Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

190 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      11
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      18
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      45
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      37
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      34
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      0
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      3
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Exanimo είπε

Ρε παιδιά, ποια είναι η εμπειρία σας με Πλαίσιο. Άνοιξαν τις προπαραγγελίες αργά ( κατά τις 3:02 12/9 ) και είχα ήδη βάλει την παραγγελία μου 3:04 για 17 ΠΜ πορτοκαλί 512 και 17ΠΜ silver 256 και όχι day one δεν παραλαμβάνω αλλά μου λένε δεν ξέρουν καν πότε θα παραλάβω. Έχετε παρόμοια εμπειρία ;

Εμένα μόλις τους έκανα τηλ και μου είπαν για προπαραγγελια 12/09 αργά το μεσημέρι ότι δεν καλύπτεται από την παραλαβή που είχαν και θα με ενημερώσουν όταν έχουν παραλαβή ( 17 pro max orange 256 ) . Το You.gr ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ από συστημικό λάθος έστειλε τα email για αρχές Νοεμβρίου , δεν ισχύει , από ότι ενημέρωσε υπάλληλος μόλις ( ήταν αυτοματοποιημένο για παραγγελίες που δεν έχουν απόθεμα ακόμα  η κάτι τέτοιο ) , ενώ δεν έχουν δρομολογήσει ακόμα καμία προπαραγγελια τους .

Δημοσ.
19 minutes ago, digitalarchive said:

εγω αν δεν δω tracking number κραταω μικρο καλαθι.

τα πληροφοριακα τους συστηματα τα εχουν χαμένα. τουλαχιστον στο κοτσο δεν ειναι σωστα ενημερωμενα.

τι σου γραφει ;

Δημοσ.
15 minutes ago, Pippen1410 said:

Μόλις έλαβα email από IStorm για 17 pro max 256gb orange ότι στάλθηκε με Acs 

παραγγελια 14:58 αριθμ 1736*

Κάτι κινείται 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Apomou είπε

Πάντως αν κάναμε ένα αισιόδοξο σενάριο, δεν αποκλείεται να σορτάρουν τις παραγγελίες ανά μοντέλο και ανά χρώμα στο πότε στέλνουν τα email. Γιατί βλέπω πως τώρα έχουν ξεκινήσει να δίνου παραγγελίες σε πορτοκαλί. 

εγώ έχω 17 pro max 256gb orange παραγγελια 14:59 αριθμ 1742*

Ναι πιστεύω τώρα ξεκίνησαν με τα πορτοκαλί με ήρθε κ ο κωδικός από acs αλλά λέει ακόμα ότι δεν το παρέλαβε η courier ενώ με την θήκη μου δείχνει κανονικά!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lewnidas1995 είπε

τι σου γραφει ;

οτι ειναι σε επεξεργασια Screenshot2025-09-18at5_54_01PM.jpg.733574688be4756d4914064d03a3a85f.jpg

και στο τηλεφωνo στο συστημα τους οτι εχει προγραμματιστει αυριο να παραδωθει στην μεταφορικη.

Δημοσ.

Εγω ρωτησα Κωτσοβολο και μου ειπαν θα σας ενημερωσουμε τις επομενες μερες και μετα τους ρωτησα αρα θα ειμαι σε αυτη την φουρνια και μετα μου ειπαν δεν γνωριζουμε καντε υπομονη....

Δημοσ.
4 minutes ago, digitalarchive said:

οτι ειναι σε επεξεργασια Screenshot2025-09-18at5_54_01PM.jpg.733574688be4756d4914064d03a3a85f.jpg

και στο τηλεφωνo στο συστημα τους οτι εχει προγραμματιστει αυριο να παραδωθει στην μεταφορικη.

εμενα γραφει οτι θα παραλαβω μεχρι 24 αλλα το γραφει γιατι ειναι για χωριο το οποιο η γενικη ανεβαινει μονο καθε τεταρτη. Λογικα θα μας ερθουν τα tracking λιγο πιο αργα!

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Pippen1410 είπε

Ναι πιστεύω τώρα ξεκίνησαν με τα πορτοκαλί με ήρθε κ ο κωδικός από acs αλλά λέει ακόμα ότι δεν το παρέλαβε η courier ενώ με την θήκη μου δείχνει κανονικά!

Μόλις πήρα email και εγώ για παραλαβή από Γλυφάδα. Άντε καλές παραλαβές και ακολουθούν τα μπλε μετά μάλλον!

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

εμενα γραφει οτι θα παραλαβω μεχρι 24 αλλα το γραφει γιατι ειναι για χωριο το οποιο η γενικη ανεβαινει μονο καθε τεταρτη. Λογικα θα μας ερθουν τα tracking λιγο πιο αργα!

γενικη ταυχδρομικη θα στο φερει;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

γενικη ταυχδρομικη θα στο φερει;

όπα μην μιλάς τόσο άσχημα εδώ μέσα και του στείλουν κάνα γράμμα ότι πήγαν απέξω απο το σπίτι του και δεν τον βρήκαν

• Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, TiPsY4 είπε

όπα μην μιλάς τόσο άσχημα εδώ μέσα και του στείλουν κάνα γράμμα ότι πήγαν απέξω απο το σπίτι του και δεν τον βρήκαν

δεν κανουν τετοια παιρνουν και τηλεφωνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...