Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, G10rgos said:

Παιδιά να ρωτήσω το νόημα έχει η εκδήλωση ενδιαφέροντος σε iStorm; 
Από Κωτσόβολο παραδοσιακά ξέρω, σε παίρνουν τηλ πριν καν ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες να βάλεις προκαταβολή κτλ κτλ. 
Στην iStorm η εκδήλωση ενδιαφέροντος τι διαφορά κάνει από το να μπεις όταν ανοίγουν οι προπαραγγελίες και να κάνεις την παραγγελία σου; 

Καμία. Ουσιαστικά μόνο η προπαραγγελία μετράει, η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει πιο πολύ στατιστικό χαρακτήρα, στέλνουν αυτά τα δεδομένα στην Apple και η Apple βάσει αυτού στέλνει και το ανάλογο απόθεμα όσο αυτό είναι δυνατό. 

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, enlightened είπε

Καμία. Ουσιαστικά μόνο η προπαραγγελία μετράει, η εκδήλωση ενδιαφέροντος έχει πιο πολύ στατιστικό χαρακτήρα, στέλνουν αυτά τα δεδομένα στην Apple και η Apple βάσει αυτού στέλνει και το ανάλογο απόθεμα όσο αυτό είναι δυνατό. 

Κάτι είναι κι αυτό αν βοηθήσει στο να υπάρχει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα. 

Βέβαια δεν θα εξυπηρετηθούν όλοι day one από Ελλάδα. Αυτό είναι σίγουρο. Ιδίως για τα μοντέλα που έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση συνήθως. Έχετε στο ραντάρ το amazon.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα πάντα με αισιοδοξία για το μέλλον!

Του περισσεύει μήπως κανενός το συγκεκριμένο μοντέλο και σε αυτή την τιμούλα να εξυπηρετήσουμε το παλικάρι?😄😄

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-09-11 101236.jpg

• Like 1
  • Haha 5
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, enlightened είπε

Αυτό κατάλαβα και εγώ, εκτός αν έχουν καλέσει φέτος ή τις προηγούμενες χρονιές κανέναν να μπει παραγγελία πριν ανοίξουν οι προπαραγγελίες αλλά δεν το νομίζω γιατί η συγκεκριμένη εταιρία λειτουργεί πολύ στα πρότυπα Apple.

Εγώ πάντως πέρυσι το 16 Pro Max το πήρα day one από Κωτσόβολο με εκδήλωση ενδιαφέροντος και προκαταβολή πριν καν ανοίξουν οι προπαραγγελίες.

Φέτος επειδή δεν είμαι σίγουρος αν το θέλω το 17 Pro Max με πήρε χθες τηλ. ο Κωτσόβολος για προπαραγγελία και προκαταβολή, και ακόμα δεν μου έχουν στείλει το link να βάλω την προκαταβολή, αλλά δεν τρελαίνομαι κ όλας να τους πάρω πίσω και να το τρέξω γιατί δεν ξέρω καν αν θέλω να πάω σε 17 Pro Max λόγω αλουμινίου και σχεδίου πίσω έτσι όπως το βλέπω, προσωπικά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Πιο πολύ θα προτιμούσα να πήγαινα σε 17 Air αν είχε παραπάνω κάμερες και μεγαλύτερη μπαταρία ας πούμε.

• Like 1
Δημοσ.

εγω τους εβαλα χθες προκαταβολη και σημερα το ξεπληρωσα.

τους την ειπα λιγο τι θα γινει φετος με τις προπαραγγελιες. αλλα καναν τους ανηξερους εκτος απο ενα τριτο ατομο που με εξυπηρετησε και ρωτησε αν με καλεσανε.

fingers crossed και βλεπουμε δεν με ενδιαφερει να το παρω Day 1αλλα σε κανα ευλογο διαστημα 2-3εβδομαδών μετά το release του

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο amazon παράδοση σε 2-3 ημέρες. Απ ότι φαίνεται γενικά δεν θα υπάρχει θέμα λόγω της χαμηλής ζήτησης των pro. 

Επεξ/σία από Vesouvious
Δημοσ.

Τελικά μου ήρθε στο viber το link και έβαλα και εγώ προκαταβολή Κωτσόβολο το κατοστάρικο και βλέπουμε...

Επειδή δεν είμαι σίγουρος αν όντως το θέλω έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου, αν έρθει Day one όπως πέρυσι το παίρνω, αν δεν έρθει Day one παίρνω πίσω την προκαταβολή, κρατάω το 16 pro max και βλέπουμε του χρόνου.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα ακόμα να με πάρει ο Κωτσόβολος και ας έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος από προχθές το βράδυ. Μήπως φταίει που έβαλα το απλό και όχι κάποιο από τα προ που έχουν μεγαλύτερη ζήτηση;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sherlock_7 είπε

Εμένα ακόμα να με πάρει ο Κωτσόβολος και ας έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος από προχθές το βράδυ. Μήπως φταίει που έβαλα το απλό και όχι κάποιο από τα προ που έχουν μεγαλύτερη ζήτηση;

το ίδιο κι εγώ, μην σκας, μάλλον η λίστα θα είναι μεγάλη ήδη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γενικα παντως μου βγαζει μια αισθηση οτι ειναι πεσμενη η ζητηση. εδω ζητημα να ειμαστε 10 ατομα που να το θελουνε DAY 1 pro max.

τα 17αρια τα απλα θα κανουνε χαμο πλεον με αυτα τα upgrades που εφαγε.

πολυς κοσμος θα μεινει με τα 16αρια προ μαξ μια δεν αλλαζει κατι τοσο σχεδιαστικα και τα upgrades ειναι για απαιτητικους χρηστες (καλυτερ cooling system, front face camera etc.)

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Like 3
Δημοσ.

γενικα το συστημα φετος δεν πρεπει να δουλεψε οπως περσι(πιο "μυστικα" λογικα) γιατι εμεις βαλαμε 5 ατομα ενδιαφερον και δεν πηραν κανεναν :) 

4 pro max & 1 pro

• Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lewnidas1995 είπε

γενικα το συστημα φετος δεν πρεπει να δουλεψε οπως περσι(πιο "μυστικα" λογικα) γιατι εμεις βαλαμε 5 ατομα ενδιαφερον και δεν πηραν κανεναν :) 

θεμα τυχης ειναι νομιζω... και ποιος με λεει εγω που το πληρωσα ολο θα παραλαβω..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, G10rgos said:

Τελικά μου ήρθε στο viber το link και έβαλα και εγώ προκαταβολή Κωτσόβολο το κατοστάρικο και βλέπουμε...

Επειδή δεν είμαι σίγουρος αν όντως το θέλω έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου, αν έρθει Day one όπως πέρυσι το παίρνω, αν δεν έρθει Day one παίρνω πίσω την προκαταβολή, κρατάω το 16 pro max και βλέπουμε του χρόνου.

Offtopic. Δεν ξερω την οικονομικη σου κατασταση αλλα κανει μπαμ οτι οχι μονο δεν χρειαζεται παρεις το 17αρι αλλα κατα βαθος δεν θες κιολας. Τσαμπα τα χρηματα που θα δωσεις επιπλεον.

Μην τρελαινεστε ρε σεις καθε χρονο και το επομενο μοντελο. Εκτος και αν υπαρχουν χρηματα για καψιμο.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ το κανόνισα Παρασκευή θα το έχω στο χέρι από Κωτσόβολο αλλά δεν ξέρω τελικά αν το χρειάζομαι. Το δίνω 1250 στον φίλο και ας κάνει 1500 😂

• Haha 2
Δημοσ.

Μόλις επικοινώνησα με το Πλαίσιο και μου είπαν ότι δέχονται μόνο εκδήλωση ενδιαφέροντος. Παρασκευή στις 15:00 θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες χωρίς το γνωστό 100αρικο του Κωτσόβολου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...