Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

204 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      13
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      19
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      49
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      41
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      36
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      0
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      3
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, naeg15 είπε

Νομίζω το ανάφερε κάποια στιγμή καποιος ισωσ και εγώ ,απλά όλοι προτίμησαν istorm κτλ για σιγουριά διότι θεωρούν τα public όχι και τόσο αξιόπιστα 

εχουμε διεγματα αυστηρα οτι δεν τηρηται η σειρα πρωτερεοτητας. καλα μη νομιζεις και κοτσοβολο τα ιδια ειναι και μπορει ισως και χειροτερα.

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

τι να πω δεν ξερω...

παντως το 75% των youtubers δεν κανουν unbox τα ασημενια. εχουν "επιλεξει" μπλε και πορτοκαλια. περιεργο

Γιατί πάντα πουλάνε τα καινουρια χρώματα το silver είναι Κλάιν κάθε χρόνο υπάρχει χρόνια τώρα αν και φέτος πολύ ασημένιο αντί για λευκό κρίμα. 

Δημοσ.
14 minutes ago, LuNaTiC said:

Κωτσόβολο πιστεύω οτι επειδή κανένας νοήμον δεν θα έβαζε παραγγελία εκεί θα φέρει και το περισσότερο στοκ για να το διαθέσει στον καθένα

Εμένα πάντως σήμερα μου ήρθε μήνυμα από Κωτσόβολο ότι αύριο θα παραδοθεί στην μεταφορική (17  Pro 512Gb Orange)... Τηλ παραγγελία στις 10/9 πριν ανοίξουν επίσημα οι προπαραγγελίες (με πήραν τηλ οι ίδιοι μετά από λίγο όταν συμπλήρωσα τη φόρμα ενδιαφέροντος).

Αν όλα πάνε καλά αύριο μετά είναι θέμα μεταφορικής...

Δημοσ.

νομιζω ειναι η τελευταια φορα που κανω προπαραγγελια δεν βγαζει καπου η δεν υπαρχει καποιο νοημα ή λογικη.

1) τα ασημένια εχουν σιγουρα ζητηση και προβλημα στο supply

2) πορτοκαλι μπλε βλεπουμε να φευγουν και με ακομα παραγγελιες 1-2 μέρες αργότερα.

3) Εκτός iStorm προσπαθουν να πησουν το κόσμο οτι αυριο θα παραλάβουν

4) Στην iStorm παλι πιστευω εχουν μεγάλο θεμα με τα ασημενια.

4) Public δεχθηκε λιγες προπαραγγελιες και γι αυτο εχουμε και γρηγορες παραδόσεις.

5) Ο κώτσος σημερα πχ κυνηγαγε κοσμακι ξνα πληρωσει αντι να τελειωνει με τις ειδη τελειωμενες παραγκελίες. Καταλλα τηλεφωνικα δεν εχουν παραλαβει ακομα

Δεν ειναι οτι δεν εχω κουραγια να περιμενω, απλα με κουραζει ολο αυτο το συστημα που δεν βγαζει νόημα και οι προμηθευτες δεν ειναι ειλικρινης με την παράδοση. δεν εχω θεμα να περιμενω απλα να ξερω ποσο θα περιμενω γιατι ίσως εχω και θεματα με τη δουλεια μου.

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, gskourtis91 said:

Εγώ γιατί δεν είχα έκπτωση από public? 😂😂

Πλήρωσες ; Το λέω διότι στο άνοιγμα τα public είχαν αποστολή μόνη στο σπίτι και κατάθεση του ποσού.

οταν δόθηκε η επιλογή και από κατάστημα παραλαβή τότε σταμάτησε λογικά και η έκπτωση 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

Δεν ειναι οτι δεν εχω κουραγια να περιμενω, απλα με κουραζει ολο αυτο το συστημα που δεν βγαζει νόημα και οι προμηθευτες δεν ειναι ειλικρινης με την παράδοση. δεν εχω θεμα να περιμενω απλα να ξερω ποσο θα περιμενω γιατι ίσως εχω και θεματα με τη δουλεια μου.

Θα σε απολύσουν αν δεν παρουσιαστείς Δευτέρα με iphone 17?

• Haha 6
Δημοσ.

Πιστεύω από iStorm όσοι πήρανε πήρανε μειλ, δεν βλέπω εξέλιξη, θα φάνε Χ του χρόνου γιατί είναι σκουπίδι το σύστημα τους τελικά, καμία σειρά προτεραιότητας. Οριακά είμαι να κανονίσω ένα ντου σε κατάστημα και φεύγοντας να μην μπορεί να κάνει παραδόσεις αύριο, αλλά λυπάμαι τα παιδιά που περιμένουν να παραλάβουν.

• Like 4
  • Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, naeg15 είπε

Πλήρωσες ; Το λέω διότι στο άνοιγμα τα public είχαν αποστολή μόνη στο σπίτι και κατάθεση του ποσού.

οταν δόθηκε η επιλογή και από κατάστημα παραλαβή τότε σταμάτησε λογικά και η έκπτωση 

Όντως. Έκανα την παραγγελία και αποπληρωμή 14:58, όταν με άφησε να το βάλω στο καλάθι δηλαδή και εκείνη την στιγμή δεν μου έδωσε επιλογή για παραλαβή από κατάστημα όπως πέρσι. Παρόλα αυτά δεν έχω καμία ενημέρωση ακόμα, είναι σε επεξεργασία απλά. 

Δημοσ.

Με πήραν από πλαίσιο ότι το ρολόι θα αποσταλεί αύριο.  Για το κινητό μου είπαν ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας και θα με ενημερώσουν εκ νέου. 

• Like 1
Δημοσ.
Just now, farcry33 said:

Δεν νμζ ότι έδινε κάτι μάλλον είχε ο φίλος τίποτα στο wallet 

Τίποτα δεν είχα . Μου έβγαζε έκπτωση με την πληρωμή σε όλες τις νέες συσκευές iPhone με πληρωμή και προπαραγγελια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...