Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

187 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      11
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      18
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      44
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      37
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      34
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      0
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      3
    • iPhone 17 - White
      4
    • iPhone 17 - Black
      9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Exanimo είπε

Κοιτα ωραιο θα ήταν το day 1 αλλά επίσης δεν τελειώνει και ο κόσμος αν δεν το πάρω τότε. Είναι ακριβώς αυτό που λες και εσύ, περιμένουμε να κάνουμε την παραγγελία το λεπτο που θα ανοίξουν και για τους δικούς τους λόγους οποίοι και αν είναι αυτοί σε αφήνουν στην μοίρα σου χωρίς καμία ενημέρωση. Παρήγγειλα μόνο από Πλαισιο και επειδή το έκανα το λεπτό που άνοιξαν οι προπαραγγελίες και επειδή δεν ήθελα να φάω την σειρά κάποιου άλλου δεν έκανα σε άλλο κατάστημα. Και από την ημέρα της προπαραγγελίας ούτε φωνή ούτε ακρόαση από αυτούς.   Μάλιστα με πήραν τρίτη και νόμιζα ότι ήθελαν να μου πουν για παραλαβή αλλά τελικά με πήραν για να βάλω παραγγελία γιατί είχα κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος. Γενικά καμία οργάνωση ούτε ενημέρωση.   Την παραγγελία θέλουν να βάλεις και από εκεί και πέρα είσαι μόνος σου. 

Ακριβώς το ίδιο με εμένα και όπως είπες επειδή δεν θέλω να φάω την θέση κανενός για αυτό έκανα σήμερα μια 2η από άλλο κατάστημα, περισσότερο για να κρίνω εξυπηρέτηση και η αλήθεια είναι το τηλεφωνικό κέντρο του Παμπλικ κλάσης ανώτερο σε ευγένεια και ας μην παραλάβω ποτέ !

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Angeldust είπε

Ψάχνουμε καθηγητή στο MBA για Global supply chain & logistics. Στειλε CV με μήνυμα.

Χαχαχαχα! Αυτός άμα δεν πάρει το 17, τον επηρεάζει στη δουλειά του — κάπου το ανέφερε! Το είδα κι αυτό σήμερα... Μην ψάχνεις να βγάλεις άκρη.

• Haha 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε

Ακριβώς το ίδιο με εμένα και όπως είπες επειδή δεν θέλω να φάω την θέση κανενός για αυτό έκανα σήμερα μια 2η από άλλο κατάστημα, περισσότερο για να κρίνω εξυπηρέτηση και η αλήθεια είναι το τηλεφωνικό κέντρο του Παμπλικ κλάσης ανώτερο σε ευγένεια και ας μην παραλάβω ποτέ !

Καλό το τηλεφωνικό του παμπλικ που βέβαια πάντα είναι σε ποιον θα κάτσεις αλαλ όπως και να έχει. Το ότι πάω ν βάλω παραγγελία τώρα για το 17 ΠΜ και μου λέει το παραλαμβάνεις αύριο στο κατάστημα της επιλογής σου, είτε έχει κάποια άμεση σύνδεση με τα κεντρικά της apple και ξέρουν κάτι που δεν ξέρουν οι υπόλοιποι ή απλά πουλάνε φούμαρα. Όσο ευγενικοί και αν ειναι το να μου δείχνεις άμεση διαθεσιμότητα για ένα κινητό που δεν υπάρχει πουθενά είναι πολύ κακή πρακτική. Όπως και να έχει όμως εγώ το προσπαθώ και όπου βγει. Μπορεί κάποιοι να μην πάνε να παραλάβουν και να βγούμε τυχεροί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Exanimo είπε

Καλό το τηλεφωνικό του παμπλικ που βέβαια πάντα είναι σε ποιον θα κάτσεις αλαλ όπως και να έχει. Το ότι πάω ν βάλω παραγγελία τώρα για το 17 ΠΜ και μου λέει το παραλαμβάνεις αύριο στο κατάστημα της επιλογής σου, είτε έχει κάποια άμεση σύνδεση με τα κεντρικά της apple και ξέρουν κάτι που δεν ξέρουν οι υπόλοιποι ή απλά πουλάνε φούμαρα. Όσο ευγενικοί και αν ειναι το να μου δείχνεις άμεση διαθεσιμότητα για ένα κινητό που δεν υπάρχει πουθενά είναι πολύ κακή πρακτική. Όπως και να έχει όμως εγώ το προσπαθώ και όπου βγει. Μπορεί κάποιοι να μην πάνε να παραλάβουν και να βγούμε τυχεροί

Αναμένουμε φίλε μου καλό είναι και το 14 ΠΜ που έχω 🥹

Επεξ/σία από Giorgoss94
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Exanimo είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση να παραλάβει κανείς έτσι τόσο εύκολα αύριο από public, απλά έτσι το δείχνει, δεν είναι διαθέσιμα. 

Δημοσ.

Αύριο τελειώνει το πανηγύρι των εμπόρων της χλέπας. Θα εμφανίσει το στοκ του το αμαζον και θα τροφοδοτεί συνέχεια και άντε γεια! Ήδη τα pro εμφανίζει όλες τις εκδόσεις διαθέσιμες 

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, aler45 είπε

μοντέλο, μνήμη και κατάστημα

Και ώρα παραγγελίας.

αν είναι δυνατόν… δεν ξέρω τι άλλο να πω για σκουπιδοστορμ

32 λεπτά πριν, Kosmass είπε

Η Κωτσοβολάρα δουλεύει καλά,μόλις έστειλε μήνυμα για την αυριανή παράδοση!

Τι γίνεται ρε παιδιά φέτος με Κωτσόβολο; Παράδοση σε κατάστημα; Προ μαξ; 

Δημοσ.

Μου έρχεται μέιλ από iStorm το μεσημέρι, λεω ωραία θα είναι για το Pro max cosmic orange από Golden Hall. Ήταν μόνο η θήκη. Ξαναέρχεται μέιλ μετά από 5 λεπτά, λέω άργησε λίγο αλλά ήρθε! Τίποτα όμως. Ήταν το Ultra 3! Και ο αριθμός παραγγελίας είναι 173ΧΧ…

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια ερώτηση, από iStorm the mall athens έχει λάβει κάνεις κανένα email γενικά;

Είχα βάλει μια παραγγελία για τα airpods αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τόσο χαμός γίνεται και με αυτά ή δεν προλαβαίνουν με τις παραγγελίες των κινητών;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 7psyxos είπε

Μου έρχεται μέιλ από iStorm το μεσημέρι, λεω ωραία θα είναι για το Pro max cosmic orange από Golden Hall. Ήταν μόνο η θήκη. Ξαναέρχεται μέιλ μετά από 5 λεπτά, λέω άργησε λίγο αλλά ήρθε! Τίποτα όμως. Ήταν το Ultra 3! Και ο αριθμός παραγγελίας είναι 173ΧΧ…

Τι χωρητικότητα ? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, giorgos56 είπε

Ρε παιδιά μια ερώτηση, από iStorm the mall athens έχει λάβει κάνεις κανένα email γενικά;

Είχα βάλει μια παραγγελία για τα airpods αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τόσο χαμός γίνεται και με αυτά ή δεν προλαβαίνουν με τις παραγγελίες των κινητών;

Εδώ δεν έχουν ενημερώσει κανέναν με κινητά, ποιος χαμός; 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, G10rgos said:

Εδώ δεν έχουν ενημερώσει κανέναν με κινητά, ποιος χαμός; 

Αύριο θα πέσει refresh στον Κωτσόβολο🤣🤣 
Όλοι αυτοί που τους κρέμασε η iStorm θα πατάνε F5 συνεχώς. 

Επεξ/σία από aler45
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα χουν χαμενα δωστε τους κανα 3ημερο. πιστευω θα σιαξει λιγο αλλα εχουν γινει μεγαλα καγκουριλικια

μας φτασαν και εμας που και καλα θα στηλουν αυριο να λεμε δεν θα παρουμε..

σιγουρα και οι καταναλωτες εχουν ενα ρολο ο αλλος εκανε 3 προπαραγγελιες και θα βγει σαν μογγολος παγανια στα μαγαζια λες και ειναι κανα επαθλο

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...