Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και καλές παραλαβές , εγώ έκανα προπαραγγελια από κώτσο σήμερα το πρωί στις 9:30 και εξόφληση όλο το ποσό για 17 pro max 256gb Silver και μου εγγυήθηκαν 100% παραλαβή day 1 όπως και Πέρυσι που όντως έγινε.

και μου γράφει μέσα στην κατάσταση παραγγελίας Θα έχεις τη συσκευή στα χέρια σου αμέσως μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας

Επεξ/σία από nikosp97
  • Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nikosp97 είπε

Καλησπέρα και καλές παραλαβές , εγώ έκανα προπαραγγελια από κώτσο σήμερα το πρωί στις 9:30 και εξόφληση όλο το ποσό για 17 pro max 256gb Silver και μου εγγυήθηκαν 100% παραλαβή day 1 όπως και Πέρυσι που όντως έγινε.

και μου γράφει μέσα στην κατάσταση παραγγελίας Θα έχεις τη συσκευή στα χέρια σου αμέσως μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας

Φιλε μου πηγες σε καταστημα η online ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Φιλε μου πηγες σε καταστημα η online ?

Καλησπέρα φίλε , τηλεφωνικά έκανα την παραγγελία , δεν έχει ανοίξει το σύστημα ακόμα κανονικά την παρασκευή στις 15:00 ανοίγει επίσημα.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, nikosp97 είπε

Στο είπαν από το τηλέφωνο αυτό; Γιατί εμένα με πήραν τώρα το απόγευμα και μου είπαν ότι και να καταθέσω τα 100€ δεν υπάρχει εγγύηση για το πότε θα παραλάβω

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, deepspace είπε

Στο είπαν από το τηλέφωνο αυτό; Γιατί εμένα με πήραν τώρα το απόγευμα και μου είπαν ότι και να καταθέσω τα 100€ δεν υπάρχει εγγύηση για το πότε θα παραλάβω

Μου το εγγυήθηκαν και το γράφει και μέσα στην κατάσταση παραγγελίας , βέβαια έκανα την παραγγελία 9:30 το πρωί σήμερα με το που άνοιξαν και γενικά ξεκίνησαν να παίρνουν τηλ για παραγγελία όσους έκαναν εκδήλωση ενδιαφέροντος σήμερα μετά τις 18:00.

1 λεπτό πριν, deepspace είπε

Επεξ/σία από nikosp97
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Με κάλεσε και εμένα ο Κωτσόβολος για το απλό 17. Ζήτησε 100 ευρώ για την προπαραγγελία, αλλά τόνισε ότι δεν θα το παραλάβω day one. Θα μπω απλά στη σειρά προτεραιότητας. Δεν τους εμπιστεύομαι, οπότε περιμένω απλό Πλαίσιο και istorm, όπου έχω κάνει επίσης εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδες εκδηλωση ενδιαφεροντος σου δινει οντως προτεραιοτητα και δρα ως προπαραγγελια ή να χαμε να λεγαμε ειναι; γιατι υποτιθεται απο 15.00 ωρα της παρασκευης ανοιγουν οι προπαραγγελιες....μας εχουν μπερδεψει

Επεξ/σία από kostasmath23
Δημοσ.
Spoiler

Παιδιά έχω το 16 pro max.

Πέρυσι πρώτη φορά είπα να κάνω προπαραγγελία και συγκεκριμένα στα public όπου υποτίθεται είχα γνωστό για να το πάρω την μέρα του event.

Την μέρα του event (Σύνταγμα) που υποτίθεται ήρθαν τα πρώτα 250 κομμάτια Ελλάδα 9:00 που άνοιξε ήμουν εκεί να το αγοράσω cash και μου είπαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο κανένα pro max σε κανένα χρώμα και ότι όλα είναι κρατημένα από εξοφλημένες προπαραγγελίες. 
όπως και να έχει το κάνω εκείνη τη στιγμή παραγγελία και μου λένε το κλασικό παραμύθι απ ότι φάνηκε για εξόφληση της παραγγελίες για να πάρω προτεραιότητα. Πληρώνω όλο το ποσό περιμένω περίπου 1 μήνα και τίποτα.

παω σε κατάστημα κώτσο και μαθαίνω πως αν το παραγγείλω και το εξοφλήσω εκείνη τη στιγμή μέσα σε μια βδομάδα θα το έχω.

το κάνω και εκεί παραγγελία και εξόφληση.

μην σας τα πολυλογώ περίμενα ποσό καιρό και άρχιζα ν βλέπω δεξιά και αριστερά όλοι να έχουν πάρει κινητά και εγώ να έχω πάρει τα @@ μου. Εν τελεί μετα από καιρό μόλις ήρθε μεγάλη παραλαβή κι ξαφνικά όλες οι μεγάλες αλυσίδες ανακοίνωσαν πως έχουν στοκ ακύρωσα τις παραγγελίες από public και κώτσο πήρα τα λεφτά μου πίσω και το αγόρασα από ένα τύπο ιδιώτη που βρήκα εδώ 1200€ που το πουλούσε κλειστό στο κουτί του με απόδειξη από Vodafone.

ολο αυτό το story το γράφω για να πάρουμε χαμπάρι ότι δεν μετράνε ούτε προκαταβολές ούτε 100αρια ούτε εξόφληση ούτε γνωστοί πωλητές. Η κάθε αλυσίδα μπορεί να κάνει ότι μαγείρεμα γουστάρει και να φτιάξει αυτούς που θέλει πρώτα.

Οπότε δεν με νοιάζει μια έχω κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος σε όποιο κατάστημα υπάρχει και όποιο το φέρει πρώτο.  Πάω για orange 256 pro max και χαίρομαι που δεν σας αρέσει μπας και φέτος το πάρω πρώτος. 😆 πωλείται εννοείται το παλιό μόλις παραλάβω 😎

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε

παιδες εκδηλωση ενδιαφεροντος σου δινει οντως προτεραιοτητα και δρα ως προπαραγγελια ή να χαμε να λεγαμε ειναι; γιατι υποτιθεται απο 15.00 ωρα της παρασκευης ανοιγουν οι προπαραγγελιες....μας εχουν μπερδεψει

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σου δίνει καμία προτεραιότητα, την κάνεις για να σε καλέσουν να κάνεις προπαραγγελία .

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikosp97 είπε

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σου δίνει καμία προτεραιότητα, την κάνεις για να σε καλέσουν να κάνεις προπαραγγελία .

και εγω ετσι νομιζα αλλα απο οτι βλεπω πολλα παιδια εδω εχουν γραψει πως κανοντας εκδηλωση ενδιαφεροντος κερδισαν προτεραιοτητα ουσιαστικα 🤯

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε

και εγω ετσι νομιζα αλλα απο οτι βλεπω πολλα παιδια εδω εχουν γραψει πως κανοντας εκδηλωση ενδιαφεροντος κερδισαν προτεραιοτητα ουσιαστικα 🤯

Προτεραιότητα στο να τους πάρουν τηλ να κάνουν παραγγελία πριν ξεκινήσουν οι επίσημες την παρασκευή , μπορείς να καλέσεις ο ίδιος το κατάστημα να κάνεις παραγγελία πριν να τους περιμένεις να σε πάρουν αυτοί , όπως είπα πιο πάνω , κάλεσα τον Κωτσόβολο σήμερα το πρωί στις 9:30 πριν να αρχίσουν να παίρνουν καν οι ίδιοι όσους έκαναν εκδήλωση ενδιαφέροντος και έκανα προπαραγγελία με εγγυημένη παραλαβή πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν προσφέρει τίποτα πέρα απ το να σε καλέσουν για να παραγγείλεις , δεν έχεις καμία προτεραιότητα γιατί δεν έχεις παραγγελία ουσιαστικά 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, nikosp97 είπε

Προτεραιότητα στο να τους πάρουν τηλ να κάνουν παραγγελία πριν ξεκινήσουν οι επίσημες την παρασκευή , μπορείς να καλέσεις ο ίδιος το κατάστημα να κάνεις παραγγελία πριν να τους περιμένεις να σε πάρουν αυτοί , όπως είπα πιο πάνω , κάλεσα τον Κωτσόβολο σήμερα το πρωί στις 9:30 πριν να αρχίσουν να παίρνουν καν οι ίδιοι όσους έκαναν εκδήλωση ενδιαφέροντος και έκανα προπαραγγελία με εγγυημένη παραλαβή πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν προσφέρει τίποτα πέρα απ το να σε καλέσουν για να παραγγείλεις , δεν έχεις καμία προτεραιότητα γιατί δεν έχεις παραγγελία ουσιαστικά 

μα αφου η επισημη ανακοινωση λεει οτι οι προπαραγγελιες αρχιζουν παρασκευη μεσημερι, το λογικο δε θα ηταν αν επαιρνες εσυ (ή οποιοσδηποτε αλλος) σημερα να ελεγαν οτι δεν μπορει να γινει τωρα καμια κρατηση ή προπαραγγελια, καλεστε απο παρασκευη και μετα γιατι απο τοτε και μετα "επιτρεπεται"; ειτε παρεις εσυ εκεινους ειτε εκεινοι εσενα ολο το ποιντ δεν ειναι οτι αυτη η διαδικασια θα επρεπε να ξεκινησει απο παρασκευη και μετα;
απο τη στιγμη που σου κρατησαν θεση και σου εξασφαλισαν παραλαβη ειναι σαν να "σπανε" τον κανονα της παρασκευης και να σου δινουν σειρα απο τωρα ετσι δεν ειναι;

Επεξ/σία από kostasmath23
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasmath23 είπε

μα αφου η επισημη ανακοινωση λεει οτι οι προπαραγγελιες αρχιζουν παρασκευη μεσημερι, το λογικο δε θα ηταν αν επαιρνες εσυ (ή οποιοσδηποτε αλλος) σημερα να ελεγαν οτι δεν μπορει να γινει τωρα καμια κρατηση ή προπαραγγελια, καλεστε απο παρασκευη και μετα γιατι απο τοτε και μετα "επιτρεπεται";
απο τη στιγμη που σου κρατησαν θεση και σου εξασφαλισαν παραλαβη ειναι σαν να "σπανε" τον κανονα της παρασκευης και να σου δινουν σειρα απο τωρα ετσι δεν ειναι;

Ακριβώς φίλε μου. Χρόνια τώρα έτσι πάει το πράγμα , η επίσημη οδηγία της αππλ είναι ότι οι προπαραγγελίες ξεκινάνε παρασκευή στις 15:00 που και τότε τα καταστήματα επίσημα θα ανοίξουν το σύστημα να μπορείς να μπεις να παραγγείλεις , μέχρι τότε όμως ‘’παράνομα’’ τα καταστήματα κάνουν ήδη παραγγελίες τηλεφωνικά είτε στο κατάστημα που όλες αυτές έχουν προτεραιότητα γιατί έγιναν πριν την παρασκευή στις 15:00 που θα πας εσύ και ο καθένας να την κάνει κανονικά .

Δημοσ.
4 hours ago, kostasmath23 said:

μα αφου η επισημη ανακοινωση λεει οτι οι προπαραγγελιες αρχιζουν παρασκευη μεσημερι, το λογικο δε θα ηταν αν επαιρνες εσυ (ή οποιοσδηποτε αλλος) σημερα να ελεγαν οτι δεν μπορει να γινει τωρα καμια κρατηση ή προπαραγγελια, καλεστε απο παρασκευη και μετα γιατι απο τοτε και μετα "επιτρεπεται"; ειτε παρεις εσυ εκεινους ειτε εκεινοι εσενα ολο το ποιντ δεν ειναι οτι αυτη η διαδικασια θα επρεπε να ξεκινησει απο παρασκευη και μετα;

Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά πρώτη μέρα στην Ελλάδα βρεθήκατε και τα ρωτάτε αυτά;

Θα κάτσει ο Κώτσος να σε χάσει από πελάτη επειδή πήρες μια μέρα νωρίτερα απτο «επιτρεπτό» της Apple? 

Η οποία Apple δεν κατάλαβα, ποια είναι και θα κάνει κουμάντο στις προπαραγγελίες ενός ιδιώτη; Δεν επιτρέπεται λέει προ παραγγελία πριν την παρασκευή…

Ε στο μαγαζί ΜΟΥ το επιτρέπω εγώ. Ασε μου λοιπόν τα στοιχεία σου (και τα λεφτά σου), και μόλις η κυρά Apple ανοίξει τις προπαραγγελίες θα βάλω έναν εργαζόμενο να τις περάσει officially στο σύστημα το πρώτο λεπτό. 

Αν ΔΕΝ κάνει ο Κώτσος το σενάριο που είπα, θα το κάνει το Πλαίσιο, το Public και οι 9 μικροί Μήτσοι. 

Simple.

4 hours ago, nikosp97 said:

όλες αυτές έχουν προτεραιότητα γιατί έγιναν πριν την παρασκευή στις 15:00 που θα πας εσύ και ο καθένας να την κάνει κανονικά .

Ακριβώς αυτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά να ρωτήσω τι νόημα έχει η εκδήλωση ενδιαφέροντος σε iStorm; 
Από Κωτσόβολο παραδοσιακά ξέρω, σε παίρνουν τηλ πριν καν ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες να βάλεις προκαταβολή κτλ κτλ. 
Στην iStorm η εκδήλωση ενδιαφέροντος τι διαφορά κάνει από το να μπεις όταν ανοίγουν οι προπαραγγελίες και να κάνεις την παραγγελία σου; 

Επεξ/σία από G10rgos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...