Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

269 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      17
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      19
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      23
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      59
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      57
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      49
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      4
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      3
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      5
    • iPhone 17 Air - Space Black
      3
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      4
    • iPhone 17 - Mist Blue
      5
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε

ρε παιδες αυτο που μερικοι αναμενουν πανω απο κωτσο με f5 τι νοημα εχει;

εγω μπηκα day1 τυχαια μια φορα ειδα αμεσα διαθεσιμο ενα κομματι το χτυπησα και μολις πηρα τηλ να ρωτησω αν οντως αυτο που αγορασα θα μου παραδοθει αμεσα γελουσαν..ειπαν πρωτα φευγουν οι αναμονες/προπαραγγελιες και μετα οποιος αγοραζει μετα τη day1 (παροτι το συστημα τους μου εβγαζε οτι την επομενη μερα θα παραλαβει η courier, στο δικο τους συστημα εδειχνε οτι δεν υπαρχει stock τιποτα)

Έχει το νόημα ότι χωρίς να δώσεις προκαταβολή ή να εξοφλήσεις για μια προπαραγγελία θες τηλέφωνο από τις πρώτες μέρες.

Αυτο κάνω τόσα χρόνια για εμένα αλλά και για φίλους.

Μιλαω πάντα για παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα.

Χθες συγκεκριμένα βγήκε διαθεσιμότητα στις 12:00 το μεσημέρι στις 14:00 ήρθε sms ότι είναι να πάω να το πάρω στις 16:00 ήμουν εκεί και έκανα και το tradein.

Το αστείο είναι ότι πάω πρώτα ταμείο να τσεκάρω ότι υπάρχει πριν δώσω το δικό μου και μου λένε …. προπαραγγελια ;;; ναι ναι τους λέω τώρα πριν 3 ώρες την έκανα και μου λένε αποκλείεται.

Το ίδιο σενάριο με δύο pro max μπλε στην Νέα Σμύρνη και ένα pro max στην Γλυφάδα.

Κωτσο ζεις εσύ μας οδηγείς. :D

• Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, freestyoler93 είπε

To μπλε για μενα ειναι το πιο clean απο κοντα που τα ειδα αλλα γουστα ειναι αυτα

Το ποιο clean είναι σίγουρα το ασημένιο και δεν έχει να κάνει με γούστο αν σου αρέσει το μπλε οκ δικό σου θα είναι εγώ κατέληξα στο πορτοκαλί προς το παρόν 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, freestyoler93 είπε

To μπλε για μενα ειναι το πιο clean απο κοντα που τα ειδα αλλα γουστα ειναι αυτα

το ασημι ξεκαθαρα ειναι στην ποιο  classic macbook pro line χρωμματα και το περτικαλι ισως ενα τονο από το Ultra.

το μπλε/μωβακι για εμενα ειναι φαση macbook air

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Το ποιο clean είναι σίγουρα το ασημένιο και δεν έχει να κάνει με γούστο αν σου αρέσει το μπλε οκ δικό σου θα είναι εγώ κατέληξα στο πορτοκαλί προς το παρόν 

Και για μένα πορτοκαλί. Δεν Είχα ποτέ πορτοκαλί κινητό και δίνει μια φρεσκάδα σαν χρώμα κατ εμε όπως και να το κάνουμε.

Άσε που μετά δεν το δίνεις καν σημασία αφού σου φύγει η καψα. Όπως καί με το Dessert Titanium πέρσι 😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, teol20 είπε

Και για μένα πορτοκαλί. Δεν Είχα ποτέ πορτοκαλί κινητό και δίνει μια φρεσκάδα σαν χρώμα κατ εμε όπως και να το κάνουμε.

Άσε που μετά δεν το δίνεις καν σημασία αφού σου φύγει η καψα. Όπως καί με το Dessert Titanium πέρσι 😂

Εγώ είχα μαύρο πορτοκαλί W850i ήταν αν θυμάμαι καλά και είδε και ένα άλλο Walkman που ήταν πορτοκαλί και γυρνούσε γύρο γύρο με 2 ηχεία που το ήθελα τόσο αλλά δεν έκατσε 

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, jonis είπε

Έχει το νόημα ότι χωρίς να δώσεις προκαταβολή ή να εξοφλήσεις για μια προπαραγγελία θες τηλέφωνο από τις πρώτες μέρες.

Αυτο κάνω τόσα χρόνια για εμένα αλλά και για φίλους.

Μιλαω πάντα για παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα.

Χθες συγκεκριμένα βγήκε διαθεσιμότητα στις 12:00 το μεσημέρι στις 14:00 ήρθε sms ότι είναι να πάω να το πάρω στις 16:00 ήμουν εκεί και έκανα και το tradein.

Το αστείο είναι ότι πάω πρώτα ταμείο να τσεκάρω ότι υπάρχει πριν δώσω το δικό μου και μου λένε …. προπαραγγελια ;;; ναι ναι τους λέω τώρα πριν 3 ώρες την έκανα και μου λένε αποκλείεται.

Το ίδιο σενάριο με δύο pro max μπλε στην Νέα Σμύρνη και ένα pro max στην Γλυφάδα.

Κωτσο ζεις εσύ μας οδηγείς. :D

Εγώ πέτυχα χθες ένα Pm 256 διαθέσιμο , το βάζω καλάθι , βλέπω ότι έχει παλιά Διεύθυνση μου και για κάποιο ανεξήγητο λόγο αντί να το προχωρήσω κατευθείαν πήγα να αλλάξω τις διευθύνσεις και μέχρι να προχωρήσω το καλάθι είχε αλλάξει σε αναμένεται :")

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stevengr είπε

Εγώ πέτυχα χθες ένα Pm 256 διαθέσιμο , το βάζω καλάθι , βλέπω ότι έχει παλιά Διεύθυνση μου και για κάποιο ανεξήγητο λόγο αντί να το προχωρήσω κατευθείαν πήγα να αλλάξω τις διευθύνσεις και μέχρι να προχωρήσω το καλάθι είχε αλλάξει σε αναμένεται :")

Ολο και καποιο θα βρεθει ετσι ξεμπαρκο διαθεσιμο τις επομενες μερες με το Refresh...

Δεν θα σταματησουν να φερνουν καινουργια και να υπαρχουν ακυρωσεις κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, teol20 είπε

Ολο και καποιο θα βρεθει ετσι ξεμπαρκο διαθεσιμο τις επομενες μερες με το Refresh...

Δεν θα σταματησουν να φερνουν καινουργια και να υπαρχουν ακυρωσεις κλπ

η ζητηση κατεμε ειναι πεσμενη αν σκεφτεις τι γινοταν με αλλα iPhone. Κανενας πανζουλισμος και ολοι μια χαρα. το ασιμι απλα μας εκανε λιγα νερά αλλα πιστευω θα μπει στην αγωρα αυτη τη βδομαδα δυνατα (ειδη αμερικη βλεπω αρκετα περισσοτερα).

Αλλες χρονιες ναι ειχαμε θεματα μεγάλα, εγω πιστευω μεσα στο μηνα τελη οκτωμβρη ολοι θα εχουν τις παραγγελιες τους (ισως λεω και πολυ)

μην ακουτε τους υπαληλους. δεν εχουν ιδεα. και αυτοι ενημερωνονται από κατι εταιρικα whatsapp group. ουτε διαθεση εχουν να εξηπρετησουν ουτε ειναι ικανοι για το κατι παραπάνω.

ενα data centre κοιτανε μεσω υπολογιστη και λενε τη μπουρδα τους.

υπομονη και θα παραλαβουμε ολοι. εδω εμενα ακομα γυαλι απο τη FLOLAB δεν ηρθε. ΑΡΑΞΤΕ ρε ουτε 3ς μερες δεν εχουν περασει πως κανετε ετσι

Επεξ/σία από digitalarchive
Δημοσ.

Οταν η ιδια η Apple λεει 3-4 βδομαδες availability στα stores της για οσους κανουν ΤΩΡΑ παραγγελια σημαινει πως μεσα στον Οκτωβριο το παιχνιδι θα εχει τελειωσει και θα έχουν παραλάβει όλοι. End of story.

Αφηστε τον καθε πικραμενο υπαλληλο να λεει το μακρυ του και το κοντο του :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω παντως θα το ξαναπω χοντρο προβλημα ειναι οι τυπου που κανουν 10 προπαραγγελίες απο παντου 2 και 3ς φορές το ιδιο προιον απο 40 accounts. κανονικα θελει προπληρωμη σε ολα και αν θες παρτο απο που θες.

επισης θεωρω δεν θα επρεπε να σε αφηνει να βαζεις στο καλαθι παραπάνω απο εναν αριθμο προιντων διαφορετικων η μη.

παει ο αλλος Εσκεμενα κατεμε για σκαλπιν να βγαλει τιμολογια για 6 iphone. εχει το δικαιωμα; ναι ενα τέτοιος τρωει τη σειρά για 3-4 άτομα. ο νωον νωειτο.

δεν επρεπε  Day 1 να επιτρεπουν τετοια πραγματα και να σιγονταρουν τετοιες τακτικες.

αλλο χοντρο προβλημα ειναι το scalping για 100-300€

ελλαδισταν

για αλλη μια φορα παντως βλεπω παρατυποιες στις σειρες πρωτερεότητας. πολυς κοσμακις που πηρε κινητα στις παρα 3-5 δεν πηρε τιποτα. 

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bill1622 είπε

Ναι?!?

Ένα κινητό είναι δεν καταλαβαίνω 

Οκ. Σε αυτή την περίπτωση πιστεύεις πως με το 16 pro δεν θα είχες σημάδια στη συσκευή; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, digitalarchive είπε

εγω παντως θα το ξαναπω χοντρο προβλημα ειναι οι τυπου που κανουν 10 προπαραγγελίες απο παντου 2 και 3ς φορές το ιδιο προιον απο 40 accounts. κανονικα θελει προπληρωμη σε ολα και αν θες παρτο απο που θες.

επισης θεωρω δεν θα επρεπε να σε αφηνει να βαζεις στο καλαθι παραπάνω απο εναν αριθμο προιντων διαφορετικων η μη.

παει ο αλλος Εσκεμενα κατεμε για σκαλπιν να βγαλει τιμολογια για 6 iphone. εχει το δικαιωμα; ναι ενα τέτοιος τρωει τη σειρά για 3-4 άτομα. ο νωον νωειτο.

δεν επρεπε  Day 1 να επιτρεπουν τετοια πραγματα και να σιγονταρουν τετοιες τακτικες.

ελλαδισταν

για αλλη μια φορα παντως βλεπω παρατυποιες στις σειρες πρωτερεότητας. πολυς κοσμακις που πηρε κινητα στις παρα 3-5 δεν πηρε τιποτα. 

Συμφωνω 100% σε αυτο που λες με τις προπαραγγελιες.Πολλοι abusarουν το συστημα αφου δεν ζηταει λεφτα μπροστα..

Πηρα torras τζαμακι γιατι ειμαι ευχαριστημενος παντα αυτο εβαζα αλλα δεν το εχω ανοιξει.Της flolab αξιζει παραπανω λες?

Και απο που το πηρες? Ελλαδα ή απο το site τους?

• Super Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, digitalarchive είπε

ελλαδισταν

Μισό λεπτό. Σου διαφεύγει και κάτι επίσης βασικό. Ο χρόνος μιας παραγγελίας σε ένα κατάστημα δεν σημαίνει και υποχρεωτικά την ίδια προτεραιότητα στην παραλαβή. Κάθε κατάστημα, εκτός από τις online παραγγελίες έχει και το «κοινό του», δηλαδή μια πιο σταθερή πελατεία που τους εμπιστεύονται χρόνια και γενικότερα εννοώ πως έχουν και loyalty πρόγραμμα/τακτικη που πρέπει αντίστοιχα να καλύψουν. 

2 λεπτά πριν, farcry33 είπε

IMG_7314.jpeg

Μη ζορίζεσαι. Πάρε ένα 16pro, πέτα το στην τσέπη σου και την τσάντα σου μαζί με τα κλειδιά σου και το περιεχόμενο του κουμπαρά σου και έλα μετά από κάνα μήνα να το συζητήσουμε. :) 

Και θα μου απαντήσεις «ναι αλλά το 17 pro θα έχει περισσότερα σημάδια» και όλα καλά. 

Ο επόμενος παρακαλώ. :) 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, freestyoler93 είπε

Συμφωνω 100% σε αυτο που λες με τις προπαραγγελιες.Πολλοι abusarουν το συστημα αφου δεν ζηταει λεφτα μπροστα..

Πηρα torras τζαμακι γιατι ειμαι ευχαριστημενος παντα αυτο εβαζα αλλα δεν το εχω ανοιξει.Της flolab αξιζει παραπανω λες?

Και απο που το πηρες? Ελλαδα ή απο το site τους?

απο το site τους πιστευω ειναι ενα κλικ καλυτερο και ενα κλικ ακριβοτερο μαζι μετα μεταφορικα και την αναμονη,

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...