Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Φίλε μου αρχικά δεν σου μίλησα έτσι αλλά γενικά για να πηγαίνεις κάθε μέρα Κώτσο και να παρακαλάς και να λες συνέχεια ότι θα το πάρεις day1 κάτι δείχνει. Όπως και να έχει και οι υπόλοιποι με τα 100ρικα και μη μπορούμε να εξοφλήσουμε απλά δεν μας αρέσουν τέτοιες τακτικές που εσυ επικροτείς, αν ο Κώτσο ήταν σωστός θα έπρεπε να ακυρώσει και εσένα οπως και τους υπόλοιπους που έκαναν πριν την επίσημη ημερομηνία, τώρα οκ εσυ χαίρεσαι επειδή δεν θα ακυρώσουν τους άλλους και όχι εσένα ξες πως λέγεται αυτό ε;

(Α επίσης για να μην χαίρεσαι δεν ακύρωσαν κανέναν και ούτε πρόκειται) 

Φίλε όλα αυτά τα λες εσύ και μου έκανες Επίθεση επειδή απλά ενημέρωσα ότι μου είπαν απ το μαγαζί , ούτε είπα πουθενά ότι χάρηκα ούτε τίποτα , ούτε καν πάω στον Κωτσόβολο πρώτη φορά πήγα σήμερα ούτε έχω πάει ποτέ τόσα χρόνια, εγώ είπα ότι όσοι έκαναν παραγγελία από 10 του μήνα οπως εγώ κατά πάσα πιθανότητα θα παραλάβουν day 1, ποτέ δεν είπα μπράβο για ακυρώσεις στον Κωτσόβολο ούτε τίποτα απ όσα αναφέρεις , αν δεις παλαιότερα μου σχόλια ίσα ίσα λέω μακάρι να παραλάβουν όλοι σύντομα και day1 , τελοσπαντων πάμε παρακάτω , καλημέρα και καλές παραλαβές!!

Επεξ/σία από nikosp97
  • Απαντ. 819
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, speechless είπε

Να ρωτησω και εγω ρε παιδια...

Αγορα με τιμολογιο (39Α) και ταυτοχρονα Trade in παιζει ??? Τι γινεται στην περιπτωση αυτη?? 

Το trade in είναι μεγάλη χασούρα κανε μια αγγελία να το χαρεί και κάποιος σε λογική τιμή.

Στο iStorm μπορείς κανονικά 

IMG_7199.jpeg

2 λεπτά πριν, nikosp97 είπε

Φίλε όλα αυτά τα λες εσύ και μου έκανες Επίθεση επειδή απλά ενημέρωσα ότι μου είπαν απ το μαγαζί , ούτε είπα πουθενά ότι χάρηκα ούτε τίποτα , ούτε καν πάω στον Κωτσόβολο πρώτη φορά πήγα σήμερα ούτε έχω πάει ποτέ τόσα χρόνια, εγώ είπα ότι όσοι έκαναν παραγγελία από 10 του μήνα οπως εγώ κατά πάσα πιθανότητα θα παραλάβουν day 1, ποτέ δεν είπα μπράβο για ακυρώσεις στον Κωτσόβολο ούτε τίποτα απ όσα αναφέρεις , αν δεις παλαιότερα μου σχόλια ίσα ίσα λέω μακάρι να παραλάβουν όλοι σύντομα και day1 , τελοσπαντων πάμε παρακάτω , καλημέρα και καλές παραλαβές!!

Οκ ο γραπτός λόγος παρερμηνεύεται όπως και να έχει δεν θα ακυρώσουν δεν υπάρχει κανένας λόγος και δεν τους συμφέρει, προτεραιότητα λογικά θα έχεις εσυ λόγο πλήρης εξόφλησης όπως και να έχει πιστεύω ότι θα το έχουν πολλά άτομα φέτος day1 και γενικά θα υπάρχει διαθεσιμότητα τις επόμενα μέρες.  

Δημοσ.

Παραγγελία με νούμερο 17396 από iStorm, pro max πορτοκαλί.  Σε επικοινωνία σήμερα μαζί τους μου είπαν πως ΔΕΝ θα παραλάβω την Παρασκευή.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, charalampos21 είπε

Παραγγελία με νούμερο 17396 από iStorm, pro max πορτοκαλί.  Σε επικοινωνία σήμερα μαζί τους μου είπαν πως ΔΕΝ θα παραλάβω την Παρασκευή.

Φαντάζομαι για να έχεις τέτοιο νούμερο θα έκανες 2:58; Άντε και 59; Δηλαδή αν δεν παραλάβεις εσύ, ποιος θα παραλάβει;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mikeynf είπε

Φαντάζομαι για να έχεις τέτοιο νούμερο θα έκανες 2:58; Άντε και 59; Δηλαδή αν δεν παραλάβεις εσύ, ποιος θα παραλάβει;

Τα παιδιά που δουλεύουν εκεί και οι γνωστοί τους να μην πάρουν πρώτοι ; 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά το πότε θα παραλάβεις έχει παραμέτρους. Ποιο μοντέλο , ποιο χρώμα, ποια χωρητικότητα, τί θα φέρουν αυτοί αντίστοιχα; Μην κάθεστε και κοιτάτε μόνο νούμερα παραγγελίας.  Υπομονή 1-2 μέρες ακόμα και αν είστε μέσα στο γκρουπ Παρασκευής θα σας ενημερώσουν.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Το trade in είναι μεγάλη χασούρα κανε μια αγγελία να το χαρεί και κάποιος σε λογική τιμή.

Στο iStorm μπορείς κανονικά 

IMG_7199.jpeg

Οκ ο γραπτός λόγος παρερμηνεύεται όπως και να έχει δεν θα ακυρώσουν δεν υπάρχει κανένας λόγος και δεν τους συμφέρει, προτεραιότητα λογικά θα έχεις εσυ λόγο πλήρης εξόφλησης όπως και να έχει πιστεύω ότι θα το έχουν πολλά άτομα φέτος day1 και γενικά θα υπάρχει διαθεσιμότητα τις επόμενα μέρες.  

Μα εννοείται θα ήταν απαράδεκτο να ακυρώσουν , εφόσον το κάνουν έτσι ας το ακολουθήσουν , παρ όλα αυτά πίστευα ότι το silver έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση αλλα απ οτι μου είπαν είναι το μπλε . Ουτε η πληρη εξόφληση είναι λόγος να έχει κάποιος προτεραιότητα ούτε το έκανα για να έχω προτεραιότητα απλά δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι και να τους ψάχνω μετά. Ήδη ξέρω από γνωστό μου στον Γερμανό ότι πέμπτη έχουν παραλαβές Ελλάδα τα καταστήματα, αντε να δούμε .

Δημοσ.

Εγώ είχα κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος στο Πλαίσιο και μου τηλεφώνησαν χτες να ρωτήσουν ενδιαφέρομαι όνως. Οπότε έβαλα τηλεφωνικά μια προπαραγγελία χωρίς προκαταβολή, σε μπλε, γιατί μάλλον τα μπλε θα έρθουν πιο γρήγορα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikosp97 είπε

Μα εννοείται θα ήταν απαράδεκτο να ακυρώσουν , εφόσον το κάνουν έτσι ας το ακολουθήσουν , παρ όλα αυτά πίστευα ότι το silver έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση αλλα απ οτι μου είπαν είναι το μπλε . Ουτε η πληρη εξόφληση είναι λόγος να έχει κάποιος προτεραιότητα ούτε το έκανα για να έχω προτεραιότητα απλά δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι και να τους ψάχνω μετά. Ήδη ξέρω από γνωστό μου στον Γερμανό ότι πέμπτη έχουν παραλαβές Ελλάδα τα καταστήματα, αντε να δούμε .

Εγώ πιστεύω πάντως ότι θα πάει orange > silver > blue η ζήτηση μπορεί να είμαι λάθος.

• Confused 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, nikosp97 είπε

Καλημέρα , πήγα σήμερα απ τον Κωτσόβολο σχετικά με Αυτά που διάβαζα για ακυρώσεις για να δω τι παίζει , εγώ έχω κάνει πλήρη εξόφληση στις 10/9 , μου είπαν είναι οκ δεν θα ακυρώσουν εφόσον έχω πληρώσει και τα δύο κινητά (17 pro max 256gb silver και τα δύο) , και ότι ακυρώθηκαν και θα ακυρωθούν όσες έγιναν πριν τις επίσημες της παρασκευής και ήταν με 100€ προκαταβολή ακόμα και αν έχουν πληρωθεί τα 100€ .

Επισης μου επιβεβαίωσαν πάλι ότι θα παραλάβω και τα δύο κινητά day 1 , οπότε όποιος έχει παραγγείλει κώτσο στις 10/9 (10:30 το πρωί συγκεκριμένα εγώ) λογικά θα παραλάβει και αυτός .

Επιτελους λιγη δικαιοσυνη

Οι παραγγελιες ανοιγουν σε ολο τον κοσμο την ημερα και ωρα που θα υποδειξει η apple, οχι οποτε γουσταρει ο καθε παπαρας

• Confused 1
Δημοσ.

Έπειτα από τηλέφωνο στον Κωτσόβολο μου είπαν ότι εφόσον έχω βάλει την προκαταβολή δεν θα ακυρωθεί η προπαραγγελία μου. Μάλιστα είπαν ότι δεν έχουν λάβει καμία ενημέρωση για μαζική ακύρωση προπαραγγελίων που έγιναν πριν την παρασκευή. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά αν ακυρώσουν, απλά χάνουν τον πελάτη, θα τα σκάσει αλλού. ΔΕΝ λέω ότι συμφωνώ με την πολιτική τους γενικά, αλλά σιγά μην ακυρώσουν..

Υ.Γ. εγώ έτσι κι αλλιώς είμαι περασμένος 12/9 15.01 ως παραγγελία, οπότε δεν το λέω γι' αυτό.

Επεξ/σία από NoMans
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Mikeynf είπε

14:58

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αμα ακυρωναν δεν θα στελνανε καποιο mail? μιλαμε για ακυρωση :o

εγω πραγματικα πιστευω τηλεφωνικα αν μιλησεις με καποιον δεν ξερει τι τους γινεται

11 ώρες πριν, calamander είπε

Ναι αλλά άμα πάρω τηλ κοτσο αύριο να σου πω τι είπε ή όχι;😋

Επεξ/σία από digitalarchive

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...