Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

269 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      17
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      19
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      23
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      59
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      57
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      49
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      4
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      3
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      5
    • iPhone 17 Air - Space Black
      3
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      4
    • iPhone 17 - Mist Blue
      5
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.macrumors.com/2025/09/19/apple-increases-iphone-17-production/

Η Apple ανεβάζει την παραγωγή των iPhone 17 λόγω μεγάλης ζήτησης

https://www.gazzetta.gr/plus/2475778/poses-meres-prepei-na-doyleyei-o-mesos-ellinas-gia-na-agorasei-neo-iphone-17-pro-vid

Πόσες μέρες πρέπει να δουλεύει κανείς στην Ελλάδα για να αποκτήσει το iPhone 17 Pro; Στην Ελλάδα, για να αποκτήσει κανείς το νέο iPhone 17 Pro των 256 GB θα χρειαστεί να δουλέψει περίπου 20 ημέρες, με βάση τον μέσο καθαρό μισθό.

spacer.png

Αυτο να τραβάς βίντεο και να σε βλέπεις δεν το καταλαβαίνω αλλα οκ...

spacer.png

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι απίστευτο το στοκαρισμα του Κωτσόβολου στο air.

Διαθεσιμότητα σε 50 μαγαζιά ;;;

Ουτε στο απλό το 17 τέτοιο στοκ.

IMG_0036.png

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα γρατζουνιεται. Θεωρώ καλοκαίρι θα έχουμε θέμα με άμμο αν μπει σε θήκη. Την έχω πάθει!

στο macrumors γίνεται γλέντι. Top trend το «Can’t believe Apple released an iPhone Pro that feels this cheap.» 😅

Ναι βρε! Εγώ κοίταξα ένα χθες από μακριά και αυτογρατζουνιστηκε! Λογικά ματιάζονται κιόλας! 

• Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jonis είπε

IMG_0036.png

δεν το πουλησαν πολυ γενικα. δλδ το καναν premium αλλα ολο το ιντερνετ εχει βουηξει με το πορτοκαλι pro max.

τα 17άρια που φετος αξιζουν με τα χιλια και αυτα μηδενικη προβολη.

4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Θα μας πεις τελικά γιατί δεν έχεις διόρθωση στα κείμενα σου; 

half uk/greek

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

So? Πού επηρεάζει αυτό τον κορεκτορα; 😛 

δεν εχω ασωληθει καν αν υπαρχει για μακ να σου πω την αληθεια. διορθωνει αυτοματα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ναι βρε! Εγώ κοίταξα ένα χθες από μακριά και αυτογρατζουνιστηκε! Λογικά ματιάζονται κιόλας! 

Ένα ματάκι 🧿 σίγουρα το χρειάζονται. Φαντάσου να πέσει τι βαθούλωμα θα κάνει το φτηνό αλουμίνιο.. ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! 
IMG_9920.jpeg.0adcafab308ef41e773fac15595f886d.jpeg

Επεξ/σία από Vesouvious
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Θα μας πεις τελικά γιατί δεν έχεις διόρθωση στα κείμενα σου; 

Αν γράφεις greeklish είναι σπαστικό δεν έχω ψάξει αν γίνεται βέβαια να βάλεις μόνο για ένα keyboard πχ μόνο στα ελληνικά. 

1 ώρα πριν, billdanos είπε

Προσβάλεις τους χρήστες του insomnia συγκρίνοντας τους με τύπους που η πρωτεΐνη μαζί με τα συμπληρώματα δεν έχει αφήσει όρθιο κανέναν εγκεφαλικό κύτταρο και βγάζουν λεφτά από σαχλά βίντεο; Τς τς τς…

Το ίδιο είναι και εδώ μη σου πω και χειρότερα εκείνη τουλάχιστον έχουν και καλό σώμα εμείς μόνο καλό κινητό που ξεφλουδίζεται όμως 😂

• Super Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Αν γράφεις greeklish είναι σπαστικό δεν έχω ψάξει αν γίνεται βέβαια να βάλεις μόνο για ένα keyboard πχ μόνο στα ελληνικά. 

Το ίδιο είναι και εδώ μη σου πω και χειρότερα εκείνη τουλάχιστον έχουν και καλό σώμα εμείς μόνο καλό κινητό που ξεφλουδίζεται όμως 😂

Πάμε πάλι μπας και ηρεμήσετε: δεν ξεφλουδίζεται. Αποκτά σημάδια όταν σου πέσει κάτω σε κάνα τσιμέντο κλπ ή όταν πιάσεις το μαχαίρι και αρχίσεις να το ξύνεις. Αντίστοιχα σημάδια θα έχεις και στο frame με το τιτάνιο του 16pro αν το κοπανήσεις κάτω με τη γωνία. Τα βίντεο που πάτε και αναλύετε δημιουργούνται εξ αρχής με σκοπό τον εντυπωσιασμό και τα τρελά λεφτά στη συνέχεια και δεν έχουν καμία σχέση με τα σενάρια πραγματικής χρήσης. 

Στην καθημερινή ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ χρήση δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Έχω συσκευές γυμνές από το πρώτο κινητό που παρουσιάστηκε και με όλα τα διαθεσιμα υλικά κάθε φορά (πλαστικό, ατσάλι, γυαλί, αλουμίνιο, κεραμικές επιστρώσεις, κλπ) και δεν είχα ποτέ σημάδια σε κανένα πέρα από κάποια του στυλ τρίχας σε συσκευές όμως που κρατούσα για καμιά τριετία! 

Αν παρόλα αυτά έχετε «τρύπια χέρια» ή πετάτε τις συσκευές μέσα σε κουμπαράδες με κέρματα , πάρτε μια θήκη και απολαύστε τα κινητά σας. :) 

Ξέρω πως δεν θα αλλάξει τίποτα όσες φορές και να το γράψω, οπότε λέω να αποσυρθώ και να ασχοληθώ με τη νέα μου συσκευή καθώς και με άλλα θέματα εδώ που έχω «αφήσει» και μπορεί να ξεσαλώνουν τίποτα παλιόπαιδα! 😛 

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, billdanos είπε

Πάμε πάλι μπας και ηρεμήσετε: δεν ξεφλουδίζεται. Αποκτά σημάδια όταν σου πέσει κάτω σε κάνα τσιμέντο κλπ ή όταν πιάσεις το μαχαίρι και αρχίσεις να το ξύνεις. Αντίστοιχα σημάδια θα έχεις και στο frame με το τιτάνιο του 16pro αν το κοπανήσεις κάτω με τη γωνία. Τα βίντεο που πάτε και αναλύετε δημιουργούνται εξ αρχής με σκοπό τον εντυπωσιασμό και τα τρελά λεφτά στη συνέχεια και δεν έχουν καμία σχέση με τα σενάρια πραγματικής χρήσης. 

Στην καθημερινή ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ χρήση δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Έχω συσκευές γυμνές από το πρώτο κινητό που παρουσιάστηκε και με όλα τα διαθεσιμα υλικά κάθε φορά (πλαστικό, ατσάλι, γυαλί, αλουμίνιο, κεραμικές επιστρώσεις, κλπ) και δεν είχα ποτέ σημάδια σε κανένα πέρα από κάποια του στυλ τρίχας σε συσκευές όμως που κρατούσα για καμιά τριετία! 

Αν παρόλα αυτά έχετε «τρύπια χέρια» ή πετάτε τις συσκευές μέσα σε κουμπαράδες με κέρματα , πάρτε μια θήκη και απολαύστε τα κινητά σας. :) 

Ξέρω πως δεν θα αλλάξει τίποτα όσες φορές και να το γράψω, οπότε λέω να αποσυρθώ και να ασχοληθώ με τη νέα μου συσκευή καθώς και με άλλα θέματα εδώ που έχω «αφήσει» και μπορεί να ξεσαλώνουν τίποτα παλιόπαιδα! 😛 

Ρε σύ κάτσε διάβασε ποια είναι η διαδικασία βαφής του αλουμινίου ναι αν γίνει σωστή δουλειά δεν έχεις θέμα εδώ υπάρχει θέμα δεν έγινε η δουλειά που έπρεπε να γίνει για apple device και έχει ξανά γίνει στο παρελθόν πχ jet black τώρα οκ αν θες να πιστεύεις ότι το τιτάνιο είναι ίδιο με το αλουμίνιο οκ πάω πάσο. Δες το βίντεο του Jerry μόλις βγήκε και το εξηγεί. 

• Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Ρε σύ κάτσε διάβασε ποια είναι η διαδικασία βαφής του αλουμινίου ναι αν γίνει σωστή δουλειά δεν έχεις θέμα εδώ υπάρχει θέμα δεν έγινε η δουλειά που έπρεπε να γίνει για apple device και έχει ξανά γίνει στο παρελθόν πχ jet black τώρα οκ αν θες να πιστεύεις ότι το τιτάνιο είναι ίδιο με το αλουμίνιο οκ πάω πάσο. Δες το βίντεο του Jerry μόλις βγήκε και το εξηγεί. 

Είπα πως είναι ίδιο το τιτάνιο; ΕΙΠΑ πως αν το κοπανήσεις και αυτό κάτω με τη γωνία κλπ θα έχεις σημάδια στο frame. 

Α τώρα πιάσαμε και το «δεν έγινε σωστά η δουλειά» μετά το «πισωγύρισμα»; 

Οκ, άι ρεστ μάι κέις… :) 

Δημοσ.

εχω αρχησει και βλεπω μια ανοδο στα ασημενια εξωτερικο και στα media λετε να ξεστουμπωσε το εργοστασιο και να εστειλε και να παραλαβαν.

για να δουμε τι θα γινει αυριο με κοτσο.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, jonis είπε

IMG_0036.png

Γενικά έχει διαθεσιμότητα το AIR πιθανόν να ήρθαν περισσότερες συσκευές αλλά και σίγουρα θα έφευγαν πρώτα τα PRO και PRO MAX και πολλοί περίμεναν όπως και εγω να τα δω από κοντά αλλά και να δουν πως θα πάει γενικά από αυτονομία στα διάφορα βίντεο. Βέβαια στο εξωτερικό βλέπω να πουλάει περισσότερο από ότι εδώ αλλά και εδώ θα πουλήσει κάποιες συσκευές όταν θα κυκλοφορήσει έξω και λόγο σχεδιασμού θα τραβήξει κάποια βλέμματα.

Δημοσ.

Το λέει και στο Mac rumors. Κάθε βδομάδα η Apple βλέπει τη ζητηση και δίνει οδηγίες στα εργοστάσια τι να παραξουν. Δώστε λίγο χρόνο καμία 10-15 μέρες να μπει ο Οκτώβριος και όλα θα στρώσουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδες αυτο που μερικοι αναμενουν πανω απο κωτσο με f5 τι νοημα εχει;

εγω μπηκα day1 τυχαια μια φορα ειδα αμεσα διαθεσιμο ενα κομματι το χτυπησα και μολις πηρα τηλ να ρωτησω αν οντως αυτο που αγορασα θα μου παραδοθει αμεσα γελουσαν..ειπαν πρωτα φευγουν οι αναμονες/προπαραγγελιες και μετα οποιος αγοραζει μετα τη day1 (παροτι το συστημα τους μου εβγαζε οτι την επομενη μερα θα παραλαβει η courier, στο δικο τους συστημα εδειχνε οτι δεν υπαρχει stock τιποτα)

Επεξ/σία από kostasmath23

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...