Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

190 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      11
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      18
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      45
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      37
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      34
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      0
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      3
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, pb1983 said:

Κατάλαβες αν αυτό είναι το πρώτο range παραγγελιών που μπήκε στο σύστημα;

όχι απλά είπε κάποιος ότι έλαβε για silver και η παραγγελιά του ήταν στο range αυτο.

3 minutes ago, G10rgos said:

Στο κατάστημα αυτό ή γενικά; Αυτή του καταστήματος στο Κολωνάκι ήταν; 

Συγκεκριμένα στο κατάστημα πήρα.

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

βρωμαγε η δουθλεια με τα ασημενια απο τους αλλους τοση ωρα... τι να πεις;

απαραδεκτοι; φταινε αυτοι; 

καταλλα δεν καταλαβαινουμε τα logistics ...

Ψάχνουμε καθηγητή στο MBA για Global supply chain & logistics. Στειλε CV με μήνυμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, aler45 είπε

όχι απλά είπε κάποιος ότι έλαβε για silver και η παραγγελιά του ήταν στο range αυτο.

Σε ευχαριστώ πολύ. Είμαι στην αμέσως επόμενη δεκάδα γι’αυτό προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται 

Επεξ/σία από pb1983
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lewnidas1995 είπε

μην το λες. και γω εφαγα μια φορα φολα και συνεχισα στον κωτσο.
Φιλος που παιρνει απο το 12 δεν εχει αλλαξει καταστημα και εφαγε και περσι και φετος φολα :P 
Απο περσι ομως τρωτε ολοι στο Istorm 
αν δεν ερθει η ιδια η apple δεν θα φτιαξει ποτε ;) 

Έτσι είναι έχεις δίκιο. Δεν ξανά έχει iStorm, φτάνει, φέτος παραέγινε το κακό, αν είναι δυνατόν να μην φέρει silver και πέρυσι να ανοίξει τις προπαραγγελίες μισή ώρα νωρίτερα κι όταν ήταν η ώρα να ανοίξει όπως έπρεπε να έχει πέσει η σελίδα. Ότι να ναι, σύστημα για τα σκουπίδια. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KFitilis είπε

Αν παμε αυριο απο τα καταστηματα θα παιζει κανα διαθεσιμο προς πωληση χωρις preorder η μπα; πχ mall

Στο mall ειδικά iStorm κανείς δεν έχει πει φέτος ότι θα παραλάβει. 

Δημοσ.

Λοιπόν πριν λίγο μίλησα με γυναίκα φίλου μου που δουλεύει στον Κωτσόβολο Λαμίας , και την ξέρω 25 χρόνια , λέω ρε (ας την πούμε Μαρία) ρε Μαρία τι γίνεται τι νέα έχετε γιατί έχω κάνει προπαραγγελία από 12/9 - 16:00 και δεν έχω ακόμη ενημέρωση τίποτα ; Απάντηση : Δεν έχουμε ακόμα ιδέα λέει … δεν έχουν έρθει ούτε οι προπαραγγελίες, περιμένουμε αύριο να δούμε! Εχω παράγγειλει πορτοκαλί 256 ΠΜ , μόλις μου λέει αυτό παίρνω τηλ αμέσως στα Public , και βάζω παραγγελία το ίδιο , μου γράφει στο μήνυμα που ήρθε ότι και καλά θα παραδωθει αύριο , βέβαια στο τηλ μετά από επικοινωνία μου είπαν αν είσαι τυχερός και δεν έχει μεγάλη ζήτηση η Λαμία σε πορτοκαλί θα  πάρεις αύριο , αλλιώς το αργότερο στο τέλος της επόμενης εβδομαδα!!! Αφήνω και τις δύο παραγγελίες λοιπόν και όποιο έρθει πρώτο ή έστω έχουμε μια ενημέρωση σας ενημερώνω εδώ!! 

IMG_3343.jpeg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, G10rgos είπε

Στο mall ειδικά iStorm κανείς δεν έχει πει φέτος ότι θα παραλάβει. 

Έστω και ένα κινητό αν πωληθεί χωρίς προπαραγγελια σε κατάστημα ενώ υπάρχουν άτομα που περιμένουν και θα περιμένουν βδομαδες ακομα, θα είναι απαράδεκτο. 

εφόσον όλα τα καταστήματα έχουν προπαραγγελίες σωστό είναι όλα τα αποθέματα να πηγαίνουν προς εξυπηρέτηση τους και μόλις τελειώσουν να πάνε σε καταστήματα για άμεση αγορά 

5 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε

Λοιπόν πριν λίγο μίλησα με γυναίκα φίλου μου που δουλεύει στον Κωτσόβολο Λαμίας , και την ξέρω 25 χρόνια , λέω ρε (ας την πούμε Μαρία) ρε Μαρία τι γίνεται τι νέα έχετε γιατί έχω κάνει προπαραγγελία από 12/9 - 16:00 και δεν έχω ακόμη ενημέρωση τίποτα ; Απάντηση : Δεν έχουμε ακόμα ιδέα λέει … δεν έχουν έρθει ούτε οι προπαραγγελίες, περιμένουμε αύριο να δούμε! Εχω παράγγειλει πορτοκαλί 256 ΠΜ , μόλις μου λέει αυτό παίρνω τηλ αμέσως στα Public , και βάζω παραγγελία το ίδιο , μου γράφει στο μήνυμα που ήρθε ότι και καλά θα παραδωθει αύριο , βέβαια στο τηλ μετά από επικοινωνία μου είπαν αν είσαι τυχερός και δεν έχει μεγάλη ζήτηση η Λαμία σε πορτοκαλί θα  πάρεις αύριο , αλλιώς το αργότερο στο τέλος της επόμενης εβδομαδα!!! Αφήνω και τις δύο παραγγελίες λοιπόν και όποιο έρθει πρώτο ή έστω έχουμε μια ενημέρωση σας ενημερώνω εδώ!! 

IMG_3343.jpeg

Διάβασα το σχόλιο σου και έκανα ακριβώς το ίδιο. 17 ΠΜ πορτοκαλί 512. Το βγάζει σε όλα τα καταστήματα διαθέσιμο αύριο 19/09. Δεν έχεις ιδέα πόσο πολύ αμφιβάλλω ότι ισχύει κάτι τέτοιο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Exanimo είπε

Έστω και ένα κινητό αν πωληθεί χωρίς προπαραγγελια σε κατάστημα ενώ υπάρχουν άτομα που περιμένουν και θα περιμένουν βδομαδες ακομα, θα είναι απαράδεκτο. 

εφόσον όλα τα καταστήματα έχουν προπαραγγελίες σωστό είναι όλα τα αποθέματα να πηγαίνουν προς εξυπηρέτηση τους και μόλις τελειώσουν να πάνε σε καταστήματα για άμεση αγορά 

Διάβασα το σχόλιο σου και έκανα ακριβώς το ίδιο. 17 ΠΜ πορτοκαλί 512. Το βγάζει σε όλα τα καταστήματα διαθέσιμο αύριο 19/09. Δεν έχεις ιδέα πόσο πολύ αμφιβάλλω ότι ισχύει κάτι τέτοιο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Ρε συ ειλικρινά δεν καίγομαι καθόλου να είμαι Day 1 , περιμένω την γυναίκα μου να γεννήσει οπότε πίστεψε με τελευταίο σκέφτομαι το κινητό αλλά μου την δίνει ο Κωτσός που ενώ και καλά σου λέει θα παραλάβεις αμέσως γιατί ήταν λίγες οι προπαραγγελίες και μας παίρνουν τις προκαταβολές έτσι. Για αυτό το ψάχνω λίγο περισσότερο για να φάνε Χ μετά.

• Haha 1
Δημοσ.

Πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο από iStorm να επιβεβαιώσουν ότι αύριο θα παραλάβω καθώς λόγω όγκου παραγγελιών οι παραγγελίες που δεν έχουν προπληρωθεί δεν γίνεται να δεσμεύσουν προϊόντα για πάνω από μία μέρα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AggelosTz είπε

Πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο από iStorm να επιβεβαιώσουν ότι αύριο θα παραλάβω καθώς λόγω όγκου παραγγελιών οι παραγγελίες που δεν έχουν προπληρωθεί δεν γίνεται να δεσμεύσουν προϊόντα για πάνω από μία μέρα. 

Είδαμε κι εμείς που πληρώσαμε. Μας έχουν γραμμένους στα μαλακά τους. 

• Haha 1
Δημοσ.
1 minute ago, AggelosTz said:

μοντέλο, μνήμη και κατάστημα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Giorgoss94 είπε

Ρε συ ειλικρινά δεν καίγομαι καθόλου να είμαι Day 1 , περιμένω την γυναίκα μου να γεννήσει οπότε πίστεψε με τελευταίο σκέφτομαι το κινητό αλλά μου την δίνει ο Κωτσός που ενώ και καλά σου λέει θα παραλάβεις αμέσως γιατί ήταν λίγες οι προπαραγγελίες και μας παίρνουν τις προκαταβολές έτσι. Για αυτό το ψάχνω λίγο περισσότερο για να φάνε Χ μετά.

Κοιτα ωραιο θα ήταν το day 1 αλλά επίσης δεν τελειώνει και ο κόσμος αν δεν το πάρω τότε. Είναι ακριβώς αυτό που λες και εσύ, περιμένουμε να κάνουμε την παραγγελία το λεπτο που θα ανοίξουν και για τους δικούς τους λόγους οποίοι και αν είναι αυτοί σε αφήνουν στην μοίρα σου χωρίς καμία ενημέρωση. Παρήγγειλα μόνο από Πλαισιο και επειδή το έκανα το λεπτό που άνοιξαν οι προπαραγγελίες και επειδή δεν ήθελα να φάω την σειρά κάποιου άλλου δεν έκανα σε άλλο κατάστημα. Και από την ημέρα της προπαραγγελίας ούτε φωνή ούτε ακρόαση από αυτούς.   Μάλιστα με πήραν τρίτη και νόμιζα ότι ήθελαν να μου πουν για παραλαβή αλλά τελικά με πήραν για να βάλω παραγγελία γιατί είχα κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος. Γενικά καμία οργάνωση ούτε ενημέρωση.   Την παραγγελία θέλουν να βάλεις και από εκεί και πέρα είσαι μόνος σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...