Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

220 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      15
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      21
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      51
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      43
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      40
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      2
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Αδερφέ το παρέλαβες κανονικά;

Οχι βρε ειμαι αθηνα απλα το πατησα να δω αν θα προχωρησει η παραγγελια.

Αν εισαι θεσσαλονικη και σε ενδιαφερει να σου δωσω αρ. παραγγελιας να πας να το παρεις.

Επεξ/σία από jonis
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, digitalarchive είπε

απο ξυλοκαλαμα να του δεινες του συγκεκριμενου το ιδιο θα ελεγε.

προφανώς μιλάμε για μεγάλο downgrade κατασκευαστηκα. λες και δεν μπορουσαν να κανουνε το ιδιο champer απο τιτάνιο. αλλα μαλλον στοιχήζει.

Ε αν αποφάνθηκε και ο digital για το πόσο downgrade είναι, τι να φτουρήσουν όλοι οι υπόλοιποι! 😛 

Έχοντας το natural titanium 16pro να αναφέρω πως στο χέρι η αίσθηση του 17pro είναι πιο ποιοτική και στιβαρή μιας και έχουν στρογγυλέψει και πάλι οι άκρες και δεν έχει τις απότομες γωνίες του 16pro. Το πορτοκαλί τελικά είναι όντως εντυπωσιακό χρώμα όταν το δεις από κοντά και σε όλες τις συνθήκες φωτισμού κλπ. Επίσης επιτέλους δεν θα χρησιμοποιώ το πανάκι για να το σκουπίζω περιμετρικά όλη τη μέρα όπως έκανα με το γυαλιστερό frame του natural titanium που γέμιζε συνεχώς με δαχτυλιές (όπως έχω πει συνήθως οι συσκευές μου είναι «γυμνές» για να απολαμβάνω το σχεδιασμό τους στο χέρι μου και έχω απλά μια θήκη τύπου pouch που γλιστράει μέσα κατά τη μεταφορά κλπ. Την original woven τη χρησιμοποιώ συνηθως σε περιόδους διακοπών). :)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, PanozX είπε

εγω δεν μπορω να καταλαβω, γιατι παραπονιεστε για το iphone και απο την αλλη θελετε day 1 παραλαβη τι το παραγγειλατε αν δεν σας αρεσει; 🤯

Μαζοχισμός. :) 

• Like 5
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Delas.46 είπε

Πάντως το silver πολύ ανώτερο εμφανισιακά από ότι περίμενα. Αδικείται στις φωτογραφίες - βίντεο. Και εδώ και μισή ώρα κάνει restore και update και είναι ελάχιστα χλιαρό.

Νομίζω τα updates έπιασαν τόπο. 

Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε αυτούς που περιμένουν.

βγαλε καμια φωτο για εμας τους πικραμενουςχαχα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, freestyoler93 είπε

Πλαίσιο ούτε φωνή ούτε ακρόαση..κολλημένο το status της παραγγελίας απο 12 του μήνα..

Δεν εχω καμια ελπιδα για Πλαισιο. Δεν νομιζω πως γνωριζουν τι θα πουν οι λεξεις προπαραγγελια και σειρα προτεραιοτητας 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ε αν αποφάνθηκε και ο digital για το πόσο downgrade είναι, τι να φτουρήσουν όλοι οι υπόλοιποι! 😛 

Έχοντας το natural titanium 16pro να αναφέρω πως στο χέρι η αίσθηση του 17pro είναι πιο ποιοτική και στιβαρή μιας και έχουν στρογγυλέψει και πάλι οι άκρες και δεν έχει τις απότομες γωνίες του 16pro. Το πορτοκαλί τελικά είναι όντως εντυπωσιακό χρώμα όταν το δεις από κοντά και σε όλες τις συνθήκες φωτισμού κλπ. Επίσης επιτέλους δεν θα χρησιμοποιώ το πανάκι για να το σκουπίζω περιμετρικά όλη τη μέρα όπως έκανα με το γυαλιστερό frame του natural titanium που γέμιζε συνεχώς με δαχτυλιές (όπως έχω πει συνήθως οι συσκευές μου είναι «γυμνές» για να απολαμβάνω το σχεδιασμό τους στο χέρι μου και έχω απλά μια θήκη τύπου pouch που γλιστράει μέσα κατά τη μεταφορά κλπ. Την original woven τη χρησιμοποιώ συνηθως σε περιόδους διακοπών). :)

Τυχερος που μπορεις να απολαμβανεις τις συσκευες σου χωρις θηκη! μακαρι να μπορουσα και εγω! 

Απο την αρχη με εψηνε πολυ το πορτοκαλι.. και οσο το βλεπω τοσο κλεινω προς τα εκει... αν και η live δοκιμη θα με πεισει για το τελικο χρωμα.!!

ΥΓ. Καλοριζικο! ο καλυτερος συνδυασμος !!

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

Θα σου απαντήσω για τον εαυτό μου, επειδή για εμένα είναι σημαντικό το να μην υπερθερμαίνεται το κινητό. Αλλά το βασικότερο είναι ότι απλά έχω καταναλωτική μανία και είμαι εθισμένος (κακά τα ψέματα), όπως οι περισσότεροι. Σχεδιαστικά πάντως όντως δεν μου αρέσει με αυτήν την διχρωμία που κάνει. Το πορτοκαλί σαν χρώμα που παράγγειλα μου αρέσει αλλά θα προτιμούσα ένα unibody design και ας ήταν όλο αλουμίνιο. 

και γω το ιδιο χρωμα παρηγγειλα με ενα ρισκο γιατι το μπλε ειναι πιο safe, απλα εγω προσωπικα χωρις να το δω, να το πιασω και να το εχω κανα μηνα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα πχ για μενα το iphone 4 ηταν πολυ πιο ομορφο σχεδιαστικα απο το 5 μετα ομως το συνηθίσαμε μετα ηρθε το 6 που ηταν τελειως διαφορετικο και εγω προσωπικα ειχα mixed feelings! Πιστευω οτι θα μου αρεσει σαν κρατημα αυτο και ας μην ειναι το τιτανιο στην τελικη ετσι κ αλλιως εγω παντα του εχω θηκη day 1. Οποτε εμενα θα ειναι ενα ομορφο χελωνονιντζάκι :P 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, jonis είπε

Οχι βρε ειμαι αθηνα απλα το πατησα να δω αν θα προχωρησει η παραγγελια.

Αν εισαι θεσσαλονικη και σε ενδιαφερει να σου δωσω αρ. παραγγελιας να πας να το παρεις.

Α εντάξει κ εγώ Αθήνα είμαι, σε ευχαριστώ, απλά ήθελα να δω αν στο έδωαν.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, billdanos είπε

Sorry αλλά εγώ που μόλις πέρασα από 12PM σε 16PM NaTi το θέμα με τις δαχτυλιές που λες δεν το βλέπω. Στο 12 το είχα γιατί είναι γυαλισμένο ατσάλι και κάνουν μπαμ αλλά στο 16 ούτε καν, ίσα ίσα που μου φαίνεται πολύ ματ η επιφάνεια λες και είναι πλαστικό.Επίσης είναι αρκετά στρογγυλεμένες οι άκρες του και δεν γλυστράει σαν τρελλό από το χέρι. Και εγω τα κινητά τα έχω χωρίς θήκη επίσης.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελει κανεις iphone 17 pro silver 256 απο golden hall? Μεχρι σημερα οποιος θελει να μου στειλει μνμ! Εγω τελικα θα παω στο max

Επεξ/σία από Kef89
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Καλοριζικο!!!

βρε συ βγάλε μια φωτο τη θήκη γιατί την γλυκοκοιτάζω 

IMG_0556.jpeg

IMG_0557.jpeg

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...