Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

220 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      15
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      21
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      51
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      43
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      40
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      2
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, Wolftub21 said:

Στον κλαμπάκια και τον μπουζουκόβιο που ανοίγει 500 ευρώ μπουκάλι και τον θαυμάζουμε ότι έχει λεφτά και είναι άρχοντας για 1 μέρα θα το έλεγες αυτό; Μην αρχίζουμε τους λαϊκισμούς

Καθολου λαικισμος. Δεν ειπα να μην θαλει να παρει καποιος καινουργιο κινητο, για τους δικους τους λογους ο καθενας.

Εδω βλεπουμε ατομα που ειναι ολη μερα πανω απο το forum, πανω απο την παραγγελια τους και κοντευουν να αυτοκτονησουν. Καπου μαλιστα, νομιζω ειδα οτι  καποιος ειπε οτι αν δεν παρει το 17 τον επηρεαζει στην δουλεια του...

Τι συζηταμε τωρα? Οτι υπαρχει λογικη?

Anyway σταματαω εδω για να μην παει offtopic.

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Sakm είπε

Αρχισαμε , τα αγορασανε τα black bird και ηδη πανε για μεταπωληση...και καλα κανει. τουλαχιστον ειναι τιμια πωληση ενα 50αρικο καπελο... 

Επεξ/σία από Sakm
Δημοσ.

Τελικά εμένα η βονταφον Γερμανίας που παρήγγειλα 17PM 512GB Silver με 40 λεπτά καθυστέρηση και έλεγε παραλαβή 25.09 το έστειλαν χθες και φτάνει σήμερα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ardi21 είπε

Καθολου λαικισμος. Δεν ειπα να μην θαλει να παρει καποιος καινουργιο κινητο, για τους δικους τους λογους ο καθενας.

Εδω βλεπουμε ατομα που ειναι ολη μερα πανω απο το forum, πανω απο την παραγγελια τους και κοντευουν να αυτοκτονησουν. Καπου μαλιστα, νομιζω ειδα οτι  καποιος ειπε οτι αν δεν παρει το 17 τον επηρεαζει στην δουλεια του...

Τι συζηταμε τωρα? Οτι υπαρχει λογικη?

Anyway σταματαω εδω για να μην παει offtopic.

Υπάρχουμε 100-200 άτομα που είμαστε εθισμένοι. Συγχαρητήρια ανακάλυψες την Αμερική...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sakm είπε

Αρχισαμε 

Σκαλπερ για ένα πενηντάρικο?

Θα είναι κ το κέρδος από την απαλλαγή ΦΠΑ κ το έξοδο δεν λέω αλλά κ πάλι

• Haha 1
Δημοσ.

Παρέλαβα το πρωί από πλαίσιο 17αρι απλό ροζ για δώρο μη βαράτε 

Ενώ έχει φέρει και το public... istorm αφαντοι

Δημοσ.

Πήγα τα είδα από κοντά σήμερα,τίποτα το ιδιαίτερο,μόνο το air έχει γούστο επίσης οι 6.3 ίντσες είναι μικρές τελικά το max είναι μονόδρομος εκτός αν είσαι γυναίκα.Πολυ ακριβό απορώ πως τα αγοράζει ο μέσος χρήστης τουλάχιστον πριν πέσουν οι τιμές στα 800 και 1200 αντίστοιχα σε σκρουτζομαγαζα.Φαινεται πάντως να έχει ωραία κάμερα τουλάχιστον η Σέλφι που σύγκρινα με το s25 ultra.Τελος παρατήρησα ανεξαρτήτως μάρκας ότι όσο πάνε τα κάνουν και πιο ψεύτικα στην αφή έχω ένα xiaomi 13 pro plus κι είναι τέλειο στο κράτημα όλο γυαλί μπρος πίσω στιβαρό και αλουμίνιο στο πλάι.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

Amazon.de πως βάζουμε τιμολόγιο; Ξέρει κανείς; Σκέφτομαι και εγώ να το παραγγείλω από εκεί αφού υπάρχει διαθεσιμότητα.

Αν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ μιλάς με τον λογιστή σου. Πρέπει να γίνει αίτημα για ενδοκοινοτικές συναλλαγές.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, george991 είπε

Παραθέτεις κ άλλα πολύ σωστά επιχειρήματα για τα specs του air που τα έχω δει κ εγώ αλλά το air δεν έχει να κάνει με τα specs 

Συμφωνω οτι δεν ειναι powerhouse και δεν βασιζεται στα specs, αλλα δεν μπορω να ξεπερασω το οτι το πιο ακριβο κινητο ειναι χειροτερο σε ολα σε συγκριση με το base 17. Βασικα θα ημουν οκ με την μια καμερα και την μπαταρια αν ειχε τουλαχιστον ιδια ταχυτητα με το 17. Αλλα δεν θα εδινα παραπανω για να εχω ενα που φαινεται πανεμορφο - αν και ετσι και αλλιως σε θηκη θα το ειχα - αλλα ειναι λιγοτερο χρηστικο απο το πιο φθηνο αδερφακι του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Exanimo είπε

Συμφωνω οτι δεν ειναι powerhouse και δεν βασιζεται στα specs, αλλα δεν μπορω να ξεπερασω το οτι το πιο ακριβο κινητο ειναι χειροτερο σε ολα σε συγκριση με το base 17. Βασικα θα ημουν οκ με την μια καμερα και την μπαταρια αν ειχε τουλαχιστον ιδια ταχυτητα με το 17. Αλλα δεν θα εδινα παραπανω για να εχω ενα που φαινεται πανεμορφο - αν και ετσι και αλλιως σε θηκη θα το ειχα - αλλα ειναι λιγοτερο χρηστικο απο το πιο φθηνο αδερφακι του

Τι εννοείς λιγότερο χρηστικό τα iPhone ότι είναι είναι η καμερα εφόσον δεν σε πειράζει αυτό τι ακριβός νμζς θα καταλάβεις με τους λιγότερους πυρήνες, είναι ήδη πολύ γρήγορα και το 99,9% εδώ μέσα δεν κάνει καμία σοβαρή δουλειά με το τηλέφωνο. 
Αν δεν έχεις θέμα με την μια κάμερα και την χαμηλή μπαταρία είναι μια χαρά.

Επεξ/σία από farcry33
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, konik είπε

Πήγα τα είδα από κοντά σήμερα,τίποτα το ιδιαίτερο,μόνο το air έχει γούστο επίσης οι 6.3 ίντσες είναι μικρές τελικά το max είναι μονόδρομος εκτός αν είσαι γυναίκα.Πολυ ακριβό απορώ πως τα αγοράζει ο μέσος χρήστης τουλάχιστον πριν πέσουν οι τιμές στα 800 και 1200 αντίστοιχα σε σκρουτζομαγαζα.Φαινεται πάντως να έχει ωραία κάμερα τουλάχιστον η Σέλφι που σύγκρινα με το s25 ultra.Τελος παρατήρησα ανεξαρτήτως μάρκας ότι όσο πάνε τα κάνουν και πιο ψεύτικα στην αφή έχω ένα xiaomi 13 pro plus κι είναι τέλειο στο κράτημα όλο γυαλί μπρος πίσω στιβαρό και αλουμίνιο στο πλάι.

απο κοντά τα χρώματα πως θα τα ταξινομούσες;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tania2110 είπε

Από το πλαίσιο υπάρχει κάποιος που να έχει ενημέρωση για pro 256?

κανεις φιλε μου... 0 ενημερωση ...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, farcry33 είπε

Τι εννοείς λιγότερο χρηστικό τα iPhone ότι είναι είναι η καμερα εφόσον δεν σε πειράζει αυτό τι ακριβός νμζς θα καταλάβεις με τους λιγότερους πυρήνες, είναι ήδη πολύ γρήγορα και το 99,9% εδώ μέσα δεν κάνει καμία σοβαρή δουλειά με το τηλέφωνο. 
Αν δεν έχεις θέμα με την μια κάμερα και την χαμηλή μπαταρία είναι μια χαρά.

Δεν μιλησα για τους πυρηνες, μιλησα οτι σε οποιαδηποτε εντονη χρηση του επεξεργαστη η ταχυτητα του πεφτει κατα 20% κατω απο οτι ειναι του απλου 17. Αρα δινεις παραπανω λεφτα για μια λιγοτερη καμερα και πιο αργο κινητο, απλα για να φαινεται ωραιο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...