Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

220 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      15
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      21
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      51
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      43
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      40
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      2
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Amazon.de πως βάζουμε τιμολόγιο; Ξέρει κανείς; Σκέφτομαι και εγώ να το παραγγείλω από εκεί αφού υπάρχει διαθεσιμότητα.

Δημοσ.

Όσο περιμένω (έχω παραγγείλει PM silver κ δεν παραλαβάνω σήμερα) μου μπαίνουν σκέψεις για το air που υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Είναι κουκλί..

Όσο το κοιτάζω μου ψιθυρίζει ότι μπορώ να ζήσω κ με μια κάμερα, ένα ηχείο κ λιγότερη μπαταρία 😜

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα για κανεναν λογο δεν θα πηγαινα στο air και δωρεαν να μου το διναν. Σε stress test που εγιναν ενω λεει η apple οτι το air εχει τον A19 pro με εναν λιγοτερο πυρηνα απο τα Pro/pro max χανει κατα 10/20% σε ταχυτητα απο το 17 το απλο. Οποτε δεν ειναι μονο η μια καμερα, η μικροτερη μπαταρια και το ενα ηχειο, αλλα και οτι κυριολεκτικα το 17αρι με τον απλο επεξεργαστη που ειναι 200 ευρω φθηνοτερα, οχι μονο εχει καλυτερη μπαταρια και καλυτερη καμερα αλλα ειναι και πιο γρηγορο. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα από Γερμανό pm blue 256 παραγγελία από κατάστημα 12/9 15:10 περίπου. Από istorm παραγγελία 12/9 14:58 ακόμα περιμένουμε 

IMG-a81034de6ff770618ba7f8a5f61de32f-V.jpg

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, malamis1996 said:

Εγώ παρέλαβα από Γερμανό pm blue 256 παραγγελία από κατάστημα 12/9 15:10 περίπου. Από istorm παραγγελία 12/9 14:58 ακόμα περιμένουμε 

IMG-a81034de6ff770618ba7f8a5f61de32f-V.jpg

Σ'ωραιος, εμείς περιμένουμε ακόμα 😂

Δημοσ.

μολις πηγα και τα ειδα απο κοντα και λεω να αλλαξω τη παραγγελια μου απο πορτοκαλι σε μπλε. βγαζει bronze/copper παραπανω αποτι θα θελα το πορτοκαλι και με χαλασε. παλι καλα που δε μου το στειλανε day one 🤣

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Exanimo είπε

Εκανα παραγγελια εχθες απο Public γιατι τα εβγαζε διαθεσιμα για παραλαβη σημερα, μου γραφει ακριβως το ιδιο. οι πιθανοτητες να το παραλαβω σημερα ειναι οριακα πανω απο το 0%. Οποτε μην δινεις σημασια στο τι λεει η παραγγελια αλλα ποτε την εχεις κανει

Μόλις μου ήρθε μήνυμα Viber ότι ξεκίνησε  η προετοιμασία.  Για να δούμε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vasilis123 είπε

Μόλις μου ήρθε μήνυμα Viber ότι ξεκίνησε  η προετοιμασία.  Για να δούμε. 

Αυτο εννοω, σε ολους το ιδιο βγαζει οποτε παιζει ρολο ποτε την ειχες κανει. Παντως για να σου ηρθε viber εισαι σε καλο δρομο, εμενα τιποτα ακομα, οχι πως περιμενα κατι τοσο αργα που την εκανα

Δημοσ.

Sorry που θα το πω, αλλα καθε χρονο αυτο το thread ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη οτι και 2.500 χιλιαδες ευρω να πανε τα κινητα, οι εταιρειες (ολες, οχι μονο η Apple) θα πουλανε χωρις κανενα προβλημα.

Και μετα γκρινιαζουμε για τις τιμες. Κανονικος παραλογισμος.

• Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Sorry που θα το πω, αλλα καθε χρονο αυτο το thread ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη οτι και 2.500 χιλιαδες ευρω να πανε τα κινητα, οι εταιρειες (ολες, οχι μονο η Apple) θα πουλανε χωρις κανενα προβλημα.

Και μετα γκρινιαζουμε για τις τιμες. Κανονικος παραλογισμος.

Στον κλαμπάκια και τον μπουζουκόβιο που ανοίγει 500 ευρώ μπουκάλι και τον θαυμάζουμε ότι έχει λεφτά και είναι άρχοντας για 1 μέρα θα το έλεγες αυτό; Μην αρχίζουμε τους λαϊκισμούς

• Like 1
Δημοσ.

Συγνωμη που θα το πω αλλα ειναι ατοπο αυτο που λες. Αυτο το thread εχει συνολικα 2000 αναρτησεις που οι περισσοτερες ειναι διπλες τριπλες κτλ απο τα ιδια ατομα. Αρα ζητημα να ειμαστε 500 ξερωχριστα ατομα εδω μεσα. 2ον εισαι σε ενα thread σε forum τεχνολογιας που ειναι αποκλειστικα για προπαραγγελιες των καινουργιων Iphone και σου κανει εντυπωση οτι ολοι εδω μεσα ειναι ατομα που θελουν να το παρουν day 1 και εχουν να δωσουν τοσα λεφτα και τους συγκρινεις με αυτους που γκρινιαζουν. 

Ειναι σαν να εισαι στο σουπερμαρκερ στον διαδρομο με τις σοκολατες και να λες να δειτε μονο σοκολατες υπαρχουν και πουλανε, τιποτα αλλο. Απλα ατοπο 

• Like 8
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Exanimo είπε

Προσωπικα για κανεναν λογο δεν θα πηγαινα στο air και δωρεαν να μου το διναν. Σε stress test που εγιναν ενω λεει η apple οτι το air εχει τον A19 pro με εναν λιγοτερο πυρηνα απο τα Pro/pro max χανει κατα 10/20% σε ταχυτητα απο το 17 το απλο. Οποτε δεν ειναι μονο η μια καμερα, η μικροτερη μπαταρια και το ενα ηχειο, αλλα και οτι κυριολεκτικα το 17αρι με τον απλο επεξεργαστη που ειναι 200 ευρω φθηνοτερα, οχι μονο εχει καλυτερη μπαταρια και καλυτερη καμερα αλλα ειναι και πιο γρηγορο. 

Παραθέτεις κ άλλα πολύ σωστά επιχειρήματα για τα specs του air που τα έχω δει κ εγώ αλλά το air δεν έχει να κάνει με τα specs 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Exanimo είπε

Συγνωμη που θα το πω αλλα ειναι ατοπο αυτο που λες. Αυτο το thread εχει συνολικα 2000 αναρτησεις που οι περισσοτερες ειναι διπλες τριπλες κτλ απο τα ιδια ατομα. Αρα ζητημα να ειμαστε 500 ξερωχριστα ατομα εδω μεσα. 2ον εισαι σε ενα thread σε forum τεχνολογιας που ειναι αποκλειστικα για προπαραγγελιες των καινουργιων Iphone και σου κανει εντυπωση οτι ολοι εδω μεσα ειναι ατομα που θελουν να το παρουν day 1 και εχουν να δωσουν τοσα λεφτα και τους συγκρινεις με αυτους που γκρινιαζουν. 

Ειναι σαν να εισαι στο σουπερμαρκερ στον διαδρομο με τις σοκολατες και να λες να δειτε μονο σοκολατες υπαρχουν και πουλανε, τιποτα αλλο. Απλα ατοπο 

Και το 500 άτομα υπερβολικό. Ούτε 100 θα έλεγα εγώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...