Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

190 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      11
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      18
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      45
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      37
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      34
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      0
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      3
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimpia είπε

Αν ειχες παρακολουθησει το νημα απ'την αρχη δεν θα εκανες αυτη τη "διαπιστωση"

Μονο στα λογια μας ερχεσαι μ'αυτα που λες

Και υπαρχουν και αλλα που δεν εχεις διαβασει...

εχω συνδρομη στο νημα απο τα πρωτα 5 ποστ. 

τι δεν εχω καταλαβει δλδ ?

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, george991 είπε

Προπαραγγελία iPhone 17 PM Silver 256 από Κωτσόβολο κ παραλαβή από κατάστημα. Μου στείλαν χθες κ σήμερα αυτοματοποιημένη ενημέρωση στο viber ότι η παραγγελία μου εκτιμάται ότι θα είναι στο κατάστημα στις 19/09 αλλά ότι θα με ενημερώσουν εκ νέου όταν γίνει αυτό. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι είχα αργήσει να δώσω την προπαραγγελία κ η υπάλληλος που μιλούσα μου είπε ότι μάλλον θα είμαι στις πρώτες παρτίδες κ θα παραλάμβανα μέσα στον Σεπτέμβρη (αλλά όχι day1). Επίσης έβαλα παραλαβή από κατάστημα μετά από δική της προτροπή μην έχουν πολύ φόρτο τα courier κ το καθυστερήσουν. 

Έχω κάνει την ίδια προπαραγγελία και από istorm αλλά την έκανα κατα τις 15:30-15:40 οπότε δεν έχω πάρει email για παραλαβή αύριο από εκεί.

Λέτε να γίνει κανένα περίεργο κ να παραλάβω αύριο από τον Κώτσο? Αν όχι με ψήνει να βγω για κυνήγι με refresh κ live διαθεσιμότητα όπως είπε και ένας ακόμα νωρίτερα και αν πετύχω κάτι να τρέξω! Έτσι για τη χαρά του αθλήματος 😁 (είμαι με 13 PM και δεν έχω τρελαθεί με το 17ρι αλλά πρέπει να αναβαθμίσω σιγά σιγά).

στο tracking order τι σου γραφει;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, numlore είπε

Πως εβαλες παραλαβη απο καταστημα απο Κωτσο; Εμενα τρια χρονια τωρα δεν μου δινει αυτη την επιλογη. Μου εχει παντα μονο παραδοση. 

Θυμάμαι ότι ρώτησα στο τέλος πως έχω ελπίδες να παραλάβω νωρίτερα με courier ή από κατάστημα και μου είπε το κατάστημα κ το κάναμε έτσι. Δεν υπήρξε κάποιο θέμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ritualistic είπε

εχουμε μαρτυριες για τα νουμερα

για το ποτε ξεκινησαν οι παραγγελιες

για το ποιοι εξυπηρετηθηκαν οντας 400 νουμερα πισω

εμεις δεν μιλησαμε για ξεχωριστα τα μαγαζια

Λεμε το απλο εχω παραγγελια 7400 για pm silver river west και ο αλλος 7600 για pm silver river west, γιατι στο διαολο δινεις το κινητο σ'αυτον και οχι σε μενα?

Αυτο πως το εξηγεις?

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

στο tracking order τι σου γραφει;

ότι είναι σε αναμονή πληρωμής των 100 ευρώ που την έχω ήδη κάνει άρα μάλλον δεν είναι ενημερωμένο

Δημοσ.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με istorm για άμεση αγορά από Ιανουάριο του 26!!! Θα προηγηθούν οι προπαραγγελίες με σειρά προτεραιότητας!!! 

• Sad 1
Δημοσ.
5 minutes ago, ritualistic said:

Κατσε ρε συ οι παραγγελιες πρεπει να εκτελουνται με καποια σειρα, εκτος αν τις εκτελουν τυχαια. Συνηθως ο αριθμος παραγγελιας ειναι αυξων οποτε σε περιορισμενα αποθεματα παει με τον αυξων αριθμο. 

Τωρα αν στην καθε εταιρια τις κανουν τυχαια η με λοτταρια αυτο ειναι αλλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, dimpia είπε

Λεμε το απλο εχω παραγγελια 7400 για pm silver river west και ο αλλος 7600 για pm silver river west, γιατι στο διαολο δινεις το κινητο σ'αυτον και οχι σε μενα?

Αυτο πως το εξηγεις?

Εξηγείται μια χαρά αν ξέρεις πως λειτουργούν τα logistics των εταιρειών. Αν δεν ξέρεις, απλά φτιάχνεις συνωμοσίες.

Επεξ/σία από Angeldust
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, digitalarchive said:

μολις επιβαιωσα θα μου το στειλουν αυριο απο κοτσοβολο.

iPhone 17 PM Silver 256

Άντε επιτέλους! 
Καλές παραλαβές σε όλους αύριο και τις επόμενες ημέρες!!😁

Δεν θα κάτσω εγώ να σκάσω για την iStorm, στο κάτω κάτω της γραφής εγώ φταίω που τους επέλεξα ενώ ξέρω τις τακτικές τους κλπ. Όταν είναι να έρθει ας έρθει! 

Επεξ/σία από aler45
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, george991 είπε

Λέτε να γίνει κανένα περίεργο κ να παραλάβω αύριο από τον Κώτσο? Αν όχι με ψήνει να βγω για κυνήγι με refresh κ live διαθεσιμότητα όπως είπε και ένας ακόμα νωρίτερα και αν πετύχω κάτι να τρέξω! Έτσι για τη χαρά του αθλήματος 😁 (είμαι με 13 PM και δεν έχω τρελαθεί με το 17ρι αλλά πρέπει να αναβαθμίσω σιγά σιγά).

Έτσι για την χαρά του αθλήματος από πέρσι στο refresh μπήκε και το public.

Θα καούν τα F5 αύριο :D

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aler45 είπε

Άντε επιτέλους! 
Καλές παραλαβές σε όλους αύριο και τις επόμενες ημέρες!!😁

Δεν θα κάτσω εγώ να σκάσω για την iStorm, στο κάτω κάτω της γραφής εγώ φταίω που τους επέλεξα ενώ ξέρω της τακτικές τους κλπ. Όταν είναι να έρθει ας έρθει! 

kατσε να δουμε τι θα γινει.

ειναι απλα απαραδεκτοι που δεν μπορουνε να κανουνε κατι το τοσο απλό.

με αλλα προιοντα και απο αλλες εταιριες δεν ειχαν ποτε προβληματα, αρα πιστευω τις μαλακιες τις κανουνε τα αλανια μεσα στα καταστηματα.

δεν θα μου κανει εντυπωση κανας υπεθηνος να τσεπωνει και κανα φραγκο να εξυπηρετησει νωριτερα.

ελλαδα ειμαστε.

3 λεπτά πριν, Angeldust είπε

Εξηγείται μια χαρά αν ξέρεις πως λειτουργούν τα logistics των εταιρειών. Αν δεν ξέρεις, απλά φτιάχνεις συνωμοσίες.

εξηγησε στο κοσμακι τοτε τι συμβαινει αν γνωριζεις να μας φυγει και η απορια.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, george991 είπε

Προπαραγγελία iPhone 17 PM Silver 256 από Κωτσόβολο κ παραλαβή από κατάστημα. Μου στείλαν χθες κ σήμερα αυτοματοποιημένη ενημέρωση στο viber ότι η παραγγελία μου εκτιμάται ότι θα είναι στο κατάστημα στις 19/09 αλλά ότι θα με ενημερώσουν εκ νέου όταν γίνει αυτό. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι είχα αργήσει να δώσω την προπαραγγελία κ η υπάλληλος που μιλούσα μου είπε ότι μάλλον θα είμαι στις πρώτες παρτίδες κ θα παραλάμβανα μέσα στον Σεπτέμβρη (αλλά όχι day1). Επίσης έβαλα παραλαβή από κατάστημα μετά από δική της προτροπή μην έχουν πολύ φόρτο τα courier κ το καθυστερήσουν. 

Έχω κάνει την ίδια προπαραγγελία και από istorm αλλά την έκανα κατα τις 15:30-15:40 οπότε δεν έχω πάρει email για παραλαβή αύριο από εκεί.

για ποιο λογο ρε φιλε να προπαραγγελνεις το ιδιο προιον απο τοσα καταστηματα και θες να βγεις και σεργιανι αυριο μαλιστα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...