Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

190 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      11
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      18
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      45
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      37
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      34
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      0
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      3
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε

Όχι δεν θα αλλάξει μια αποψη για μια αλυσίδα με το αν θα σου φερουν το iphone η οχι ... για να λέμε μερικοί κάποια πράγματα σημαίνει οτι υπάρχει τριβή και παλαιότερη εμπειρία με το κάθε κατάστημα... για μένα ο Κωτσόβολος είναι οτι χειρότερο έχω δει στην ζωή μου. Δεν σημαίνει οτι αν βρώ εκεί κάτι που με συμφέρει ότι δεν θα το πάρω αλλά αν έχω επιλογές δεν θα τον σκεφτώ καν 

τελευταίο info που έχω απο istorm ειναι οτι θα εχουν πληθώρα απο τα μπλε... μην ρωτάτε γιατι δεν ξέρουν ουτε αυτοι :)

Για ΜΙΑ αποψη οπως ειπες.. η οποια προηλθε απο μια συναλλαγη τωρα που τον αργησαν... μπορει αλλες 10 φορες να εχει παρει απο εκει και να ειναι ολα καλα.. αλλα τη μια φορα που αργησε τους "ξεβαφτισε" 😂 Αν τον ειχαν ειδοποιησει ομως και εκεινον νωρις 100% δεν θα ελεγε τιποτα απο ολα αυτα... και φανταζομαι οτι θα ειναι ευχαριστημενος απο την συγκεκριμενη εταιρια για να προπαραγγειλει απο εκει...  εκει που θελω να καταληξω ειναι στο γνωστο "δεν πα να σου εχει κανει ο αλλος 10 καλα.. 1 στραβο να σου κανει ..ΑΧΡΗΣΤΟΣ"... ειναι η νοοτροπια μας.. δυστυχως...  ξαναλεω δεν ειναι προσωπικο προς τον φιλο .. παραδειγμα ειναι απλα!

Καταλαβαινω οτι δεν μπορεις να τους εξυπηρετησεις ολους... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. αλλα οι δυσαρεστημενοι προεκυψαν απο την ξαναλεω υποτιθεμενη σειρα προτεραιοτητας... κατι δειχνει αυτη αλλα δεν ειναι απολυτη.. τοσα παραδειγμα εδω και ακομα δεν γινεται αντιληπτο....

Οι παραγγελιες φετος πρεπει να εχουν παει καπως ετσι αν εχω καταλαβει καλα .. 70% iStorm, 20% Kωτσο και 10% ολοι οι αλλοι...

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω παντως μια φορα ειχα κακιστη εμπειρια απο κωτσο για ενα λαθος στην εμφανιση πληρωμης και εχασα την σειρα μου, λογικα νομιζω 14PM ηταν και παρελαβα 18 νοεμβρη. Κατα τα αλλα day 1 :)

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, DTse είπε

Εχει βαλει κανεις αλλος Γλυφαδα παραλαβη ή ειμαι μονος εδω; 

Έχω βάλει εγώ (istorm). Pro Max 256 πορτοκαλί με επιβεβαίωση παραγγελίας 14:59. Δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα. 

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, petran1790 είπε

Για ΜΙΑ αποψη οπως ειπες.. η οποια προηλθε απο μια συναλλαγη τωρα που τον αργησαν... μπορει αλλες 10 φορες να εχει παρει απο εκει και να ειναι ολα καλα.. αλλα τη μια φορα που αργησε τους "ξεβαφτισε" 😂 Αν τον ειχαν ειδοποιησει ομως και εκεινον νωρις 100% δεν θα ελεγε τιποτα απο ολα αυτα... και φανταζομαι οτι θα ειναι ευχαριστημενος απο την συγκεκριμενη εταιρια για να προπαραγγειλει απο εκει...  εκει που θελω να καταληξω ειναι στο γνωστο "δεν πα να σου εχει κανει ο αλλος 10 καλα.. 1 στραβο να σου κανει ..ΑΧΡΗΣΤΟΣ"... ειναι η νοοτροπια μας.. δυστυχως...  ξαναλεω δεν ειναι προσωπικο προς τον φιλο .. παραδειγμα ειναι απλα!

Καταλαβαινω οτι δεν μπορεις να τους εξυπηρετησεις ολους... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. αλλα οι δυσαρεστημενοι προεκυψαν απο την ξαναλεω υποτιθεμενη σειρα προτεραιοτητας... κατι δειχνει αυτη αλλα δεν ειναι απολυτη.. τοσα παραδειγμα εδω και ακομα δεν γινεται αντιληπτο....

Οι παραγγελιες φετος πρεπει να εχουν παει καπως ετσι αν εχω καταλαβει καλα .. 70% iStorm, 20% Kωτσο και 10% ολοι οι αλλοι...

κωτσο παραπανω απο 20%, μην ξεχνας τους fans του 100αρικου, 20% ειναι μονο αυτοι

• Like 1
Δημοσ.

Απ οτι βλεπω, δευτερη σερι χρονια το istorm τα παει καπως χαλια.
Ισως το λαθος ειναι που δεν κανουν το ιδιο με κωτσο. Απο τις κεντρικες αποθηκες να στελνονται στα σπιτια κατευθειαν , αφου κανεις παραγγελια απο το site ετσι κ αλλιως 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Apomou είπε

Έχω βάλει εγώ (istorm). Pro Max 256 πορτοκαλί με επιβεβαίωση παραγγελίας 14:59. Δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα. 

οριστε

αρα για ποιο θεμα μονο στα ασημι μιλατε καποιοι? εδω δεν εχει παραλαβει ανθρωπος

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lewnidas1995 είπε

Απ οτι βλεπω, δευτερη σερι χρονια το istorm τα παει καπως χαλια.
Ισως το λαθος ειναι που δεν κανουν το ιδιο με κωτσο. Απο τις κεντρικες αποθηκες να στελνονται στα σπιτια κατευθειαν , αφου κανεις παραγγελια απο το site ετσι κ αλλιως 

και εγω κατευθειαν στο σπιτι εχω φιλε αλλα δεν εχει περασει το σταδιο της επεξεργασιας :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PanozX είπε

Ποιον Κωτσο ποσοι εχουν παρει μνμ απο εκει;

νομιζω το παιδι απο πανω που ειναι απο κωμοπολη και αλλος ενας.

εγω ειμαι σε σταδιο επεξεργασιας ακομα για παραλαβη σπιτι.

Δημοσ.

ρε ανθρωποι για τον θεο...

ο αυξων αριθμος στο site της ιstorm αλλα και οποιουδηποτε αλλου πωλητη, μετραει ολα τα ειδη του site σε οποιοδηποτε location παραλαβης.

ποσο δυσκολο μπορει να ειναι να το κατανοησετε οτι δεν παιζει ρολο τι ωρα παραγγειλατε η ποιος ειναι ο αριθμος παραγγελιας σας ?

αντιλαμβανεστε ποσες ταυτοχρονες παραγγελιες μπορει να εχουν μπει για ποσα μοντελα, ποσα χρωματα και χωρητικοτητες και σε ποσες πολεις  ?

πως εχετε φτασει να μιλατε για αδικιες, πλεκτανες, ελλειψεις σε συγκεκριμενα χρωματα και δν ξερω εγω τι αλλο ?

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, PanozX said:

Ποιον Κωτσο ποσοι εχουν παρει μνμ απο εκει;

τουλαχιστον θα ερθει αυριο η techwoven 🫠

παράδοση στο σπίτι επαρχία, την έχουν ήδη δώσει στην courier, pro cosmic orange

• Like 3
Δημοσ.

Προπαραγγελία iPhone 17 PM Silver 256 από Κωτσόβολο κ παραλαβή από κατάστημα. Μου στείλαν χθες κ σήμερα αυτοματοποιημένη ενημέρωση στο viber ότι η παραγγελία μου εκτιμάται ότι θα είναι στο κατάστημα στις 19/09 αλλά ότι θα με ενημερώσουν εκ νέου όταν γίνει αυτό. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι είχα αργήσει να δώσω την προπαραγγελία κ η υπάλληλος που μιλούσα μου είπε ότι μάλλον θα είμαι στις πρώτες παρτίδες κ θα παραλάμβανα μέσα στον Σεπτέμβρη (αλλά όχι day1). Επίσης έβαλα παραλαβή από κατάστημα μετά από δική της προτροπή μην έχουν πολύ φόρτο τα courier κ το καθυστερήσουν. 

Έχω κάνει την ίδια προπαραγγελία και από istorm αλλά την έκανα κατα τις 15:30-15:40 οπότε δεν έχω πάρει email για παραλαβή αύριο από εκεί.

Λέτε να γίνει κανένα περίεργο κ να παραλάβω αύριο από τον Κώτσο? Αν όχι με ψήνει να βγω για κυνήγι με refresh κ live διαθεσιμότητα όπως είπε και ένας ακόμα νωρίτερα και αν πετύχω κάτι να τρέξω! Έτσι για τη χαρά του αθλήματος 😁 (είμαι με 13 PM και δεν έχω τρελαθεί με το 17ρι αλλά πρέπει να αναβαθμίσω σιγά σιγά).

• Haha 1
Δημοσ.
1 minute ago, george991 said:

Προπαραγγελία iPhone 17 PM Silver 256 από Κωτσόβολο κ παραλαβή από κατάστημα. Μου στείλαν χθες κ σήμερα αυτοματοποιημένη ενημέρωση στο viber ότι η παραγγελία μου εκτιμάται ότι θα είναι στο κατάστημα στις 19/09 αλλά ότι θα με ενημερώσουν εκ νέου όταν γίνει αυτό. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι είχα αργήσει να δώσω την προπαραγγελία κ η υπάλληλος που μιλούσα μου είπε ότι μάλλον θα είμαι στις πρώτες παρτίδες κ θα παραλάμβανα μέσα στον Σεπτέμβρη (αλλά όχι day1). Επίσης έβαλα παραλαβή από κατάστημα μετά από δική της προτροπή μην έχουν πολύ φόρτο τα courier κ το καθυστερήσουν. 

Έχω κάνει την ίδια προπαραγγελία και από istorm αλλά την έκανα κατα τις 15:30-15:40 οπότε δεν έχω πάρει email για παραλαβή αύριο από εκεί.

Λέτε να γίνει κανένα περίεργο κ να παραλάβω αύριο από τον Κώτσο? Αν όχι με ψήνει να βγω για κυνήγι με refresh κ live διαθεσιμότητα όπως είπε και ένας ακόμα νωρίτερα και αν πετύχω κάτι να τρέξω! Έτσι για τη χαρά του αθλήματος 😁 (είμαι με 13 PM και δεν έχω τρελαθεί με το 17ρι αλλά πρέπει να αναβαθμίσω σιγά σιγά).

Πως εβαλες παραλαβη απο καταστημα απο Κωτσο; Εμενα τρια χρονια τωρα δεν μου δινει αυτη την επιλογη. Μου εχει παντα μονο παραδοση. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ritualistic είπε

ρε ανθρωποι για τον θεο...

ο αυξων αριθμος στο site της ιstorm αλλα και οποιουδηποτε αλλου πωλητη, μετραει ολα τα ειδη του site σε οποιοδηποτε location παραλαβης.

ποσο δυσκολο μπορει να ειναι να το κατανοησετε οτι δεν παιζει ρολο τι ωρα παραγγειλατε η ποιος ειναι ο αριθμος παραγγελιας σας ?

αντιλαμβανεστε ποσες ταυτοχρονες παραγγελιες μπορει να εχουν μπει για ποσα μοντελα, ποσα χρωματα και χωρητικοτητες και σε ποσες πολεις  ?

πως εχετε φτασει να μιλατε για αδικιες, πλεκτανες, ελλειψεις σε συγκεκριμενα χρωματα και δν ξερω εγω τι αλλο ?

Αν ειχες παρακολουθησει το νημα απ'την αρχη δεν θα εκανες αυτη τη "διαπιστωση"

Μονο στα λογια μας ερχεσαι μ'αυτα που λες

Και υπαρχουν και αλλα που δεν εχεις διαβασει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...