Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στην παρέα, 2 ερωτήσεις παρακαλώ:

1)με ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ 39Α εχουμε 1 ή 2 χρονια εγγυησης ? έχει διελευκανθεί απολυτα αυτο ?

2)για budget αναβαθμιση (οχι για μενα) απο 14 pro max σε 17 ΑΠΛΟ, ειναι οκ ? ειδα και γενικα φετος λενε πολυ καλα λογια για την ''απλη'' σειρά.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

1)με ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ 39Α εχουμε 1 ή 2 χρονια εγγυησης ? έχει διελευκανθεί απολυτα αυτο ?

2)για budget αναβαθμιση (οχι για μενα) απο 14 pro max σε 17 ΑΠΛΟ, ειναι οκ ? ειδα και γενικα φετος λενε πολυ καλα λογια για την ''απλη'' σειρά.

1) Δυο χρόνια.

2) Ούτε για πλάκα μείνε με το 14 pro max

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους , θα ήθελα να ρωτήσω γνώμη για τζαμάκι , για 17 pro παίρνουμε το ίδιο με 16pro το καλούπι για καλή τοποθέτηση θα κάνει ; 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Mikeynf είπε

Για istorm, να περιμένουμε κάποια αλλαγή στο status της παραγγελίας;  Ή θα έχουμε απλά ενημέρωση για να παραλάβουμε μια μέρα πριν;

Νομίζω παίρνουν τηλ την προηγούμενη από όταν είναι να παραλάβεις ή ακόμα και το ίδιο πρωί, δεν αλλάζει status η παραγγελία. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 minutes ago, MontzOlee said:

Μου το ειχε αναφερει και σε μενα υπαλληλος περυσι στον Κωτσοβολο. Οτι με τιμολογιο η εγγυηση μειωνεται σ'ενα ετος. 

Επισης εντελως τυχαια ακουσα απο γνωστο προσφατα οτι σε λαπτοπ huawei δεν τον καλυψε η εγγυηση καθως με τιμολογιο ηταν μονο για ενα χρονο. 

Προσωπικα δεν γνωριζω εαν κατι τετοιο εχει νομικη υποσταση. Εαν θελεις ριξει μια ματια και στο παρακατω νιμα.

Edit: Εαν δεν εχει αλλαξει κατι στην νομοθεσια, η εγγυηση πρεπει να ισχυει για 2 ετη.

• Εξαιτίας του νέου ορισμού της έννοιας του καταναλωτή, έχει υποστηριχθεί  - εσφαλμένα - από τους κολοσσούς - εταιρείες η άποψη ότι όταν αγοράζει κάποιος αγοραστής με τιμολόγιο ένα προϊόν, τότε δε λειτουργεί ως καταναλωτής, αλλά ως επαγγελματίας κι επομένως δεν θα μπορεί να απολαύσει την πρόσθετη προστασία του ν. 2251/1994 και της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
  • Σε αυτήν την κρίση, όμως, καταλήγουν τελείως αυθαίρετα, καθώς ο επαγγελματίας δεν παύει να λειτουργεί και ως καταναλωτής όταν αγοράζει ένα προϊόν και για προσωπική του χρήση και όχι αποκλειστικά  στα πλαίσια της επαγγελματικής του δραστηριότητας κι επομένως δεν παύει να έχει διευρυμένα δικαιώματα βάσει του ν. 2251/1994 και της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Πηγη: https://www.iphonehellas.gr/forum/topic/170226-εγγύηση-2-ετών-με-τιμολογιο/

Επεξ/σία από Shyn
  • Like 1
Δημοσ.

καλημερες

στο πλαισιο ειναι κανεις που η παραγγελια του εχει παρει update μετα το:

Η παραγγελία σου καταχωρήθηκε με επιτυχία και έχει προχωρήσει στο στάδιο της επεξεργασίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους ενδιαφέρονται κάτωθι τα κουτιά που θα έρθουν τα νέα τηλέφωνα:

,

Picture1.png

Picture2.png

Επεξ/σία από Costaskokk
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, farcry33 είπε

1) Δυο χρόνια.

2) Ούτε για πλάκα μείνε με το 14 pro max

1)Νομίζω ότι η istorm πχ αναφέρει 1 έτος στα τιμολόγια γι αυτό ρωτάω 

2)Λόγοι που δεν θεωρείται αναβάθμιση ; 
τα έκανα μια σύγκριση πριν από λίγο κ με την πρώτη ματιά μου φαίνεται ανώτερο το 17 (απλό vs 14pro max)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Shyn είπε

Μου το ειχε αναφερει και σε μενα υπαλληλος περυσι στον Κωτσοβολο. Οτι με τιμολογιο η εγγυηση μειωνεται σ'ενα ετος. 

Επισης εντελως τυχαια ακουσα απο γνωστο προσφατα οτι σε λαπτοπ huawei δεν τον καλυψε η εγγυηση καθως με τιμολογιο ηταν μονο για ενα χρονο. 

Προσωπικα δεν γνωριζω εαν κατι τετοιο εχει νομικη υποσταση. Εαν θελεις ριξει μια ματια και στο παρακατω νιμα.

Edit: Εαν δεν εχει αλλαξει κατι στην νομοθεσια, η εγγυηση πρεπει να ισχυει για 2 ετη.

Πηγη: https://www.iphonehellas.gr/forum/topic/170226-εγγύηση-2-ετών-με-τιμολογιο/

Η ευρωπαϊκή οδηγία είναι όλα τα προϊόντα εντός ευρωπαϊκής ένωσης δύο έτη εγγυήσης αλλά δεν ξέρω αν ισχύει αυτό σε τιμολόγια με 39Α και δεν θέλω να παίξω με τον ένα χρόνο εγγύηση διαφορετικά θα το πάρω είτε από Αμερική που έχω συγγενής είτε από Αγγλία πήχη Amazon.uk  που ήδη τρέχει καλύτερες τιμές από Ελλάδα

Επεξ/σία από MontzOlee
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Η 2019/771 ευρωπαϊκή οδηγία αφορά τους καταναλωτές όπως ο Ν 2251/94 όπως τροποποιήθηκε με την οδηγία ισχύει στο ελληνικό δίκαιο . Στον ορό καταναλωτής εμπίπτουν φυσικά πρόσωπα που ΔΕΝ ασκούν εμπορική δραστηριότητα . Η δε αγοραπωλησία με τιμολόγιο ορίζεται ως εμπιπτουσα σε επαγγελματική δραστηριότητα και δεν προστατεύεται από τη σχετική νομοθεσία , αλλά υπάγεται στις γενικές διατάξεις περί εμπορικού δικαίου μεταξύ εμπόρων όπου ισχύει η εγγύηση που θα σου δώσει ο άλλος έμπορος ( μεγαλύτερη ή μικρότερη , μπορεί ούτε καν χρόνος ) . Το 554 του ΑΚ σου δίνει δύο χρόνια για πραγματικό ελάττωμα ωστόσο αφορά την κατάσταση του κινητού όταν το παραλαβεις που οφείλεις να δεις άμεσα , οπότε μετά από ένα χρόνο αποδεδειγμένης χρήσης δεν σε καλύπτει . Πρακτικά αν ανοίξεις το κουτί χωρίς υπαιτιότητα σου μετά από ένα χρόνο και δεις ελάττωμα 

Επεξ/σία από stevengr
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Είναι οκ ναι . Είναι καλή αναβάθμιση 

30 λεπτά πριν, dimpia είπε

η εγγυηση για αγορα με τιμολογιο ειναι 12 μηνες.

και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο δεν γινεται...

Σωστό . Είχα δει έναν τύπο που έβριζε για αυτό σε κατάστημα και λέω τι γίνεται και πληρώνεις λιγότερα και παραπονιέσαι 

1 ώρα πριν, MontzOlee είπε

τα έκανα μια σύγκριση πριν από λίγο κ με την πρώτη ματιά μου φαίνεται ανώτερο το 17 (απλό vs 14pro max)

Είναι αναβάθμιση . Καλύτερη κάμερα καταρχάς ότι και να λένε άλλοι , εδώ το απλό 15 για point and shoot ήταν καλύτερο από 14 προ , ποιο δυνατό επεξεργαστή λεπτότερα μπεζελ καλύτερη μπαταρία 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MontzOlee είπε

το amazon εδινε 2 χρονια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimpia είπε

η εγγυηση για αγορα με τιμολογιο ειναι 12 μηνες.

και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο δεν γινεται...

Αυτό με την πίτα και τον σκύλο που λες που κολλάει; Τελείως άστοχο...

• Like 2
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...