calamander Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 3 λεπτά πριν, teol20 είπε Όλα τα άλλα είναι απλά για το "κους κους" και για να χαμε να λέγαμε Ακριβώς, and that’s the fun of it. Ο καθένας λέει ότι θέλει, κάνουμε πλάκα. Νομίζω οι περισσότεροι ξέρουμε καταβαθος ότι δεν υπάρχει καν λόγος να μπαίνει κάποιος σε αυτό το topic, παρά μόνο για την «ψυχαγωγία». Το κινητό δεν θα έρθει πιο γρήγορα. 3
PanozX Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, calamander είπε Ναι αλλά άμα πάρω τηλ κοτσο αύριο να σου πω τι είπε ή όχι;😋 αμα το παρεις αυριο πες μας εμας που δεν θα το εχουμε παρει να κανουμε εξεγερση 😋 Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από PanozX
calamander Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 3 λεπτά πριν, PanozX είπε αμα το παρεις αυριο πες μας εμας που δεν θα το εχουμε παρει να κανουμε εξεγερση 😋 Εννοούσα για το αν ακύρωσαν τις προπαραγγελίες
panosk111178 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 9 ώρες πριν, Costaskokk είπε Φίλε μου είσαι λάθος.... Το ότι το κράτος έχει αποφασίσει το νόμο 39/Α για κάποιες συσκευές , δεν το έκανε σε ανταλλαγή με το δικαίωμα στην εγγύηση του προιόντος σε αγορά με τιμολόγιο.... Τα 2 αυτά είναι ανεξάρτητα. Εξάλλου ο 2ος χρόνος εγγύησης ισχύει και στην αγορά με τιμολόγιο στην δικαιοδοσία του πωλήτη, για την οποία οι "σοβαρές" αλυσίδες(istorm/ amazon κτλ) το υλοποιούν και άλλες σφυρίζουν αδιάφορα... . Σε πολλά πράγματα που ειναι για επαγγελματική χρήση έχουν περιορισμένη εγγύηση ακόμη και τα αυτοκίνητα που είναι leasing έχουν περιορισμένη εγγύηση ακόμη και αν πουληθούν εντός εγγύησης
aler45 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) Ανυπομονώ για την ώρα και την στιγμή που θα έρθει στην Ελλάδα Apple Store έστω και online. Να δω μετά κωτσόβολους, Public κλπ αν θα σου λένε τα κλασικά δεν μας έχει ενημερώσει η apple και δεν ξέρουμε πόσα τεμάχια παραλαμβάνουμε και ο ανάδρομος Ερμής θα αποφασίσει. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από aler45 2 1
Kostas06kostasmel20062216 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Υπάρχει κάποιος που να έχει εμπειρία από πέρσι; Μέχρι ποια ώρα έκαναν την προπαραγγελία στο περίπου (π.χ. μέσα στα πρώτα 5-10 λεπτά) και τελικά παρέλαβαν iPhone Pro Max από την iStorm την πρώτη μέρα κυκλοφορίας; 1
enlightened Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 8 hours ago, aler45 said: Ανυπομονώ για την ώρα και την στιγμή που θα έρθει στην Ελλάδα Apple Store έστω και online. Να δω μετά κωτσόβολους, Public κλπ αν θα σου λένε τα κλασικά δεν μας έχει ενημερώσει η apple και δεν ξέρουμε πόσα τεμάχια παραλαμβάνουμε και ο ανάδρομος Ερμής θα αποφασίσει. Κάτι που δε θα γίνει ποτέ φυσικά 1
dimpia Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 8 ώρες πριν, Kostas06kostasmel20062216 είπε Υπάρχει κάποιος που να έχει εμπειρία από πέρσι; Μέχρι ποια ώρα έκαναν την προπαραγγελία στο περίπου (π.χ. μέσα στα πρώτα 5-10 λεπτά) και τελικά παρέλαβαν iPhone Pro Max από την iStorm την πρώτη μέρα κυκλοφορίας; Εγω περισυ 15:03 και με πηραν στο 3ο κυμα 10 οκτωβρη Βεβαια περισυ νομιζω ανοιξαν 14:50 Γενικα δεν θα καταλαβω ποτε πως γινεται να σε υποχρεωνει η apple να ανοιγεις 15:00 και εσυ να ανοιγεις νωριτερα επειδη ετσι γουσταρεις 1
Costaskokk Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 10 ώρες πριν, panosk111178 είπε Σε πολλά πράγματα που ειναι για επαγγελματική χρήση έχουν περιορισμένη εγγύηση ακόμη και τα αυτοκίνητα που είναι leasing έχουν περιορισμένη εγγύηση ακόμη και αν πουληθούν εντός εγγύησης Οκ, αλλά κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει ο 2ος χρόνος, βάση κοινοτικής οδηγίας, αλλά όπως έγραψα και παραπάνω κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα... .
nikosdimitriou Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Kαλημέρα σε όλους. Νιούφης here οπότε υπομονή και οίκτο 1. Εδώ και 2 χρόνια κάνω προπαραγγελία ΟΧΙ στα πρώτα λεπτά αλλά κάποια στιγμή μέσα στη μέρα συνήθως απόγευμα την ημέρα που ανοίγουν οι προπαραγγελίες. Και τα 2 χρόνια 15 & 16 pro από το isystem το οποίο μέχρι και πέρυσι προσέφερε την επιλογή πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα με το που είναι διαθέσιμο το κινητό. Τη μία χρονιά (πρόπερσι) έγινε τηλέφωνο το προηγούμενο απόγευμα Πέμπτης για να γίνει η εξόφληση, ενώ πέρυσι εξόφλησα την Παρασκευή πριν παραλάβω. Φέτος το κατήργησαν και οι μόνοι που προσφέρουν την επιλογή παραλαβή και εξόφληση στο κατάστημα είναι το Πλαίσιο και η istorm κάτι που έκανα φέτος. Προσωπική μου επιλογή να μην προεξοφλώ τίποτα. Όταν έρθει, το βλέπουμε. 2. Το Πλαίσιο (ίσως πολλοί το γνωρίζετε ήδη), έχει "μηχανισμό" ο οποίος τσιμπάει το τηλέφωνο σου όταν αφήσεις μία παραγγελία στο καλάθι και σε παίρνουν τηλ και σου λένε θες να το πιάσουμε από εκεί του το άφησες;; Και πέρυσι και φέτος, μου έκαναν το ίδιο, προσπάθησα να βάλω παραγγελία στο καλάθι για να δω αν έχουν παραλαβή και εξόφληση στο κατάστημα, δεν είχαν, το παράτησα και μετά έσκασε τηλέφωνο. A propo, δεν μου έχουν στείλει κάτι, δεν έχω στα χέρια μου αριθμό παραγγελίας κλπ, απλά το τηλεφώνημα που έγινε. Δεν ξέρω καν αν έχει γίνει προπαραγγελία αλλά πέρυσι έγινε και με πήραν τηλ να περάσω να παραλάβω. Και έρχομαι να ρωτήσω τώρα στα πλαίσια όλων αυτών που κουβεντιάζουμε. 1. Γιατί να σε κυνηγάει το Πλαίσιο να προπαραγγείλεις; Γιατί οι μισοί θα ακυρώσουνε. Το ακούω. 2. Γιατί σχεδόν όλοι φέτος θέλανε εξόφληση εκτός istorm; Πάλι γιατί οι μισοί θα ακυρώσουνε. Κι αυτό το ακούω. 3. Δικό σας.. Αυτό που θέλω να πω είναι γενικώς παίζει λίγο δουλεμά κάθε χρόνο από το τι θα έχει η νέα συσκευή (νωπό το περυσινό φιάσκο με το ανύπαρκτο AI) μέχρι το πότε θα έρθουνε κλπ. Hypαρισμα κάνουνε, φλεξάρισμα ότι θα γίνει ο κακός χαμός και ότι η ζήτηση είναι μεγαλύτερη της προσφοράς κλπ. Εδώ θα είμαστε και φέτος να δουμε τι πραγματικά θα γίνει, πόσο καλή θα είναι η μπαταρία στο pro max, πόσο "γαμάτο" το liquid glass και λοιπά αλλά μήπως να μην τσιμπάμε με τα nano seconds και τους αριθμούς παραγγελίας;
nikosp97 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) Καλημέρα , πήγα σήμερα απ τον Κωτσόβολο σχετικά με Αυτά που διάβαζα για ακυρώσεις για να δω τι παίζει , εγώ έχω κάνει πλήρη εξόφληση στις 10/9 , μου είπαν είναι οκ δεν θα ακυρώσουν εφόσον έχω πληρώσει και τα δύο κινητά (17 pro max 256gb silver και τα δύο) , και ότι ακυρώθηκαν και θα ακυρωθούν όσες έγιναν πριν τις επίσημες της παρασκευής και ήταν με 100€ προκαταβολή ακόμα και αν έχουν πληρωθεί τα 100€ . Επισης μου επιβεβαίωσαν πάλι ότι θα παραλάβω και τα δύο κινητά day 1 , οπότε όποιος έχει παραγγείλει κώτσο στις 10/9 (10:30 το πρωί συγκεκριμένα εγώ) λογικά θα παραλάβει και αυτός . Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από nikosp97
farcry33 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 8 λεπτά πριν, nikosp97 είπε Καλημέρα , πήγα σήμερα απ τον Κωτσόβολο σχετικά με Αυτά που διάβαζα για ακυρώσεις για να δω τι παίζει , εγώ έχω κάνει πλήρη εξόφληση στις 10/9 , μου είπαν είναι οκ δεν θα ακυρώσουν εφόσον έχω πληρώσει και τα δύο κινητά (17 pro max 256gb silver και τα δύο) , και ότι ακυρώθηκαν και θα ακυρωθούν όσες έγιναν πριν τις επίσημες της παρασκευής και ήταν με 100€ προκαταβολή ακόμα και αν έχουν πληρωθεί τα 100€ . Επισης μου επιβεβαίωσαν πάλι ότι θα παραλάβω και τα δύο κινητά day 1 , οπότε όποιος έχει παραγγείλει κώτσο στις 10/9 (10:30 το πρωί συγκεκριμένα εγώ) λογικά θα παραλάβει και αυτός . Ναι ρε έγινε θα ακυρώσουν όλους που έβαλαν 100 αλλά εσένα όχι επειδή τα εξόφλησες, σε υπάλληλο που σε δουλεύει έπεσες σου λέει για να σπαμαρει αυτός κάθε μέρα για ένα iPhone, το θέλει πολύ κάτσε να του πω κάτι να του φτιάξω το κέφι (δεν θα το πάρει κανείς μόνο εσυ day1) 😂
nikosp97 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 3 λεπτά πριν, farcry33 είπε Ναι ρε έγινε θα ακυρώσουν όλους που έβαλαν 100 αλλά εσένα όχι επειδή τα εξόφλησες, σε υπάλληλο που σε δουλεύει έπεσες σου λέει για να σπαμαρει αυτός κάθε μέρα για ένα iPhone, το θέλει πολύ κάτσε να του πω κάτι να του φτιάξω το κέφι (δεν θα το πάρει κανείς μόνο εσυ day1) 😂 Εσύ είσαι πανέξυπνος αδερφέ , αν δεν έχεις ιδέα σε παρακαλώ μην μιλάς , επειδή είσαι μάγκας τράβα σε παλιότερα μηνύματα να δεις την κατάσταση παραγγελίας μου που λέει και αυτή ότι θα παραλάβω day 1 , εγώ είπα κάτι ενημερωτικά επειδή είδα τόσα σχόλια σχετικά με ακυρώσεις και επειδή αγχώθηκα και ο ίδιος πήγα να ρωτήσω, επίσης δεν θέλει πολύ μυαλό να σκεφτείς ότι προφανώς δεν θα ακυρώσουν παραγγελία φουλ εξοφλημένη 3000€ σε σχέση με μία με 100€ προκαταβολή , τα άκυρα που λες εσύ ότι ειμαξ μάγκας και τα δικά σου πες τα αλλού. Ήρθες εσύ να μας το παίξεις ιστορία 5 χρόνια τώρα παίρνω day1 απ τον Κωτσόβολο για να μας πεις Εσύ οτι με δουλεύει ο υπάλληλος και τον πρήζω , παιδάκι
speechless Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Να ρωτησω και εγω ρε παιδια... Αγορα με τιμολογιο (39Α) και ταυτοχρονα Trade in παιζει ??? Τι γινεται στην περιπτωση αυτη??
farcry33 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, nikosp97 είπε Εσύ είσαι πανέξυπνος αδερφέ , αν δεν έχεις ιδέα σε παρακαλώ μην μιλάς , επειδή είσαι μάγκας τράβα σε παλιότερα μηνύματα να δεις την κατάσταση παραγγελίας μου που λέει και αυτή ότι θα παραλάβω day 1 , εγώ είπα κάτι ενημερωτικά επειδή είδα τόσα σχόλια σχετικά με ακυρώσεις και επειδή αγχώθηκα και ο ίδιος πήγα να ρωτήσω, επίσης δεν θέλει πολύ μυαλό να σκεφτείς ότι προφανώς δεν θα ακυρώσουν παραγγελία φουλ εξοφλημένη 3000€ σε σχέση με μία με 100€ προκαταβολή , τα άκυρα που λες εσύ ότι ειμαξ μάγκας και τα δικά σου πες τα αλλού. Ήρθες εσύ να μας το παίξεις ιστορία 5 χρόνια τώρα παίρνω day1 απ τον Κωτσόβολο για να μας πεις Εσύ οτι με δουλεύει ο υπάλληλος και τον πρήζω , παιδάκι Φίλε μου αρχικά δεν σου μίλησα έτσι αλλά γενικά για να πηγαίνεις κάθε μέρα Κώτσο και να παρακαλάς και να λες συνέχεια ότι θα το πάρεις day1 κάτι δείχνει. Όπως και να έχει και οι υπόλοιποι με τα 100ρικα και μη μπορούμε να εξοφλήσουμε απλά δεν μας αρέσουν τέτοιες τακτικές που εσυ επικροτείς, αν ο Κώτσο ήταν σωστός θα έπρεπε να ακυρώσει και εσένα οπως και τους υπόλοιπους που έκαναν πριν την επίσημη ημερομηνία, τώρα οκ εσυ χαίρεσαι επειδή θα ακυρώσουν τους άλλους και όχι εσένα ξες πως λέγεται αυτό ε; (Α επίσης για να μην χαίρεσαι δεν ακύρωσαν κανέναν και ούτε πρόκειται) Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από farcry33
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα