Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

233 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      16
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      16
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      22
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      54
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      48
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      42
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      2
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα γύρω στις 2:40, είχε αρκετό κόσμο. Έμαθα ότι φέραν πολύ λίγα pro max γενικά. Επίσης είχε ετοιμοπαράδοτα Air σχεδόν σε όλα τα χρώματα!

Spoiler

IMG_2337.jpeg.4a022cc50c61c8625e8f95fcfc400ebe.jpeg

Επεξ/σία από aler45
  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Wolftub21 είπε

Πάντως άλλο για προπαραγγελία online και άλλο να σου γράφει "Διαθέσιμο για παραλαβή σήμερα τάδε του μηνός από το τάδε κατάστημα" μόνο και μόνο για να μαζέψουν τα λεφτά ενώ δεν ισχύει. Δεν ήταν προπαραγγελία αυτό.Ήταν εξόφληση και παραλαβή την ίδια μέρα . Υποτίθεται τουλάχιστον χαχαχα

Θα σου πω τι πιστευω οτι συμβαινει, τουλαχιστον ετσι νομιζω λειτουργει ο Κωτσοβολος. Βαζουν ολοι πολλαπλες προ παραγγελιες σε ολους τους εμπορους και τα βαζουν παραλαβη απο καταστημα με πληρωμη στην παραλαβη για να μην πληρωσουν 20 παραγγελιες ενω θελουν 1. Οποια ερθει πρωτη πανε το παιρνουν και πληρωνουν και οι υπολοιπες σβου. Πιστευω οτι αυτα τα κινητα μολις ακυρωνεται η παραγγελια στην οποια ειναι "δεμενα" και οντας ηδη στο καταστημα που ειχε δηλωσει ο πελατης ξαφνικα γινονται αποθεμα του καταστηματος, οποτε αυτοματα ανεβαινουν στο σαιτ ως διαθεσιμα για παραλαβη.

Οποτε πρακτικα οσοι εμποροι επιτρεπουν την παραλαβη χωρις πληρωμη απο καταστημα το αποθεμα τους χωριζεται στα κινητα που ειναι αποθηκη και πανε κατευθειαν πελατη και σε αυτα που κανουν ενδοδιακινηση στο εκαστοτε καταστημα και πολλα απο αυτα καταληγουν να μενουν στο καταστημα ως ακυρωμενες παραγγελιες και τυχαια ατομα χωρις προπαραγγελια αν τα "προλαβουν" στο σαιτ και ειναι και τυχεροι μπορουν να παρουν πολυ πιο νωρις απο οσους ειχαν προπαραγγειλει

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Exanimo είπε

Θα σου πω τι πιστευω οτι συμβαινει, τουλαχιστον ετσι νομιζω λειτουργει ο Κωτσοβολος. Βαζουν ολοι πολλαπλες προ παραγγελιες σε ολους τους εμπορους και τα βαζουν παραλαβη απο καταστημα με πληρωμη στην παραλαβη για να μην πληρωσουν 20 παραγγελιες ενω θελουν 1. Οποια ερθει πρωτη πανε το παιρνουν και πληρωνουν και οι υπολοιπες σβου. Πιστευω οτι αυτα τα κινητα μολις ακυρωνεται η παραγγελια στην οποια ειναι "δεμενα" και οντας ηδη στο καταστημα που ειχε δηλωσει ο πελατης ξαφνικα γινονται αποθεμα του καταστηματος, οποτε αυτοματα ανεβαινουν στο σαιτ ως διαθεσιμα για παραλαβη.

Οποτε πρακτικα οσοι εμποροι επιτρεπουν την παραλαβη χωρις πληρωμη απο καταστημα το αποθεμα τους χωριζεται στα κινητα που ειναι αποθηκη και πανε κατευθειαν πελατη και σε αυτα που κανουν ενδοδιακινηση στο εκαστοτε καταστημα και πολλα απο αυτα καταληγουν να μενουν στο καταστημα ως ακυρωμενες παραγγελιες και τυχαια ατομα χωρις προπαραγγελια αν τα "προλαβουν" στο σαιτ και ειναι και τυχεροι μπορουν να παρουν πολυ πιο νωρις απο οσους ειχαν προπαραγγειλει

Nαι αυτό ακριβώς έκανα δεν είπα ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Λέω γιατί ενώ το πλήρωσα σήμερα και μου αναφέρε ότι υπάρχει απόθεμα στο κατάστημα για παραλαβή σήμερα τελικά δεν ισχύει και με βάζει να το πληρώσω για να εμφανίσει ρευστότητα το public.

Επεξ/σία από Wolftub21
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, AggelosTz είπε

Πάντως εγώ σήμερα παρέλαβα από το iStorm στα Ιωάννινα. Οπως με είχαν ενημερώσει. Υπομονή και καλή παραλαβή σε όσους το περιμένουν. Ίσως επειδή είναι επαρχία υπήρχε αρκετό απόθεμα. 

δεν ξέρω τι παρέλαβες ... αλλά μάλλον δε θα φέρανε κανένα "απλο" μοντέλο ή απλά μας γράψανε... διότι δεν πήρα ποτέ καμιά ενημέρωση.
Ευτυχώς είχα προ-παραγγείλει ακόμα και απο τα περίπτερα της γειτονιάς και έγινε η δουλειά μου. Σιγά μην κάτσω να κλάψω. Απλά την επόμενη φορά που θα χρειαστείς κάτι παρόμοιο ξέρεις πως να κινηθείς καλύτερα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, aler45 είπε

Παρέλαβα γύρω στις 2:40, είχε αρκετό κόσμο. Έμαθα ότι φέραν πολύ λίγα pro max γενικά. Επίσης είχε ετοιμοπαράδοτα Air σχεδόν σε όλα τα χρώματα!

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_2337.jpeg.4a022cc50c61c8625e8f95fcfc400ebe.jpeg

Η κατασκευή πως σου φαίνεται στο χέρι;; Θα αντέξει ή με την 1η θα έχει φθορά;;αν δεν είχε τη διχρωμία πίσω θα θύμιζε το natural titanium το κάμερα bump ok η διχρωμία πίσω χαλαει αρκετά το design 

• Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, geor92 είπε

image.png.0afda048985cb45e38bd482dd8b20e5e.png

Κάποιος δεν κατάφερε να παραλάβει Day 1...

Το istorm εκεί δεν είναι μέσα στο River West. 😛 

• Haha 2
Δημοσ.

Το σκέφτομαι για το 17 pro max σιγουρα στο deep blue απο τις εικονες εδω 

Ακομα εχω το 14 pro max με 82% μπαταρια υγεία, σιγουρα θα περιμενω λιγο για τα στοκ ειδικα εδω που ο Κωτσόβολος ειναι franchise 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Giotz23 είπε

Δεν είναι πιο φθηνά . Οπως σου προείπαν η απαλλαγή κρύβει άλλα έξοδα ( λογιστής , κλπ ) ενός επαγγελματία . Οπότε άτοπο .

η σειρά προτεραιότητας εμπεριέχει  την λέξη « προτεραιότητα » για κάποιον λόγο , ένα λεξικό δεν θα έβλαπτε για να μάθει κανείς την ερμηνεία της λέξης 

Προτεραιότητα για την οποία κάποιοι νοιάζονται μόνο αν δεν έχουν τρόπο να την παρακάμψουν , ή κανείς ότι δεν καταλαβαίνεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ σωστά . Ο επαγγελματίας πληρώνει το κινητό του με σκοπό να το χρησιμοποιήσει για επάγγελμα του όμως ( η παιχνιδομηχανή είναι μια άλλη ανεξήγητη κατάσταση ) . Τώρα αν καποιος καπηλεύεται την απαλλαγή είναι θέμα του κράτους όχι του εκάστοτε επαγγελματία όμως . 
επίσης υπάρχουν επαγγελματίες και επαγγελματίες , όπως μισθωτοί και μισθωτοί . Δεν συνεπάγεται πουθενά ότι επαγγελματίας > μισθωτού . 
Ούτε  γνωρίζουμε τι έξοδα μπορεί να έχει μια τίμια επιχείρηση . 
η προτεραιότητα οφείλει να να προτεραιότητα , και το τιμολόγιο να είναι τιμολόγιο όπως σε κάθε χώρα . Αυτά είναι τα αυτονόητα 

ΥΓ: έχω παραγγελία AirPods από 10/9 με αριθμό 3000xxxxx ( ακόμα περιμένω και χωρίς τιμολόγιο )

Επεξ/σία από Giotz23
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JcD είπε

Εντάξει εγώ είμαι με S20fe, οθόνη ήχος και κάμερα είναι σαν να ήρθαν από τον Άρη για εμένα, για κάποιον που έχει το 16αρι ή κάνα S25 δεν θα του κάνουν τόση εντύπωση μάλλον 🤷

Καλώς ήρθες στο iPhone φίλε 

Δημοσ.

Μου ήρθε για παραλαβή σε μπλε αλλά μου ήρθε επίσης και μήνυμα από public ότι το πορτοκαλί θα έρθει μέχρι της 26 από public πάω να τα δω τώρα από κοντά και να αποφασίσω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Giotz23 είπε

Πολύ σωστά . Ο επαγγελματίας πληρώνει το κινητό του με σκοπό να το χρησιμοποιήσει για επάγγελμα του όμως ( η παιχνιδομηχανή είναι μια άλλη ανεξήγητη κατάσταση ) . Τώρα αν καποιος καπηλεύεται την απαλλαγή είναι θέμα του κράτους όχι του εκάστοτε επαγγελματία όμως . 
επίσης υπάρχουν επαγγελματίες και επαγγελματίες , όπως μισθωτοί και μισθωτοί . Δεν συνεπάγεται πουθενά ότι επαγγελματίας > μισθωτού . 
Ούτε  γνωρίζουμε τι έξοδα μπορεί να έχει μια τίμια επιχείρηση . 
η προτεραιότητα οφείλει να να προτεραιότητα , και το τιμολόγιο να είναι τιμολόγιο όπως σε κάθε χώρα . Αυτά είναι τα αυτονόητα 

ΥΓ: έχω παραγγελία AirPods από 10/9 με αριθμό 3000xxxxx ( ακόμα περιμένω και χωρίς τιμολόγιο )

Αδερφέ εναντιώνομαι στο thread γιατί επαναλαμβάνω σε μέλος που έγραψε ότι είχα γνωστό και πήρα πχ το 14 που ανέφερε κανείς δεν είπε τίποτα . Από τη στιγμή που αποδεχόμαστε ότι κάποιος θα το πάρει πιο φτηνά είναι δίκαιο να αποδεχτούμε ότι κάποιος θα το πάρει και πρώτος . Δική τους είναι ή εταιρεία ότι θέλουν κάνουν, η θες να μου πεις ότι αν είχες εσύ φίλο εκεί θα έλεγες όχι παιδιά ή σειρά , μην δουλευόμαστε , οι περισσότεροι αν δεν είχαν απαλλαγή ΦΠΑ δεν θα λέγαν είναι δουλειά του κράτους θα λέγαν γιατί όλοι τα περνούν με τιμολόγιο και μόλις πάω εγώ να πουλήσω το δικό μου δεν το αγοράζει κανείς 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...