Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

190 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      11
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      18
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      45
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      37
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      34
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      0
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      3
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί από κάποιον, αλλά έλαβα μήνυμα στο Viber από τον Κωτσόβολο για να παραλάβω στις 19/9. Το θέμα είναι ότι η προπαραγγελια έγινε τηλεφωνικά, αλλά δεν τους έδωσα ποτέ τα 100 ευρώ που ζητούσαν. Η παραγγελία παραμένει ενεργή και λένε να πάω να παραλάβω κανονικά 

Μόλις τώρα, manolisk96 είπε

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί από κάποιον, αλλά έλαβα μήνυμα στο Viber από τον Κωτσόβολο για να παραλάβω στις 19/9. Το θέμα είναι ότι η προπαραγγελια έγινε τηλεφωνικά, αλλά δεν τους έδωσα ποτέ τα 100 ευρώ που ζητούσαν. Η παραγγελία παραμένει ενεργή και λένε να πάω να παραλάβω κανονικά 

Με πήρε και το πλαίσιο αλλά για αποστολή στον χώρο μου όχι σε κατάστημα. Πάντα μιλάω για iPhone 17 256

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλλον το δευτερο κυμα ειναι αρχες Νοεμβριου..

Ενημερωση απο you.gr 

παραγγελία σου με αριθμό 32896876 είναι σε επεξεργασία.

Εκτιμούμε πως θα την παραλάβεις από το σημείο που έχεις επιλέξει από 03/11/2025 έως 05/11/2025.

Θέλουμε να σε διαβεβαιώσουμε ότι μαζί με τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας, κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να παραλάβεις το συντομότερο δυνατό.

Θα ενημερωθείς για την εξέλιξη της παραγγελίας σου και την τιμολόγηση της μέσω email.

Επεξ/σία από avacan23
Δημοσ.
Μόλις τώρα, avacan23 είπε

Ενημερωση απο you.gr 

Εκτιμούμε πως θα την παραλάβεις από το σημείο που έχεις επιλέξει από 03/11/2025 έως 05/11/2025.

Θέλουμε να σε διαβεβαιώσουμε ότι μαζί με τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας, κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να παραλάβεις το συντομότερο δυνατό.

Θα ενημερωθείς για την εξέλιξη της παραγγελίας σου και την τιμολόγηση της μέσω email.

μαυρα χαλια

Δημοσ.
4 minutes ago, avacan23 said:

Ενημερωση απο you.gr 

ισχυει, τοτε με το 14αρι τοτε παρελαβα και γω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Pipimix είπε

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με istorm για άμεση αγορά από Ιανουάριο του 26!!! Θα προηγηθούν οι προπαραγγελίες με σειρά προτεραιότητας!!! 

Ναι σιγά πες τους. Το Amazon θα καθαρίσει και φέτος με παράδοση ελλάδα σε 2-3 ημέρες 

Επεξ/σία από Vesouvious
  • Like 1
Δημοσ.

Αν πάει Νοέμβριο όπως ήταν με το 14 πμ και αύριο δεν έχω ενημέρωση από κώτσο θα πατήσω ακύρωση παραγγελίας. Την έκανα 11/9 το πρωί με πλήρη εξόφληση. Δεν θα το πάρω. Είναι κοροϊδία. Θα μείνω με το 14πμ. 

Δημοσ.

Αρα δεν φερανε σχεδον καθολου pro max. μονο εδω ειμαστε 100 ατομα με pro max στην istorm και παραλαμβανουν οι 2

(α και αλλα 2 ο παπατζης)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pipimix είπε

Το θέμα είναι να πάρουμε το προηγούμενο πίσω για μείωση τιμής!

Flip δίνει περισσότερα έτσι και αλλιώς από panda

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, george991 είπε

Προπαραγγελία iPhone 17 PM Silver 256 από Κωτσόβολο κ παραλαβή από κατάστημα. Μου στείλαν χθες κ σήμερα αυτοματοποιημένη ενημέρωση στο viber ότι η παραγγελία μου εκτιμάται ότι θα είναι στο κατάστημα στις 19/09 αλλά ότι θα με ενημερώσουν εκ νέου όταν γίνει αυτό. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι είχα αργήσει να δώσω την προπαραγγελία κ η υπάλληλος που μιλούσα μου είπε ότι μάλλον θα είμαι στις πρώτες παρτίδες κ θα παραλάμβανα μέσα στον Σεπτέμβρη (αλλά όχι day1). Επίσης έβαλα παραλαβή από κατάστημα μετά από δική της προτροπή μην έχουν πολύ φόρτο τα courier κ το καθυστερήσουν. 

Έχω κάνει την ίδια προπαραγγελία και από istorm αλλά την έκανα κατα τις 15:30-15:40 οπότε δεν έχω πάρει email για παραλαβή αύριο από εκεί.

Λέτε να γίνει κανένα περίεργο κ να παραλάβω αύριο από τον Κώτσο? Αν όχι με ψήνει να βγω για κυνήγι με refresh κ live διαθεσιμότητα όπως είπε και ένας ακόμα νωρίτερα και αν πετύχω κάτι να τρέξω! Έτσι για τη χαρά του αθλήματος 😁 (είμαι με 13 PM και δεν έχω τρελαθεί με το 17ρι αλλά πρέπει να αναβαθμίσω σιγά σιγά).

Από πότε ο Κωτσόβολος ενημερώνει πότε θα είναι σε κατάστημα ή παραγγελία; Τι φάση; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vesouvious είπε

Flip δίνει περισσότερα έτσι και αλλιώς από panda

Οπως και απο ολους τους παζαράκηδες στις εδω αγγελίες

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγω παντως παιδια ουτε βυσμα εβαλα ουτε τιποτα. Πρωτη φορα βαζω προπαραγγελια Ελλαδα για συσκευη που δεν ειναι ΚΑΝ για μενα (μια εξυπηρετηση κάνω) απο iStorm και αύριο παραλαμβάνω.

Καταλαβαίνω πάντως τον εκνευρισμό κάποιων και σίγουρα ειναι μια στιγμη ανυπομονησιας και χάρας. Βέβαια αυτο για παραλαβη Νοεμβριο το κοβω λιγο υπερβολικο. Μαλλον είναι "φυλαγε τα ρουχα σου" για να έχεις τα μισά, και να μην φάνε πρήξιμο. Μην χανετε την αισιοδοξία σας.

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, dimpia said:

Αρα δεν φερανε σχεδον καθολου pro max. μονο εδω ειμαστε 100 ατομα με pro max στην istorm και παραλαμβανουν οι 2

(α και αλλα 2 ο παπατζης)

θεωρώ ότι στην ελλάδα το προ μαξ 'εχει μεγαλύτερη ζήτηση, μπορείς να το δείς κι από το poll

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...