Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

187 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      11
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      18
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      44
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      37
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      34
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      0
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      3
    • iPhone 17 - White
      4
    • iPhone 17 - Black
      9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jonis είπε

Κρατά τέτοια ώρα αύριο πόσοι θα έχουν συσκευές χωρίς καμμία προπαραγγελία.

ραντεβου εδω.

πολυ υποκειμενικο. για τι κινητο θα πας; σε ποιο αστικο κεντρο μενεις, χρωμμα; ζητηση.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, jonis είπε

Κρατά τέτοια ώρα αύριο πόσοι θα έχουν συσκευές χωρίς καμμία προπαραγγελία.

ραντεβου εδω.

Από το στόμα σου και στου Κώτσου το αυτί. 

Αν κ έχω προπαραγγελία πρώτα δευτερόλεπτα αλλά κ πάλι η σκουπίδοστορμ μας έκλασε. 

Επεξ/σία από G10rgos
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

τι θα ζησουμε και αυριο...αντε καληνυχτα παιδακια αυριο με το σταυρο στο χερι

τι;;  δεν θα έχει ολονυχτια; 🥹

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κολλητός μέσα στην infoquest μου είπε ότι ελάχιστα κομμάτια έχει παραλάβει για να εξυπηρετήσει τις αλυσίδες .

σε 8 με 16 μέρες  θα ολοκληρωθούν όλες  οι προπαραγγελίες  όλων των συνεργατών της..

από όσο γνωρίζω info quest έχει  

πλαίσιο, istorm , you.gr

Επεξ/σία από gastonegr
Δημοσ.
7 minutes ago, gastonegr said:

Κολλητός μέσα στην infoquest μου είπε ότι ελάχιστα κομμάτια έχει παραλάβει για να εξυπηρετήσει τις αλυσίδες .

σε 8 με 16 μέρες  θα ολοκληρωθούν όλες  οι προπαραγγελίες  όλων των συνεργατών της..

πλαίσιο, istorm , you.gr

Η απόλυτη ξεφτίλα. Θυμάμαι είχα προπαραγγείλει το iPad Pro m4 με το πενάκι και πάω να παραλάβω και μου λέει τα πενάκια θα έρθουν σε κάνα μήνα. Μπαίνω στον Γερμανό κάνω παραγγελία και την επόμενη το είχα σε κατάστημα. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, gastonegr είπε

πλαίσιο, istorm , you.gr

Η Infoquest δεν έχει καμία σχέση με το Πλαίσιο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Angeldust είπε

Η Infoquest δεν έχει καμία σχέση με το Πλαίσιο.

Η iSquare είναι ο επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2009 και μέλος του Ομίλου Quest.

image.png.36d17e5b6e14515335e98da514897909.png

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, PanozX said:

Η iSquare είναι ο επίσημος διανομέας όλων των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2009 και μέλος του Ομίλου Quest.

Kotsovolos έχει σίγουρα και δική του εισαγωγή απευθείας από ireland.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PanozX είπε

H Infoquest έχει στην ιδιοκτησία της το istorm και το you.gr

Προφανώς και τροφοδοτεί Πλαισιο, Public, Κωτσοβολο και τους παρόχους κινητής, αφού είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Angeldust είπε

H Infoquest έχει στην ιδιοκτησία της το istorm και το you.gr

Προφανώς και τροφοδοτεί Πλαισιο, Public, Κωτσοβολο και τους παρόχους κινητής, αφού είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος.

ναι σορρυ δεν ειδα οτι εγραφες οτι δεν εχει το πλαισιο ! σωστος

Δημοσ.

εγω που παραλαμβανω αυριο απο istorm και ειμαι εκτος και μπορω να παω δευτερα τι γινεται στην περιπτωση μου ? 

πως μπορω να τους πω να το κρατήσουνε μεχρι την δευτερα !? γιατι γραφουνε αν δεν το παρω μαλλον θα παει σε αλλον ! ειναι πληρωμη και παραλαβη απο το καταστημα και εδω που ειμαι δεν εχω και την δυνατοτητα να τους βαλω τα χρηματα ! 

τι τραβαω θεεμ ου .. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bill_2 είπε

εγω που παραλαμβανω αυριο απο istorm και ειμαι εκτος και μπορω να παω δευτερα τι γινεται στην περιπτωση μου ? 

πως μπορω να τους πω να το κρατήσουνε μεχρι την δευτερα !? γιατι γραφουνε αν δεν το παρω μαλλον θα παει σε αλλον ! ειναι πληρωμη και παραλαβη απο το καταστημα και εδω που ειμαι δεν εχω και την δυνατοτητα να τους βαλω τα χρηματα ! 

τι τραβαω θεεμ ου .. 

τι ειναι αν ειναι δωστο σε μενα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, PanozX είπε

τι ειναι αν ειναι δωστο σε μενα :P

pm 256 silver ... 😀θα τους παρω αυριο τηλ μήπως βρω ακρη ... εχει καποιος άλλος τετοιο θεμα ?

που δεν νομιζω να υπαρχει τετοια γκαντεμια αλλη σαν την δικια μ.... 😡

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ.

Εχω παραγγείλει 2 IPhone 17 pro max orange για εμένα και την σύντροφο μου. Έλαβα εμαιλ από την istorm σήμερα στις 17:00. Ένα πακέτο από την παραγγελία είναι έτοιμο για παραλαβή. 

Μπορεί κάποιος ο οποίος έχει λάβει εμαιλ για παραλάβει να μου πει αν ο τίτλος του εμαιλ ήταν αυτός ή αν θα παραλάβω μόνο το ένα από τα δύο; 

ευχαριστώ. 

25 λεπτά πριν, bill_2 είπε

τι τραβαω θεεμ ου .. 

Μπορείς να μου πεις ποιος ήταν ο τίτλος του εμαιλ που έλαβες ; Ανέγραφε Η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή ή ένα πακέτο από την παραγγελία είναι έτοιμο για παραλαβή; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...