Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

190 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      11
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      18
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      45
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      37
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      34
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      0
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      3
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimpia είπε

Οπως και απο ολους τους παζαράκηδες στις εδω αγγελίες

Εχω δωσει 2 κινητα στο φλιπ. και δεν ειχα κανενα θεμα. το παιρνω και πιο φθηνα απο Αγγλια, δεν τρώω και όλο το παζαρι και το παπατζιλικι, ας παρω και 50-100 ευρω λιγοτερα. Κάποια πραγματα στη ζωη ειναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ. Ειδικα η ψυχικη ηρεμια :P

• Like 6
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, jonis είπε

Έτσι για την χαρά του αθλήματος από πέρσι στο refresh μπήκε και το public.

Θα καούν τα F5 αύριο :D

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία γιατί είμαι νέος στο άθλημα κ δεν ξέρω τίποτα

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή εμείς που βάλαμε παραγγελία istorm πριν τις 15:00 θα παραλάβουμε Νοέμβρη και άλλοι που βάλανε 15:10 πχ αύριο. Πολύ λογικό… 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακύρωση παραγγελίας σε περίπτωση καθυστέρησης μπορούμε να κάνουμε κανονικά οπότε θέλουμε εφόσον δεν έχουμε ενημέρωση από το κατάστημα;

Επεξ/σία από Sherlock_7
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sherlock_7 είπε

Ακύρωση παραγγελίας σε περίπτωση καθυστέρησης μπορούμε να κάνουμε κανονικά οπότε θέλουμε εφόσον δεν έχουμε ενημερώσει από το κατάστημα;

κανονικοτατα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

για ποιο λογο ρε φιλε να προπαραγγελνεις το ιδιο προιον απο τοσα καταστηματα και θες να βγεις και σεργιανι αυριο μαλιστα.

Γιατί όχι? Γιορτή του καταναλωτισμού είναι. Οι κανόνες υπάρχουν κ είναι κοινοί για όλους (δεν κρίνω συμφωνώ/διαφωνώ) κ ξέρεις ήδη ότι το παιχνίδι είναι κ στημένο με κάποιες περιπτώσεις να παραλαμβάνουν πρώτοι κ χωρίς να περιμένουν σε διάφορες ουρές. Άρα ξέρεις ότι είναι rigged από την αρχή. Αν θες εκτός από αυτό να βάλεις κ άλλους περιορισμούς στον εαυτό σου όπως μόνο μια παραγγελία από ένα κατάστημα μεγεια σου. Εγώ έβαλα σε 2 κ θα βγω κ αύριο σεργιάνι κ ενδέχεται με το κυνήγι να χαρώ περισσότερο από το ίδιο το προϊόν. Δεν θα το κλέψω από κανέναν που έβαλε μόνο 1 παραγγελία κ περιμένει υπομονετικά. Θα το ακυρώσω κ θα το πάρει ο επόμενος.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ωπα, εσκασε μαιλ για παραλαβη απο iStorm Γλυφαδας 17 Pro Max 256gb Orange και iPhone 17 lavender 256gb.

Βεβαια το εμαιλ δεν διευκρινιζει αν ειναι και τα 2 ή μερος της παραγγελιας που επισης εχει 2 θηκες οποτε ελπιζω να μην ειναι μονο οι θηκες 🤣

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, george991 είπε

Γιατί όχι? Γιορτή του καταναλωτισμού είναι. Οι κανόνες υπάρχουν κ είναι κοινοί για όλους (δεν κρίνω συμφωνώ/διαφωνώ) κ ξέρεις ήδη ότι το παιχνίδι είναι κ στημένο με κάποιες περιπτώσεις να παραλαμβάνουν πρώτοι κ χωρίς να περιμένουν σε διάφορες ουρές. Άρα ξέρεις ότι είναι rigged από την αρχή. Αν θες εκτός από αυτό να βάλεις κ άλλους περιορισμούς στον εαυτό σου όπως μόνο μια παραγγελία από ένα κατάστημα μεγεια σου. Εγώ έβαλα σε 2 κ θα βγω κ αύριο σεργιάνι κ ενδέχεται με το κυνήγι να χαρώ περισσότερο από το ίδιο το προϊόν. Δεν θα το κλέψω από κανέναν που έβαλε μόνο 1 παραγγελία κ περιμένει υπομονετικά. Θα το ακυρώσω κ θα το πάρει ο επόμενος.

εισαι τελειως λαθος φιλε. ιδως που γνωριζεις τα προβληματα με τις διαθεσιμοτητες. αν το κανουμε ολοι αυτο θα πεσει το συστημα. μαγκας; δεν νομιζω.

Επεξ/σία από digitalarchive
Δημοσ.
Just now, DTse said:

Ωπα, εσκασε μαιλ για παραλαβη απο iStorm Γλυφαδας 17 Pro Max 256gb Orange και iPhone 17 lavender 256gb.

Βεβαια το εμαιλ δεν διευκρινιζει αν ειναι και τα 2 ή μερος της παραγγελιας που επισης εχει 2 θηκες οποτε ελπιζω να μην ειναι μονο οι θηκες 🤣

14:58 η παραγγελια

Δημοσ.
Just now, charalampos21 said:

Επιτέλους ένας με πορτοκαλί

Πηρα και μου ειπαν οτι ειναι ολα ετοιμα. Οποτε θηκες και τα 2 κινητα 🥳

Τωρα να δω ποια ωρα θα μπορω να παω γιατι αυριο η μερα ειναι δυσκολη

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

εισαι τελειως λαθος φιλε. ιδως που γνωριζεις τα προβληματα με τις διαθεσιμοτητες. αν το κανουμε ολοι αυτο θα πεσει το συστημα. μαγκας; δεν νομιζω.

Τι είναι το σύστημα για να πέσει αν μπουν άλλες 10.000 παραγγελίες? Ένα σύγχρονο λογισμικό τα διαχειρίζεται για πλάκα.

Δεν πήρα το φαγητό κάποιου που περιμένει, για το iPhone μιλάμε 😂

Let's degen!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O άλλος ανέβασε αυτό και με ώρα 14.59 λέει...δεν ξέρω γιατί υπάρχει αισιοδοξία αλλα κυριακή κοντή γιορτη..

istromrohas.png

Επεξ/σία από avacan23

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...