Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, digitalarchive είπε

είπαμε, τα πράγματα είναι ζόρικα οικονομικά, οι επιλογές εκτός του 17 δεν σε πείθουν να αναβαθμίσεις + τα χρώματα.

Πολύς κόσμος την έχει κάνει για Android (και με το δίκιο του), μόνο αν έχεις ένα κόλλημα με το οικοσύστημα κάπως δικαιολογείται ή είσαι content creator. Καμερες σχεδον ιδιες (με main αλλαγή στη μροστά) οκ διαφορετικο cooling system αλλα απευθηνεται στο 1% των χρηστω.

Επίσης, θα το ξαναπώ: πόσους έξω παρατηρείται με Pro ή Pro Max; Εγώ ελάχιστους. Συν ότι οι περισσότερες θα είναι κοπέλες.

Ο κόσμος την έχει κάνει με Android και, για να σας πω και εγώ τη γνώμη μου, το Android σπέρνει… Το θεωρώ πιο solid λειτουργικό. (Το δούλεψα τα τελευταία 5 χρόνια).

Το iOS δυστυχώς είναι απαρχαιωμένο και οι αλλαγές του, κατά τη γνώμη μου, κακές. Δεν εμβαθύνει στο productivity. Αλλά είπα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία, μιας και κάποια πράγματα με βολεύουν (sync/clipboard/iPhotos/Airdrop).

Πολυ φιγουρα για το τίποτα το λειτουργικο. δυσλειτουργικο notifications centre, gestures μηδενικα (δλδ δεν το βλέπετε εσεις περιεργο που υπαρχει incosistency πχ πως κανεις swap back?) το δε liquid glass θα γελάσουμε πολύ. Οριακα μπορεις να το διαβασεις...

Μπα το αλλάξανε ξανά το liquid glass και αν το έχεις δει δυστηχως δεν είναι πιο τόσο διάφανο

1 ώρα πριν, dimitris_sg είπε

983 λιρες τελική τιμη για Ελλαδα βλεπω απο αγγλικο αμαζον για το Pro 256GB. Προπαραγγελια παντα. Καθολου ασχημα.

Αξίζει να πάρει κανείς από εκεί ; Στέλνουνε Ελλάδα ;

45 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Παιδιά αν παραγγείλω από Amazon Γερμανίας τώρα η αποστολή θα γίνει την Παρασκευή; Με παραδοση λογικα μετα απο καμια βδομαδα 

Νομίζω ότι τόσο θα πάρει ναι 

46 λεπτά πριν, dimitris_sg είπε

Screenshot733.png

Από εκεί θα πάρεις ; Απίστευτη τιμή φαίνεται 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

φιλε γιατι να κανεις τοσες προπαραγγελιες; κατι τετοιοι γαματε το συστημα. διαλεξε ενα μαγαζι και προχωρα.

αλλαγη θεματος

ο 40Watt charger εχει ερθει ευρωπη; θα ειναι. USBC PD?

χαχαχ για ποιο σύστημα μιλάς? 
Κάνω την προ-παραγγελία γιατί το χρειάζομαι για δώρο γενεθλίων... όποτε καταλαβαίνεις δεν μπορώ να το πάω ένα μήνα μετά. Συγγνώμη κιόλας 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

χαχαχ για ποιο σύστημα μιλάς? 
Κάνω την προ-παραγγελία γιατί το χρειάζομαι για δώρο γενεθλίων... όποτε καταλαβαίνεις δεν μπορώ να το πάω ένα μήνα μετά. Συγγνώμη κιόλας 

δωρο και day 1 δεν πανε μαζι.

• Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Από θήκες τί πήρατε; Είπα να δοκιμάσω την techwoven της apple και μια δερμάτινη της mujjo.

Μην μείνω με τις θήκες στο τέλος μέχρι να έρθει το κινητό...:D

https://www.amazon.co.uk/TORRAS-Non-Yellowing-Shockproof-Yellowing-Protective-Clear/dp/B0FG7MTPS2/ref=mp_s_a_1_10?crid=1PONGDWQ1UGG9&dib=eyJ2IjoiMSJ9.dEIGgj8dMozhEenc7qN-0mBO9Z_1yHpkUrkVMBkEIrFtvNaYvuSmiHbvsDLL_bFPYhVMzk0Jw5mm2Obxc6Z7h8zq5N-WJdungeuchfnVt9Yh28l3aapkJdijnnJ0zqAkhS0IdoYHDmgrZOGxOQzeqtGNHjqG1wkF20_CuK10dd9YeNRxxsuBwLt7_a1m01r6GyQl6kNg6UENq0_cs9-Zrw.WUk7wndRCt39ChWbRTvgytU0QJg2fBpcB3OrujxpAx0&dib_tag=se&keywords=17+pro.max+Torras&qid=1757762965&s=electronics&sprefix=17+pro.max+%2Celectronics%2C178&sr=1-10

Torras που δεν κιτρινιζει και ποτε. Πήρα και μια της ESR πέρσι και σε 2 μήνες κιτρινισε. Ότι καλύτερο σε clear για να φαίνεται το περτικαλι του πάθους 😂

33 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Αξίζει να πάρει κανείς από εκεί ; Στέλνουνε Ελλάδα ;

Νομίζω ότι τόσο θα πάρει ναι 

Από εκεί θα πάρεις ; Απίστευτη τιμή φαίνεται

Στέλνουν Ελλάδα ναι. Έχει σούπερ τιμή για όσους δεν μπορούν τιμολόγιο, αλλά έχεις ένα χρόνο εγγύηση όμως Apple αντί για δύο. 

Επίσης κάνει κάποιες μέρες να έρθει, παλιά ερχόταν μέχρι και σε 1-2 μέρες. Τώρα τελωνεία κλπ (είσαι covered) θα πάρει μια βδομάδα με 10 μέρες. Amazon με κλειστά μάτια, αν και μένα όλο μου κάνει flag το account για πιθανό fraud και έχω σταματησει να ασχολούμαι με ακριβές αγορές από αυτούς 😂

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Από θήκες τί πήρατε; Είπα να δοκιμάσω την techwoven της apple και μια δερμάτινη της mujjo.

PItaka 1mm (φοβερο feeling)

Screenshot2025-09-13at2_35_32PM.jpg.43e5a46302776b1780299929a4281af7.jpgScreenshot2025-09-13at2_35_49PM.jpg.72fad1b3a985281b7a77b0d17b7cfd8c.jpg

https://www.ipitaka.com/products/classic-phone-cases?variant=43774437032006

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, teol20 είπε

https://www.amazon.co.uk/TORRAS-Non-Yellowing-Shockproof-Yellowing-Protective-Clear/dp/B0FG7MTPS2/ref=mp_s_a_1_10?crid=1PONGDWQ1UGG9&dib=eyJ2IjoiMSJ9.dEIGgj8dMozhEenc7qN-0mBO9Z_1yHpkUrkVMBkEIrFtvNaYvuSmiHbvsDLL_bFPYhVMzk0Jw5mm2Obxc6Z7h8zq5N-WJdungeuchfnVt9Yh28l3aapkJdijnnJ0zqAkhS0IdoYHDmgrZOGxOQzeqtGNHjqG1wkF20_CuK10dd9YeNRxxsuBwLt7_a1m01r6GyQl6kNg6UENq0_cs9-Zrw.WUk7wndRCt39ChWbRTvgytU0QJg2fBpcB3OrujxpAx0&dib_tag=se&keywords=17+pro.max+Torras&qid=1757762965&s=electronics&sprefix=17+pro.max+%2Celectronics%2C178&sr=1-10

Torras που δεν κιτρινιζει και ποτε. Πήρα και μια της ESR πέρσι και σε 2 μήνες κιτρινισε. Ότι καλύτερο σε clear για να φαίνεται το περτικαλι του πάθους 😂

Στέλνουν Ελλάδα ναι. Έχει σούπερ τιμή για όσους δεν μπορούν τιμολόγιο, αλλά έχεις ένα χρόνο εγγύηση όμως Apple αντί για δύο. 

Επίσης κάνει κάποιες μέρες να έρθει, παλιά ερχόταν μέχρι και σε 1-2 μέρες. Τώρα τελωνεία κλπ (είσαι covered) θα πάρει μια βδομάδα με 10 μέρες. Amazon με κλειστά μάτια, αν και μένα όλο μου κάνει flag το account για πιθανό fraud και έχω σταματησει να ασχολούμαι με ακριβές αγορές από αυτούς 😂

Αλήθεια ε ; Και αν γίνει τίποτα στη μεταφορά ; Τη προιγουμενου φορά κλάπηκε στην μεταφορά το iPhone και ούτε η εταιρία που το αγόρασα ούτε η μεταφορική έκανε τίποτα 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Εγώ παράγγειλα techwoven και caudabe

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Αλήθεια ε ; Και αν γίνει τίποτα στη μεταφορά ; Τη προιγουμενου φορά κλάπηκε στην μεταφορά το iPhone και ούτε η εταιρία που το αγόρασα ούτε η μεταφορική έκανε τίποτα 

Τίποτα δεν θα κάνει, ό,τι άκρη βγάλεις με την τράπεζα σου

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Pankar94 είπε

Εχει παραγγειλει κανενας το AIR?

νωρις τεχνολογια, αν και το πασαραν ωραια. θα υπερθερμενεται για πλακα. η μπαταρια για μενα δεν ειναι προβλημα. αλλα δειχνει προς τα ππου παει η εταιρια 17-AIR-PRO MAX

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μονο 15% των παραγγελιων  στο pro αφορα το πορτοκαλι χρώμα σύμφωνα με εγκυρη πηγη.. Μαλλον κ.Μαγειρα πρέπει να παραδωσετε τα σκηπτρα.. 

EDIT: Χαμος με το ασημι

Επεξ/σία από Ribopaido
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

μονο 15% των παραγγελιων  στο pro αφορα το πορτοκαλι χρώμα σύμφωνα με εγκυρη πηγη.. Μαλλον κ.Μαγειρα πρέπει να παραδωσετε τα σκηπτρα.. 

EDIT: Χαμος με το ασημι

Για το μπλε ξέρουμε τίποτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...