Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

190 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      11
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      18
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      45
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      37
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      34
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      0
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      3
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, digitalarchive said:

βρωμαγε η δουθλεια με τα ασημενια απο τους αλλους τοση ωρα...

Επίσης η κοπέλα ήταν πολύ σοβαρή μου είπε το όνομα της, κλπ

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aler45 είπε

Λοιπόν...

Μίλησα με το istorm στο Κολωνάκι απευθείας και έμαθα τα εξής. Μίλησα με κάποια υπεύθυνη του Backoffice του καταστηματος και μου ανέφερε ότι ενώ τους εχουν έρθει αρκετά blue και orange, δεν έχουν παραλάβει ούτε ένα silver 256 pro max (στο κατάστημα του Κολωνακίου). Είμαι η πρώτη παραγγελία που έπεσε στο καταστημά τους για το silver 256 PM. Όμως αύριο το πρωί θα παραλάβουν εμβόλιμα μερικά κινητά απλά δεν ήξερε τι και μου είπε ότι ίσως παραλάβω αύριο και το email θα έρθει αυθημερόν.

Καλά πες τους, είδαμε και με τα πορτοκαλί Pro Max. Με παραγγελία 14:58 και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, aler45 είπε

Επίσης η κοπέλα ήταν πολύ σοβαρή μου είπε το όνομα της, κλπ

τουλαχιστον γνωριζεις/ουμε τι συνεβει με το συγκεκριμενο καταστημα. κατι ειναι και αυτο απο το να εχουν το κοσμο στα μαυρα μεσανυχτα...

φυσικα κραταω παλι μικρο καλαθι να μην εχουν ιδεα τι τους γινεται η τι κανουν η αν ολα αυτα ειναι εσκεμενα για να βολεψουν αλλο κοσμο

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, aler45 είπε

Λοιπόν...

Μίλησα με το istorm στο Κολωνάκι απευθείας και έμαθα τα εξής. Μίλησα με κάποια υπεύθυνη του Backoffice του καταστηματος και μου ανέφερε ότι ενώ τους εχουν έρθει αρκετά blue και orange, δεν έχουν παραλάβει ούτε ένα silver 256 pro max (στο κατάστημα του Κολωνακίου). Είμαι η πρώτη παραγγελία που έπεσε στο καταστημά τους για το silver 256 PM. Όμως αύριο το πρωί θα παραλάβουν εμβόλιμα μερικά κινητά απλά δεν ήξερε τι και μου είπε ότι ίσως παραλάβω αύριο με το email να έρθει αυθημερόν.

Και πως ο άλλος ρε αδερφέ ίδιο κατάστημα του ήρθε να παραλάβει από εκεί αφού είσαι η πρώτη παραγγελία; 

Δημοσ.
Just now, G10rgos said:

Και πως ο άλλος ρε αδερφέ ίδιο κατάστημα του ήρθε να παραλάβει από εκεί αφού είσαι η πρώτη παραγγελία; 

Πάντως μου είπε ότι στο range παραγγελιών 390-9 δεν υπάρχει silver 256 pm

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, dimpia είπε

Παντως αν εχουν πηξει και δεν προλαβαίνουν δεν θα απεκλεια να συνεχίσουν με τα emails και αυριο για παραλαβη σαββατο ή Δευτερα

εχει ξαναγινει; Δεν ξερω

Ή ίσως υπάρχει ελπίδα από αυτούς με διπλές κι τριπλές παραγγελίες και δεν παραλάβουν ; Λέμε τώρα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lewnidas1995 είπε

εγω θα πω οτι φταιει το καναλι που εχει το istorm , ενω ο κωτσος που εχει δυο διαφορετικα ειχε απο χθες τα ασημενια :) 

Μπα. Τόσα χρόνια τρώγαμε φόλα απο τα άλλα καταστήματα που περιμέναμε απο βδομάδες μέχρι μήνες, όπου καταλήξαμε όλοι σε μία αλυσίδα και παράγγειλε η μισή Ελλάδα οπότε έφαγε bottleneck και δεν προλαβαίνει να εξυπηρετήσει και τα 20-30 άτομα που παραγγείλανε απο κωτσο-public-plaisio τους υποδεχτήκανε με ανοιχτές αγκάλες

• Like 1
Δημοσ.

Στο κατάστημα αυτό ή γενικά; Αυτή του καταστήματος στο Κολωνάκι ήταν; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, TiPsY4 είπε

Μπα. Τόσα χρόνια τρώγαμε φόλα απο τα άλλα καταστήματα που περιμέναμε απο βδομάδες μέχρι μήνες, όπου καταλήξαμε όλοι σε μία αλυσίδα και παράγγειλε η μισή Ελλάδα οπότε έφαγε bottleneck και δεν προλαβαίνει να εξυπηρετήσει και τα 20-30 άτομα που παραγγείλανε απο κωτσο-public-plaisio τους υποδεχτήκανε με ανοιχτές αγκάλες

οντως επεσε πολυς κοσμος φετος στην iStorm και τα αλλα καταστηματα σνομπαριστηκαν αρκετα.

Επεξ/σία από digitalarchive
Δημοσ.

Κατάλαβες αν αυτό είναι το πρώτο range παραγγελιών που μπήκε στο σύστημα;

Δημοσ.
3 minutes ago, TiPsY4 said:

μην το λες. και γω εφαγα μια φορα φολα και συνεχισα στον κωτσο.
Φιλος που παιρνει απο το 12 δεν εχει αλλαξει καταστημα και εφαγε και περσι και φετος φολα :P 
Απο περσι ομως τρωτε ολοι στο Istorm 
αν δεν ερθει η ιδια η apple δεν θα φτιαξει ποτε ;) 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

Από όσο ξέρω αν δεν παραλάβεις day 1 μετά πας για 2ο κυμα που συνήθως είναι 10 μέρες μετά χοντρικά 

Από την ερχόμενη Τρίτη- Τέταρτη θα ξεκινήσουν πάλι email ειδοποιήσεις, από ακυρώσεις/ διπλό κρατήσεις..

παραλαβές έχει κάθε εβδομάδα….

.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...