μετοχών τους, δεν πάει να πει όμως ότι πρέπει κάθε 1-2 χρόνια να αλλάζει κάποιος κινητό όταν έχει ήδη ένα Flagship με υποστήριξη Software 6-7 χρόνων. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από Huruduru 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 12 ώρες πριν, Haldol είπε Πρώτη φορά στα χρονικά βγαίνει απαίσιο iPhone. Και εκτός από το υπερ-αντιαισθητικό εξόγκωμα, δε βγαίνει καν μαύρο! Είναι δυνατόν να έχει κραυγαλέο πορτοκαλί αλλά όχι... μαύρο; Η Apple μάλλον θα ζητήσει συγγνώμη Που δεν σε ρώτησε σε τι χρώματα θα βγάλει τα κινητά που της δίνουνε κάτι δις κάθε χρόνο. 🤣🤣🤣🤣 1
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Sablj είπε Τελικά μόνο σ' εμένα αρέσει το πορτοκαλί ? 🙄🧡🧡 Πιστευω ακραδαντα οτι ειναι και το αγαπημενο χρωμα του Cook... Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από ScorpioX777 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 12 ώρες πριν, Fulgore είπε Εχει να πέσει τρελό άκυρο αν όλη η σειρά Iphone είναι Esim only στην Ευρώπη. Ο σχεδιασμος ειναι κλασσικά υποκειμενικός. Σε κάποιους θα αρέσει, σε άλλους όχι. Προσωπικά, μαρέσει μεν ο νέος σχεδιασμός, αλλά όχι οι χρωματικές επιλογές. Πως φαίνεται ότι ούτε το άρθρο διάβασες ούτε το βίντεο είδες το μόνο που έκανες ήτανε να γράψεις την εξυπνάδα σου 11 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Τα pro νομίζω τσίμπησαν στην κατώτερη τιμή αλλά ανέβασαν την Base χωρητικότητα στα 256GB Τα Τα κινητά έπεσε η τιμή τους κατά 30 €. Πέρυσι εγώ αγόρασα από την Apple Γερμανίας το base 16 προ 1329 € φέτος το ίδιο 17 έχει 1299. Οπότε έπεσε η τιμή και δεν ανέβηκε 1
ethereum Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) το καλύτερο κινητό της αγοράς , όμορφο design και χρώματα , σε συνδυασμό με apple watch στο χέρι θα δείχνουν φανταστικά , ότι ανακοινώσανε όλη η σειρά top 💗 ανυπομονώ να τα δώ απο κοντά. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από ethereum
dngtr67 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Λοιπόν, νέος στο λεγόμενο "οικοσύστημα" της Apple εδώ και έναν χρόνο και ορκισμένος εχθρός της στο παρελθόν έχοντας την σειρά Samsung Galaxy S (που ήταν κατά γενική ομολογία το "αντίπαλο δέος") για 10 συναπτά έτη (μοντέλα S3, S7, S10). Το άλλαξα κυρίως για τα πολλά χρόνια υποστήριξης της Apple. Από τις πρώτες ημέρες αυτό που με κέρδισε ήταν η λογική του περιβάλλοντος, η συνεργασία με το ipad (δεν έχω mac...ακόμα) και γενικά η φιλοσοφία του. Δηλώνω "fan boy" πλέον. Ξεκίνησα με το 12 πέρυσι και φέτος πήρα μεταχειρισμένο το 15pro και εννοείται δεν το αλλάζω για την επόμενη 3ετία όντας άκρως ικανοποιημένος μαζί του. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει επιστροφή για μένα εκτός αν βγάλει κάποιος άλλος κάτι το κυριολεκτικά ρηξικέλευθο δεδομένου ότι έχουν ταβανιάσει τα κινητά πλέον (κάθε χρόνο λίγο καλύτερη κάμερα, λίγο πιο γρήγορο κλπ και το ΑΙ δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι για τον μέσο χρήστη δηλ το 95%κλπ). Τώρα για το νέο μοντέλο, θεωρώ ότι έκαναν μεγάλη πατάτα αλλάζοντας τον σχεδιασμό (προσωπικά, ο προηγούμενος είναι ο ίσως ο καλύτερος που έχω δει σε κινητό) αλλά κάτω από την πίεση της ανανέωσης θεώρησαν ότι έπρεπε κάτι διαφορετικό να κυκλοφορήσουν. Ομάδα (σχέδιο) που κερδίζει δεν αλλάζει. Δεν ξέρω πως θα ανταποκριθεί ο κόσμος αλλά η μετοχή της Apple (είναι και μια από αυτές που έχω στο χαρτοφυλάκιό μου) έκανε χτες ένα "ωραίο" -3,5% που ίσως να σημαίνει και κάτι... Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από dngtr67
jimmy213 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 3 minutes ago, margaritagr said: Εκτός από 8χ , τί άλλα οπτικά ζουμ έχουν; Δεν είναι οπτικό το 8x απ' όσο κατάλαβα. Και σε μένα άρεσε το πορτοκαλί, αλλά πιστεύω ότι φέτος δεν αξίζει η Pro σειρά. Ειδικά για όσους έχουμε 16 Pro series. Περισσότερο για "πείραμα" μου φαίνονται τα 17 Pro. Εδώ έκαναν και αβαβά τη χρήση αλουμινίου έναντι του τιτανίου που το παρουσίαζαν με φανφάρες πέρσι/πρόπερσι. Του χρόνου πιστεύω τα 18 Pro θα είναι όπως πρέπει (σχεδιαστικά τουλάχιστον). Για φέτος, μόνο τα απλά 17άρια αξίζουν και πήραν όντως upgrade. To Air, ασχολίαστο. Ψευτο-glamour και κυρίως για γυναίκες ώστε να μπαίνει ευκολότερα σε τσάντες. 1
great Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Το είχα αφήσει λιγο, αλλα απο το 14 θα παω τωρα στο 17, που και παλι το 0.2 παραπανω στην οθονη με χαλαει λίγο αλλα οκ. Μια ερωτηση, λεει οτι θα εχει μονο esim, στiς φωτογραφιες που εχει στο site η apple, αυτο εδω τι είναι τότε ??
msqueez Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 12 hours ago, Disrespect said: Καλά να πάθω που τσιγγουνευτηκα τα λεφτα για το 16. Θα μείνω άλλη μια χρονιά με το 15 pro. Αυτό το πράμα δεν θυμίζει καν Iphone. Σαν ξιαόμι είναι... Ακόμα κινητάρα είναι το 15 Pro. Δεν αξίζει αναβάθμιση. Και σιγά τη χρήση που κάνουμε. 3
digitalarchive Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες ξερει κανεις σε τι τιμες θα παιξουνε τα 16 pro max στις μεγάλες αλυσιδες τωρα που βγηκε το 17 pro?
Georgios Pappas Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 13 ώρες πριν, Haldol είπε Πρώτη φορά στα χρονικά βγαίνει απαίσιο iPhone. Και εκτός από το υπερ-αντιαισθητικό εξόγκωμα, δε βγαίνει καν μαύρο! Είναι δυνατόν να έχει κραυγαλέο πορτοκαλί αλλά όχι... μαύρο; τα only fans εργαζόμενα κορίτσια θα το πάρουνε άμα έχει τόσο καλή κάμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα