Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

190 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      11
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      18
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      45
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      37
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      34
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      0
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      3
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DTse είπε

Πηρα και μου ειπαν οτι ειναι ολα ετοιμα. Οποτε θηκες και τα 2 κινητα 🥳

Τωρα να δω ποια ωρα θα μπορω να παω γιατι αυριο η μερα ειναι δυσκολη

Εμένα ούτε για την θήκη που είναι ξεχωριστή παραγγελία μήνυμα... Μάλλον εμάς στην Κρήτη μας έγραψαν φέτος δεν εξηγείται αλλιώς.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 minutes ago, charalampos21 said:

Δηλαδή εμείς που βάλαμε παραγγελία istorm πριν τις 15:00 θα παραλάβουμε Νοέμβρη και άλλοι που βάλανε 15:10 πχ αύριο. Πολύ λογικό… 

θα βοηθούσε να καταλάβεις, χωρίς να δικαιολογώ καμία εταιρεία, ότι σχεδόν κανείς retailer στην ελλάδα δεν έχει real time αποθήκη με το site τους, στα περισσότερα μάλιστα ούτε με τα κεντρικά είναι real time :P . Με το πλαίσιο έχω τσακωθεί 2 φορές για αγορά με παραλαβή από το κατάστημα γι αυτόν τον λόγο :) 

Δεν νομίζω ότι το 10/20 λεπτο παίζει κάποιο ρόλο ειδικά σε προπαραγγελίες που δεν υπάρχει το προϊόν με τον σειριακό αριθμό στην αποθήκη. 

Δημοσ.

Ρε παιδιά, ποια είναι η εμπειρία σας με Πλαίσιο. Άνοιξαν τις προπαραγγελίες αργά ( κατά τις 3:02 12/9 ) και είχα ήδη βάλει την παραγγελία μου 3:04 για 17 ΠΜ πορτοκαλί 512 και 17ΠΜ silver 256 και όχι day one δεν παραλαμβάνω αλλά μου λένε δεν ξέρουν καν πότε θα παραλάβω. Έχετε παρόμοια εμπειρία ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Daredevil είπε

θα βοηθούσε να καταλάβεις, χωρίς να δικαιολογώ καμία εταιρεία, ότι σχεδόν κανείς retailer στην ελλάδα δεν έχει real time αποθήκη με το site τους, στα περισσότερα μάλιστα ούτε με τα κεντρικά είναι real time :P . Με το πλαίσιο έχω τσακωθεί 2 φορές για αγορά με παραλαβή από το κατάστημα γι αυτόν τον λόγο :) 

Δεν νομίζω ότι το 10/20 λεπτο παίζει κάποιο ρόλο ειδικά σε προπαραγγελίες που δεν υπάρχει το προϊόν με τον σειριακό αριθμό στην αποθήκη. 

Αυτό τι σχέση έχει; Παίρνεις 5 iphone 17 pro max ασημί ας πούμε. Κοιτάς τις πρώτες 5 παραγγελίες χρονικά που έχουν 17 pro max ασημί και τις εξυπηρετείς. Δεν καταλαβαίνω όλοι εσείς που τα λέτε αυτά τι δεν καταλαβαίνετε και που είναι το δύσκολο να γίνει αυτό που λέω. Και τι σχέση έχει ακόμα και το κατάστημα; Τι έχουν οι 5 πρώτοι; οι 2 κούριερ σπίτι, ο άλλος Ηράκλειο, ο άλλος Θεσσαλονίκη, ο πέμπτος Γλυφάδα. Πολύ ωραία εσείς οι 5 πρώτοι παραλαμβάνεται τα 5 πρώτα iPhone και ούτω κάθε εξής. Δεν μπορώ να το κάνω πιο πενηνταράκια. Εφόσον δεν γίνεται αυτό φανερά δεν τηρείται σειρά προτεραιότητας. Τώρα τα παίρνουν γνωστοί (το πιθανότερο καθώς ήμουν και εγώ κάποτε σε αυτούς), κάνει ένας υπάλληλος ότι του έρθει και πηδάει σειρές, δεν γνωρίζω. Απλά είναι τραγικό και τουλάχιστον μην ακούω και αηδίες εδώ μέσα ότι είναι και λογικό από πάνω.

Επεξ/σία από charalampos21
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραλαμβανω αυριο και εγω απο istorm ηρακλειο 17 pro max silver 256gb παραγγελια πριν τις 3

Οσο αναφορα την σειρα προτεραιοτητας στην istorm, περασα απο το καταστημα και ρωτησα, υπαλληλος που δουλευει εκει εχει παραγγελει την ιδια ακριβως συσκευη με εμενα με αριθμο παραγγελιας μεγαλυτερο απο εμενα, εγω παραλαμβανω αυριο και αυτος οχι. Επισης απο istorm Ηρακλειο δεν εχουν στειλει ακομα τα μυνηματα για αυριο οποτε αναμενετε.

Επεξ/σία από ΧΡΗΣΤΟΣ1992
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως που παρήγγειλα 15.9.2025 δεν με βλέπω πριν τον Νοέμβριο. Τραγικό γιατί φαίνεται ότι η παρτίδα που φέρνουν είναι αστεία σε ποσότητα ξαναλέω. Δεν δικαολογείται. Απαιτούν να είσαι πάνω από την έναρξη προπαραγγελιών δηλαδή για να μπορέσουν να σε εξυπηρετήσουν και πάλι αν κάτσει.

Επεξ/σία από Wolftub21
Δημοσ.
5 minutes ago, Daredevil said:

Καλα αυτο ειναι το πιο εκνευριστικο. Αλλα δεν χρειαζεται live συνδεση με αποθηκη στις προπαραγγελιες. Ξερεις θα σου ερθουν day 1 100 τεμαχια. βαλε κοφτη στα 100 οποτε οποιος πηρε πηρε. Αλλα τους συμφερει να μαζεψουν τα λεφτα και ας το παρουν οι καταναλωτες οποτε θελουν

• Like 1
Δημοσ.

εγω αν δεν δω tracking number κραταω μικρο καλαθι.

τα πληροφοριακα τους συστηματα τα εχουν χαμένα. τουλαχιστον στο κοτσο δεν ειναι σωστα ενημερωμενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Exanimo είπε

Ρε παιδιά, ποια είναι η εμπειρία σας με Πλαίσιο. Άνοιξαν τις προπαραγγελίες αργά ( κατά τις 3:02 12/9 ) και είχα ήδη βάλει την παραγγελία μου 3:04 για 17 ΠΜ πορτοκαλί 512 και 17ΠΜ silver 256 και όχι day one δεν παραλαμβάνω αλλά μου λένε δεν ξέρουν καν πότε θα παραλάβω. Έχετε παρόμοια εμπειρία ;

Kαι εγώ που έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος πριν τις 12 αλλά επιβεβαίωσα 13 ή 15 νομίζω καλό Νοέμβριο υποθέτω γιατί δεν βλέπω καμιά κινητικότητα.Από πλαίσιο και εγώ τηλεφωνικά 17 pro απλό 256 

Επεξ/σία από Wolftub21
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ΧΡΗΣΤΟΣ1992 είπε

Παραλαμβανω αυριο και εγω απο istorm ηρακλειο 17 pro max silver 256gb παραγγελια πριν τις 3

Οσο αναφορα την σειρα προτεραιοτητας στην istorm, περασα απο το καταστημα και ρωτησα, υπαλληλος που δουλευει εκει εχει παραγγελει την ιδια ακριβως συσκευη με εμενα με αριθμο παραγγελιας μεγαλυτερο απο εμενα, εγω παραλαμβανω αυριο και αυτος οχι. Επισης απο istorm Ηρακλειο δεν εχουν στειλει ακομα τα μυνηματα για αυριο οποτε αναμενετε.

Σε πήραν τηλέφωνο; Πως ξέρεις ότι δεν έχουν στείλει τα emails?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Σε πήραν τηλέφωνο; Πως ξέρεις ότι δεν έχουν στείλει τα emails?

Περασα απο το καταστημα και ρωτησα.

μολις μου ηρθε και το mail

Επεξ/σία από ΧΡΗΣΤΟΣ1992
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ΧΡΗΣΤΟΣ1992 είπε

Περασα απο το καταστημα και ρωτησα.

μολις μου ηρθε και το mail

Καλορίζικο. Εμένα δεν έστειλαν τίποτα. Στο ίδιο κατάστημα το περιμένω silver και εγώ 

Επεξ/σία από Vesouvious
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως αν κάναμε ένα αισιόδοξο σενάριο, δεν αποκλείεται να σορτάρουν τις παραγγελίες ανά μοντέλο και ανά χρώμα στο πότε στέλνουν τα email. Γιατί βλέπω πως τώρα έχουν ξεκινήσει να δίνου παραγγελίες σε πορτοκαλί. 

9 λεπτά πριν, Pippen1410 είπε

Μόλις έλαβα email από IStorm για 17 pro max 256gb orange ότι στάλθηκε με Acs 

παραγγελια 14:58 αριθμ 1736*

εγώ έχω 17 pro max 256gb orange παραγγελια 14:59 αριθμ 1742*

Επεξ/σία από Apomou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...