Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Όπως κάθε χρόνο Κωτσόβολο 

Αυτό που λέτε για αστικά κέντρα δν ισχύει εκτός και αν πήγατε σε κατάστημα και κάνετε παραγγελια

Τα μεγάλα καταστήματα (κωτσοσ , public storm κλπ) αν έβαλες παράδοση σπίτι στέλνουν από τις κεντρικές αποθήκες 

Αυτό είναι το καλύτερο . Τι εμπειρία έχεις με το κοτσοβολο υποθέτω καλή για να περνεις από εκεί απλά εγώ επειδή δεν βγάζω άκρη δεν θα τον επέλεγα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φωτό από τα πρώτα unboxing από Κίνα:

Αυτό το νέο πλαίσιο κάτω από τις κάμερες, ειδικά στο άσπρο χρωμα , φαντάζει εντελώς ξένο , με το υπόλοιπο κινητό.....🤮 (τουλάχιστον στις φωτό...)

Βέβαια με το χρόνο θα το συνηθίσουμε και αυτό...

.

Picture8.jpg

Επεξ/σία από Costaskokk
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σχεδιαστικα αποτυχαν φέτος σε πολυ ασχημο βαθμό κατεμέ το καναν επήτηδες.

δεν γιενται το Air να ειναι πανέμορφο και εδω να μην μπορεις χρωμματικα να ταιριαξεις 2 υλικα...

εγω σκεφτομαι σοβαρα αν δεν μαρεσει να το πασάρω για ενα 16άρι pro max ανταλλαγη. ειμαι λιγο περιεργος με τα χρωμματα...

Επεξ/σία από digitalarchive
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν είδα στις αρχές το νέο σχεδιασμό δεν μου άρεσε καθόλου. Πλέον έχει ξεκινήσει να "δένει" σιγά σιγά σε σημείο που θεωρώ πως το παλιό design χωρίς το πλάτω, ξεπεράσμενο. 

Αυτό που δεν μπορώ να συνήθισω είναι η διχρωμια που δημιουργεί η κεραμική επιφάνεια. 

Είναι από το λόγους που δεν έχει προβεί σε προπαραγγελια. Περιμένω να το δω από κοντά.

Είναι εντελώς υποκειμενικο πάντως, οπότε καταλαβαίνω ότι η άλλαγη δεν αρέσει σε όλους 

Επεξ/σία από Shyn
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Shyn είπε

Όταν είδα στις αρχές το νέο σχεδιασμό δεν μου άρεσε καθόλου. Πλέον έχει ξεκινήσει να "δένει" σιγά σιγά σε σημείο που θεωρώ πως το παλιό design χωρίς το πλάτω, μοιάζει ξεπεράσμενο. 

Αυτό που δεν μπορώ να συνήθισω είναι η διχρωμια που δημιουργεί η κεραμική επιφάνεια. 

Είναι από το λόγους που δεν έχει προβεί σε προπαραγγελια. Περιμένω να το δω από κοντά.

Είναι εντελώς υποκειμενικο πάντως, οπότε καταλαβαίνω ότι η άλλαγη δεν αρέσει σε όλους 

μπορουσαν να το ταιριαξουνε καλυτερα το ασπρο στο ασημι βγαζει μάτι. ειναι απλα απαισιο και οχι συνηθεια. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, teol20 είπε

Σιγά μην φέρνουν και 50 τηλέφωνα από κάθε μοντέλο. 😂

Απλά για να μην υπάρξει πρηξιμο λένε ότι να ναι. Λες και ξέρουν τι θα παραλάβουν; 🧐

Μην νομίζεις ότι φέρνουν κ πολύ παραπάνω από 50 για κάθε μοντέλο ανά κατάστημα. Ίσως δεν είναι καν 50 γιατί θα μου έκανε εντύπωση πχ να φέρνανε 200 orange pro max (256,512,1,2) 200 blue pro max κλπ. Τώρα που το σκέφτομαι λογικά είναι πολύ λιγότερα από 50 ανά μοντέλο. 

2 λεπτά πριν, Shyn είπε

Όταν είδα στις αρχές το νέο σχεδιασμό δεν μου άρεσε καθόλου. Πλέον έχει ξεκινήσει να "δένει" σιγά σιγά σε σημείο που θεωρώ πως το παλιό design χωρίς το πλάτω, ξεπεράσμενο. 

Το ασήμι είναι το πιο απαίσιο. Στα άλλα παλεύεται η διχρωμία. Το ασήμι είναι λες και έχει αυτοκόλλητο πάνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιζει να ειμαι ο μονος που δεν μου αρεσει καθολου το Air σαν σχεδιασμος... ειδικα με αυτη τη μονη καμερα πισω φαινεται αστα....

Συν οτι μου αρεσει πολυ το design των Pro/ProMax... Ακομα και το πορτοκαλι μου αρεσει.. Το ασημι μου τιτανιζει σαν χρωμα λιγο (και μου αρεσει) εκτος απο το πιο ασπρο frame στην πλατη (το οποιο αν ειναι οντως πιο ασπρο δειχνει καπως) αλλα δεν εχω κανενα θεμα... μονο η θηκη θα το βλεπει.. οπως ΟΛΩΝ .... 

Χαιρομαι που οι αλλαγες δειχνουν να εστιαζουν στο performance.. και αυτο θελουμε.. Pro μοντελα ειναι.. οχι για καλλιστεια  ή για επιδειξη τιτανιου.... 

Για την ωρα αναποφασιστος (ως προς την επιλογη χρωματος).. θα περιμενω να τα δω απο κοντα και μετα προχωραω... 

Επεξ/σία από petran1790
  • Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, charalampos21 είπε

Μην νομίζεις ότι φέρνουν κ πολύ παραπάνω από 50 για κάθε μοντέλο ανά κατάστημα. Ίσως δεν είναι καν 50 γιατί θα μου έκανε εντύπωση πχ να φέρνανε 200 orange pro max (256,512,1,2) 200 blue pro max κλπ. Τώρα που το σκέφτομαι λογικά είναι πολύ λιγότερα από 50 ανά μοντέλο. 

καλα προφανως...ελλαδιτσα ειμαστε...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, digitalarchive είπε

καλα προφανως...ελλαδιτσα ειμαστε...

Θυμάμαι εποχές 14 pro max που το είχα πάρει απο electronet μέσω γνωστού day 1 (έχει φύγει δυστυχώς τώρα 😆) ότι είχε παραλάβει η electronet 3 purple pro max. Το ένα το πήρα εγώ. 

Δημοσ.

Λόγω δουλειάς ξέρω ότι τα τεμάχια που φέρνουν μέσα στο χρόνο είναι είναι πολύ λιγότερα από όσο φανταζόμαστε .τα πράγματα όμως θα είναι διαφορετικά με τις προπαραγγελίες 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, petran1790 είπε

Παιζει να ειμαι ο μονος που δεν μου αρεσει καθολου το Air σαν σχεδιασμος... ειδικα με αυτη τη μονη καμερα πισω φαινεται αστα....

Συν οτι μου αρεσει πολυ το design των Pro/ProMax... Ακομα και το πορτοκαλι μου αρεσει.. Το ασημι μου τιτανιζει σαν χρωμα λιγο (και μου αρεσει) εκτος απο το πιο ασπρο frame στην πλατη (το οποιο αν ειναι οντως πιο ασπρο δειχνει καπως) αλλα δεν εχω κανενα θεμα... μονο η θηκη θα το βλεπει.. οπως ΟΛΩΝ .... 

Εγώ για να είμαι ειλικρινής μόνο το απλό μου αρέσει... όλα τα άλλα θέλουν καιρό για να τα συνηθίσουμε. 
Αυτός ο διαχωρισμός που κάνουν σε μένα μοιάζει σαν αχρείαστη προχειροδουλειά 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

Εγώ για να είμαι ειλικρινής μόνο το απλό μου αρέσει... όλα τα άλλα θέλουν καιρό για να τα συνηθίσουμε. 
Αυτός ο διαχωρισμός που κάνουν σε μένα μοιάζει σαν αχρείαστη προχειροδουλειά 

Το απλο ειναι οντως ωραιο. Μου θυμιζει λιγο το XS που επισης ειναι πανεμορφο.

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, Jmanol000 said:

Λόγω δουλειάς ξέρω ότι τα τεμάχια που φέρνουν μέσα στο χρόνο είναι είναι πολύ λιγότερα από όσο φανταζόμαστε .τα πράγματα όμως θα είναι διαφορετικά με τις προπαραγγελίες 

δηλαδη ? καλυτερα η χειροτερα οσο αφορα τις προπαραγγελιες ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως έχω δει από πολλές φωτογραφίες μεγάλο ρόλο και στα 3 χρώματα  (λιγότερο στο μπλε) έχει να κάνει πως πέφτει πάνω ο φωτισμός  .

Σε κάποιες περιπτώσεις το πλατό φαίνεται διακριτικό και με  άλλες γωνίες φωτισμού , ξεχωρίζει ιδιαίτερα ....

Όπως γίνεται και με το πορτοκαλί (από το διακριτκό στο πιο έντονο):

.

IMG_0803.jpeg

IMG_0804.jpeg

IMG_0805.jpeg

Επεξ/σία από Costaskokk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...