Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε

Γνωρίζετε αν οι αλυσίδες δίνουν πίσω τις προκαταβολές αν ακυρώσεις παραγγελία;

Στη συγκεκριμενη περιπτωση δινουν, κανονικα

• Απαντ. 564
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε

Γνωρίζετε αν οι αλυσίδες δίνουν πίσω τις προκαταβολές αν ακυρώσεις παραγγελία;

Το παρήγγειλα από Κωτσόβολο με δέσμευση 100 ευρώ που μου είπαν ότι έχω 2 μέρες να το κάνω πριν ακυρωθεί η παραγγελία μου αυτόματα. Αν υπαναχωρήσω μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου μου είπαν ότι παίρνω πίσω την προκαταβολή ενώ αν το κάνω αργότερα θα μου τη δώσουν πίσω με τη μορφή πιστωτικού.

Μου ήρθε email από Γερμανό επίσης ότι άνοιξε η προπαραγγελία για apple watches και airPods. Το προχώρησα μόνο και μόνο για να δω τη διαδικασία και ενώ σε αφήνει να παραλάβεις από κάποιο κατάστημα, η πληρωμή γίνεται μόνο εκείνη την ώρα ηλεκτρονικά. Άρα δυσκολεύει αυτούς που θέλουν να κάνουν πολλές παραγγελίες και να πληρώσουν μόνο όποιο τους έρθει πρώτο.

Επεξ/σία από george991
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

τι χρωμματα θα ψωνισετε αλανια;

Βασικά ας το κάνουμε σε μορφή poll.  Like για πορτοκαλί, haha για μπλέ, sad για γκρί. (17 pro max)

Επεξ/σία από ToProkopio
  • Like 8
  • Sad 7
  • Haha 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

τι χρωμματα θα ψωνισετε αλανια;

Για μένα το Silver αξίζει μόνο αδερφέ, κρίμα που δεν υπάρχει το Natural ή κάτι αντίστοιχο φέτος. Το απόλυτο για μένα θα ήταν ένα κόκκινo που δεν έχουν κάνει ποτέ σε Pro σειρά αλλά έκοψαν τη συνεργασία για Product Red.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ToProkopio είπε

Βασικά ας το κάνουμε σε μορφή poll.  Like για πορτοκαλί, haha για μπλέ, sad για γκρί. (17 pro max)

Γιατί sad για γκρί?? 🤣

(αυτό παρήγγειλα)

Επίσης ρώτησα στο τηλέφωνο ποια χρώματα φεύγουν πιο πολύ και μου είπαν από κώτσο το πορτοκαλί και το ασημένιο. Και εγώ ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα 2 και από τις αντιδράσεις από ότι βλέπω και οι περισσότεροι.

Επεξ/σία από george991
  • Haha 2
Δημοσ.

Μου φαίνεται το silver θα έχει τα περισσότερα προβλήματα….

Just now, TiPsY4 said:

δεν πάει κανείς για μπλε; ενδιαφέρον.

Πάντως στο 15 το πιο εύκολο που μπορούσες να βρεις ήταν το μπλε. 

Δημοσ.

Για τα χρωματα δεν υπαρχει κανενα διλημμα λογω διχρωμιας υπαρχει μονο μια επιλογη το ασημενιο. το μονο που ταιριαζει με ολες τις θηκες.

Το πορτοκαλι (orange apple, αν ειναι δυνατον...) και το μπλε ειναι σαν να χεισ αηορασει ενα αυτοκινητο να τρακαρες το καπο και στο εβαχαν λαθος χρωμα...θα κυκλοφορουσε κανεις με διχρωμο αμαξι  ? βεβαια γουστα ειναι αυτα...

Οποιος εχει πιασει στα χερια του το samsung edge καταλαβαινει ποσο ανετο κρατημα και ομορφη αισθηση στο χερι εχει ενα ελαφρυ και λεπτο τηλεφωνο οπως το air . το βαζεις στη τσεπη και ψαχνεις αν το ξεχασες...αλλα μετα βλεπεις την τιμη, το 1 ηχειο , την μικρη μπαταρια και την υπερθεμανση λογω σχεδιασμου ολα στο πλατο (οροπεδιο αληθεια τωρα ρε μαγειρα) το ξεχνας και μετα σκεφτεσαι με τα ιδια λεφτα του μαξ περνω ενα s25 ωια να εχω ΑΙ και ενα απλο iphone και δεν ξερεις τι να κανεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, aler45 said:

Στη φίλη μου τις γράφει σε διαδικασία αποστολής σε κατάστημα και από πάνω, πληρωμή σε αναμονή. Με ρώταγε σήμερα αν είναι νορμάλ, πήρε τηλέφωνο και της έδωσαν και ένα payment conf. Της είπαν οτι κολλάει αν δεν έχεις κάνει εξόφληση όλο το ποσό.

Άνοιξε στην istorm 2:58

Επεξ/σία από aler45
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...