Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

190 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      11
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      18
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      45
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      37
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      34
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      0
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      3
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, charalampos21 είπε

Πραγματικά δεν ξέρω αφού έχω αρχίσει να σκέφτομαι μην έχει γίνει βλακεία με τον λογαριασμό μου γιατί για 4 παραγγελίες δεν έχω λάβει καμία ειδοποίηση. 

Βρήκα κόλπο του χρόνου θα βαρέσω 200 παραγγελίες από 2-3 λογαριασμούς και μετά θα τα ανεβάζω αγγελίες η θα φτιάξω κανένα σκρουτζομαγαζο 😂

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, farcry33 είπε

Βρήκα κόλπο του χρόνου θα βαρέσω 200 παραγγελίες από 2-3 λογαριασμούς και μετά θα τα ανεβάζω αγγελίες η θα φτιάξω κανένα σκρουτζομαγαζο 😂

Μα είναι ακραίο να μην έχω λάβει ειδοποίηση ούτε για την θήκη που 100% θα υπάρχει στο κατάστημα. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Kef89 είπε

Απο istorm river west εχει λαβει κανεις για pro max mail?

Ένα παιδί πιο πάνω είπε ότι αυτοί μπορεί να ενημερώσουν κ 9 παρά σήμερα… ξέρω γώ 

Τι ώρα έκανες παραγγελία; 

• Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mitsos_The_Great είπε

Eμένα 12/09 στις 6.54μμ μάλλον θα έρθει Δεκέμβρη...  😛 

αμα ειναι να το παρουμε Δεκεμβρη περιμενουμε αλλους 9 μηνες και παιρνουμε το Iphone 18 που μαλλον θα το λενε 20 και θα ειναι bezelless 🤪

Δημοσ.

Ξερει κανεις εαν υπαρχει πιθανοτητα να μου δωσουν σημερα την παραγγελια στο iStorm; Αυριο η μερα ειναι λιγο δυσκολη...

Συγνωμη που ριχνω λαδι στην φωτια γι αυτους που δεν ελαβαν ειδοποιηση 🥺

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DTse είπε

Ξερει κανεις εαν υπαρχει πιθανοτητα να μου δωσουν σημερα την παραγγελια στο iStorm; Αυριο η μερα ειναι λιγο δυσκολη...

Συγνωμη που ριχνω λαδι στην φωτια γι αυτους που δεν ελαβαν ειδοποιηση 🥺

Ούτε καν αδερφέ, δυσκοίλιοι

• Sad 1
Δημοσ.

Παντως αν εχουν πηξει και δεν προλαβαίνουν δεν θα απεκλεια να συνεχίσουν με τα emails και αυριο για παραλαβη σαββατο ή Δευτερα

εχει ξαναγινει; Δεν ξερω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimpia είπε

Παντως αν εχουν πηξει και δεν προλαβαίνουν δεν θα απεκλεια να συνεχίσουν με τα emails και αυριο για παραλαβη σαββατο ή Δευτερα

εχει ξαναγινει; Δεν ξερω

Από όσο ξέρω αν δεν παραλάβεις day 1 μετά πας για 2ο κυμα που συνήθως είναι 10 μέρες μετά χοντρικά 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, sakis007α είπε

μεγάλη προσοχή αν παραλάβετε σήμερα μην τα ενεργοποιήσετε διότι θα έχετε πρόβλημα

...έτσι και αλλιώς θα πρέπει να το ανοίξουν, για να κατεβάσουν την ενημέρωση που λύνει το bug με τις λήψεις φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού....που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα απο την apple.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Ένα παιδί πιο πάνω είπε ότι αυτοί μπορεί να ενημερώσουν κ 9 παρά σήμερα… ξέρω γώ 

Τι ώρα έκανες παραγγελία; 

14:59… περιμενω απο pro max απο αυτους, στο golden που εκανα ενα pro ασιμι μου εστειλαν απο εχθες! 

Δημοσ.

Εμένα άλλαξε το status στα public και μου ήρθε μήνυμα στο Viber ότι ξεκίνησε η επεξεργασία της παραγγελίας.  Είναι για παραλαβή από το κατάστημα.  17 pro max 256 πορτοκαλί . Κάτι είναι και αυτό έτσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν...

Μίλησα με το istorm στο Κολωνάκι απευθείας και έμαθα τα εξής. Μίλησα με κάποια υπεύθυνη του Backoffice του καταστηματος και μου ανέφερε ότι ενώ τους εχουν έρθει αρκετά blue και orange, δεν έχουν παραλάβει ούτε ένα silver 256 pro max (στο κατάστημα του Κολωνακίου). Είμαι η πρώτη παραγγελία που έπεσε στο καταστημά τους για το silver 256 PM. Όμως αύριο το πρωί θα παραλάβουν εμβόλιμα μερικά κινητά απλά δεν ήξερε τι και μου είπε ότι ίσως παραλάβω αύριο με το email να έρθει αυθημερόν.

Επεξ/σία από aler45
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βρωμαγε η δουθλεια με τα ασημενια απο τους αλλους τοση ωρα... τι να πεις;

απαραδεκτοι; φταινε αυτοι; 

καταλλα δεν καταλαβαινουμε τα logistics ...

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...