Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

190 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      11
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      18
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      45
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      37
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      34
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      0
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      3
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, digitalarchive είπε

δεν κανουν τετοια παιρνουν και τηλεφωνο

στο προηγούμενο σπίτι μου, 200 μέτρα απο γενική ταχυδρομική τσακωνόμουν κάθε φορά που δεν μου φέρναν τα πακέτα και με στέλναν εκεί να παραλάβω. Την πρώτη φορά που με πήρε τηλ και μου είπε ότι ήρθε και δεν ήμουν σπίτι του λέω κάθομαι στο μπαλκόνι πάνω απο ώρα αποκλείεται. Μου την λέει και απο πάνω. Μόλις του είπα κάτσε να βάλω τις κάμερες άλλαξε κουβέντα

• Haha 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, TiPsY4 said:

στο προηγούμενο σπίτι μου, 200 μέτρα απο γενική ταχυδρομική τσακωνόμουν κάθε φορά που δεν μου φέρναν τα πακέτα και με στέλναν εκεί να παραλάβω. Την πρώτη φορά που με πήρε τηλ και μου είπε ότι ήρθε και δεν ήμουν σπίτι του λέω κάθομαι στο μπαλκόνι πάνω απο ώρα αποκλείεται. Μου την λέει και απο πάνω. Μόλις του είπα κάτσε να βάλω τις κάμερες άλλαξε κουβέντα

Στα Χανιά, κάνουν άλλο κόλπο, σε παιρνουν τηλ και σου λένε ήρθε το πακέτο σας, θα έρθετε να το πάρετε σήμερα η να το παραδώσουμε από αύριο :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι καινούρια στην παρέα.. παρακολουθώ τα νέα! Πριν 2 χρόνια έκανα προπαραγγελία ένα iPhone 15 pro blue 128 το βράδυ της ημέρας που άνοιξαν οι προπραγγελιες και την 2η μέρα το είχα. Με πήραν τηλέφωνο την ημέρα της κυκλοφορίας και μου το έφεραν σπίτι την επόμενη.  Βέβαια έκανα προπαραγγελια με πλάνο δόσεων μέσω εθνικής.

Αυτή τη φορά πάλι με πλάνο δόσεων μέσω εθνικής την Κυριακή το βράδυ παρηγγειλα ενα iPhone 17 pro silver 256.

Έχω την ελπίδα ότι θα παραδοθεί πάλι Σάββατο. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Apomou είπε

Μόλις πήρα email και εγώ για παραλαβή από Γλυφάδα. Άντε καλές παραλαβές και ακολουθούν τα μπλε μετά μάλλον!

Γιατί για τα silver είναι οκ έχει πάρει ο κόσμος; 

Δημοσ.
Just now, G10rgos said:

Ίσως στείλουν μετά στα μπλε και μετά σε εμάς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tania2110 είπε

Εγώ είμαι καινούρια στην παρέα.. παρακολουθώ τα νέα! Πριν 2 χρόνια έκανα προπαραγγελία ένα iPhone 15 pro blue 128 το βράδυ της ημέρας που άνοιξαν οι προπραγγελιες και την 2η μέρα το είχα. Με πήραν τηλέφωνο την ημέρα της κυκλοφορίας και μου το έφεραν σπίτι την επόμενη.  Βέβαια έκανα προπαραγγελια με πλάνο δόσεων μέσω εθνικής.

Αυτή τη φορά πάλι με πλάνο δόσεων μέσω εθνικής την Κυριακή το βράδυ παρηγγειλα ενα iPhone 17 pro silver 256.

Έχω την ελπίδα ότι θα παραδοθεί πάλι Σάββατο. 

Αυτή την Κυριακή παρήγγειλες; Επειδή είναι το απλό pro ίσως να το έχεις αύριο μεθαύριο. Κωτσόβολο το έκανες;

1 λεπτό πριν, aler45 είπε

Ίσως στείλουν μετά στα μπλε και μετά σε εμάς 

Τελειώνει η μέρα αδερφέ… άστο… 

Επεξ/σία από G10rgos
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Ναι έχω δώσει τα προηγούμενα 2. Άψογοι! Και φέτος έτσι με βλέπω 

10 λεπτά πριν, donteo είπε

flip.gr Και εγω αλλες 2 

Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει καμία βλακεία εε; Απλά το βάζω σε κουτί σκέτο και το στέλνω;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Είχα την εντύπωση πως είχαν στείλει για τα silver. Μπορεί και να μπερδεύτηκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Mikeynf είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει καμία βλακεία εε; Απλά το βάζω σε κουτί σκέτο και το στέλνω;

καμια απολυτως ! τα παιδια δουλευουν σαν ρολοι ! οτι καλυτερο μονο το κινητο στελνεις χωρις καλωδια κτλ 

Επεξ/σία από donteo
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mikeynf είπε

Καμία. Σωστά το βάζεις σε κουτί χωρίς καλώδια κλπ και σου στέλνουν κούριερ και το παίρνει 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...