Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

983 λιρες τελική τιμη για Ελλαδα βλεπω απο αγγλικο αμαζον για το Pro 256GB. Προπαραγγελια παντα. Καθολου ασχημα.

Επεξ/σία από dimitris_sg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Delas.46 είπε

Σαφώς και δεν θα πουλήσει το ίδιο (αν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί δεν ξέρουμε ακόμα). 

Πλέον δεν κερδίζει κάποιος πολλά με αναβάθμιση. Λίγο καλύτερο από το προηγούμενο σε όλα. Ακόμα και το 13 Pro μια χαρά είναι για σήμερα. Απλά αυτοί που αναβαθμίζουν είναι είτε με πολύ παλιό μοντέλο είτε τους αρέσει το bleeding edge της τεχνολογίας 

@digitalarchive

Η λογική του back button δεν υπάρχει στο iOS εξ αρχής. Κάθε app εχει τον δικό του χώρο και τρόπο λειτουργίας. Αν το app είναι φτιαγμένο σωστά, το να πας "πίσω" είναι intuitive και βγάζει νόημα. Έχει δηλαδή λογική. Το παράδειγμα του βίντεο λειτουργεί και αντιστρόφως. Γιατί να μπορείς να κάνεις swipe από αριστερά ενώ η οθόνη home του Instagram είναι δεξιά; 

By the way μέχρι πριν 3 χρόνια Android χρησιμοποιούσα. 

Δεν είναι θέμα αναβάθμισης. Κάθε χρόνο πάω στο επόμενο και ας μη κερδίζω κάτι ουσιαστικό. Πχ από 15PM σε 16PM. Φέτος δεν τρελαίνομαι, όχι ότι δεν θα το πάρω  αλλά δε ζορίζομαι κιόλας να το πάρω από τους πρώτους. Με χαλάει απίστευτα η διχρωμία στο πίσω μέρος, δείχνει φτηνιάρικο και έχω ξενερώσει από την υποβάθμιση σε αλουμίνιο.. 

Edit: με πήραν πριν λίγο από πλαίσιο. Πρώτα θα τηρηθεί η σειρά όσων δηλώσαμε εκδήλωση ενδιαφέροντος και μετά οι προπαραγγελίες. Εκδήλωση ενδιαφέροντος έκανα στα πρώτα λεπτά. Επίσης -10% για τα αξεσουάρ που έβαλα μαζί 

Επεξ/σία από Vesouvious
Δημοσ.
12 ώρες πριν, a400 είπε

Τα ίδια κι σε μένα. Τηλ παραγγελία προχθές άμεση πληρωμή και δεν ήρθα ούτε επιβεβαίωση ούτε εμφανίζεται κάτι. Πήρα τηλ να σιγουρευτώ ότι όλα έγιναν σωστά. Μου είπαν όλα οκ , για πότε παραλαβή άγνωστο 

Ισχύει η παραγγελία κανονικά απλά αυτός που στην έκανε έκανε μαλακια με το κινητό και δεν μπορείς να την παρακολουθείς, το ίδιο μου έκαναν πέρυσι , σας προτείνω να μην τους ζητήσετε να αλλάξουν αριθμό κινητού κλπ γιατί η παραγγελία αλλάζει αριθμό όταν αλλαχτεί και χάνετε τη σειρά προτεραιότητας.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

Για μένα το μέγεθος της οθόνης είναι το νο1 που κοιτάζω... ίσως φταίει που δεν βλέπω και καλά πλέον ! χαχα

Ενδιαφέρον θα είχε να γράψουμε και τις εμπειρίες μας απο τα καταστήματα που "συναναστραφήκαμε" για αυτό το pre-order....

Για μένα πολύ ευχάριστη έκπληξη μου έκανε το Πλαίσιο που με πήρανε μόνοι τους τηλέφωνο όταν άνοιξε η πλατφόρμα και μου είπανε ότι με δηλώσανε....
Μετά έρχεται το iStorm που ήταν το μόνο που είπε ένα σαφές χρονοδιάγραμμα.... 19 θα έρθουν τα εκθεσιακά κομμάτια... 22 παραλαμβάνουν παραγγελία....
Στην συνέχεια βάζω το Public που αν και δεν έκανε στην αρχή προ παραγγελίες χωρίς χρήματα κάποια στιγμή άνοιξε και το παιδί που με εξυπηρέτησε μου έβαλε όλες της συσκευές που του είπα οτι θέλω όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί είχα συγκεκριμένο σκοπό που το ήθελα.... 
Μετά έρχεται η Vodafone που αν και δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο κράτησαν το νούμερο μου και θα με ενημερώσουν όταν έρθουν διαθέσιμα κινητά....
Σε ΓΕΡΜΑΝΟ -ΔΕΝ ΠΗΓΑ
Μετά έρχεται ο Κωτσος...ότι και να πούμε για την συγκεκριμένη αλυσίδα είναι λίγο.... avoid at any cost...
Τέλος η Cosmote ... γελάει ο κόσμος, η μόνη επιλογή ήταν να το πληρώσεις και βλέπουμε

Εγώ δέχτηκα μόνο ένα mail από istorm ότι λάβανε τη παταγγελια , δεν ξέρω αν σημαίνει ότι έκανα κάτι λάθος αυτό .γιατι όχι ο κότσος ;

11 ώρες πριν, deepspace είπε

Τουλάχιστον όποιος το έχει κάνει ελπίζω όταν παραλάβει από το ένα μαγαζί, να ακυρώσει γρήγορα τις υπόλοιπες παραγγελίες 

Ε αυτό θα κάνει . Αν και υπάρχουν πολλοί αλεπουδιαριδες που περνούν πολλά με απαλλαγή και τα πουλάνε 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dimitris_sg είπε

983 λιρες τελική τιμη για Ελλαδα βλεπω απο αγλλικο αμαζον για το Pro 256GB. Προπαραγγελια παντα. Καθολου ασχημα.

1099 λίρες + μεταφορικά. Που ακριβώς το βλέπεις με 983 τελική?

Δημοσ.

Παιδιά αν παραγγείλω από Amazon Γερμανίας τώρα η αποστολή θα γίνει την Παρασκευή; Με παραδοση λογικα μετα απο καμια βδομαδα 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

.γιατι όχι ο κότσος ;

θέλανε νταβατζιλίκι 100-150 ευρώ... φαντάσου να το κάνανε όλοι

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

γιατι ρε φιλε θα σε κλεψουν; θα αφερεθει το ποσο. και αν καταλαβα και καλα ολοι ζητουν μπροστα τη πληρωμη

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

γιατι ρε φιλε θα σε κλεψουν; θα αφερεθει το ποσο. και αν καταλαβα και καλα ολοι ζητουν μπροστα τη πληρωμη

Όχι δεν κατάλαβες καλά.... Διάβασε το νήμα και θα δεις ποιος κάνει τι 
Επίσης μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι αν όλοι ζητούσαν προκαταβολή πόσα χρήματα θα έπρεπε να έχεις καβάτζα για μια προ-παραγγελία.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

Επίσης μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι αν όλοι ζητούσαν προκαταβολή πόσα χρήματα θα έπρεπε να έχεις καβάτζα για μια προ-παραγγελία.

φιλε γιατι να κανεις τοσες προπαραγγελιες; κατι τετοιοι γαματε το συστημα. διαλεξε ενα μαγαζι και προχωρα.

αλλαγη θεματος

ο 40Watt charger εχει ερθει ευρωπη; θα ειναι. USBC PD?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως στο product information sheet που έχει η istorm έχει 5088mAh μπαταρία για το iPhone 17 pro max. Λέτε να έχεται το esim only μοντέλο Ελλάδα; Μάλλον λάθος.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CarbonFibre είπε

Πάντως στο product information sheet που έχει η istorm έχει 5088mAh μπαταρία για το iPhone 17 pro max. Λέτε να έχεται το esim only μοντέλο Ελλάδα;

Οχι. Εχει αναφερθεί παντού οτι Ευρώπη θα έρθουν μόνο με φυσική sim.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

Α ναι ; Λόγω της δουλειάς μου είμαι σε κοτσοβολο αρκετά συχνά και νόμιζα ότι αυτό το κάνουν όλοι , αφού ανησύχησα που δεν μου ζήτησε λεφτά η istorm 

3 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Πάντως στο product information sheet που έχει η istorm έχει 5088mAh μπαταρία για το iPhone 17 pro max. Λέτε να έχεται το esim only μοντέλο Ελλάδα;

Ε πιστεύω τα έξτρα 88 είναι της esim 

24 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

Τι εννοείς ζητούν μπροστά τη πληρωμή ; Εγώ έβαλα παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα για να κάνω και ένα trade in 

2 ώρες πριν, farcry33 είπε

Πολύ άπατο το βλέπω πάντως αντίστοιχα ποστ για το iPhone 15 και 16 είχαν 200+ σελίδες φέτος με το ζόρι 30 

Ε αυτά κράτησαν περισσότερο καιρό . Για να μην πούμε ότι μάλλον η κατάσταση με τις προπαραγγελίες θα είναι καλύτερη φέτος 

7 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

φιλε γιατι να κανεις τοσες προπαραγγελιες; κατι τετοιοι γαματε το συστημα. διαλεξε ενα μαγαζι και προχωρα.

αλλαγη θεματος

ο 40Watt charger εχει ερθει ευρωπη; θα ειναι. USBC PD?

Ναι θα ειναι και έρχεται σίγουρα τις επόμενες μέρες 

15 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

Γιατί να έχεις προπαραγγελίες σε τόσα καταστήματα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από θήκες τί πήρατε; Είπα να δοκιμάσω την techwoven της apple και μια δερμάτινη της mujjo.

Μην μείνω με τις θήκες στο τέλος μέχρι να έρθει το κινητό...:D

Επεξ/σία από CarbonFibre

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...