Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

220 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      15
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      21
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      51
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      43
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      40
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      2
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

εγω πριν παρω πορτοκαλι κινητο θα πηγαινα να το δω μια ματια. ειναι μεγάλο commitment.

Σιγά μην είναι και σύμφωνο συμβίωσης με μια συσκευή! 😛 Χαλαρώστε και απολαύστε τα χρώματα που σας αρέσουν χωρίς βασικό κριτήριο το αν θα έχουν ζήτηση όταν θα θέλετε να τα πουλήσετε! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδες εγω ενω εχω κανει προπαραγγελια κωτσο και δεν ελαβα καμια ενημερωση μπηκα πριν 5' στο σαιτ μου το εβαλε αμεσα διαθεσιμο και το αγορασα. 17 PM 256 Silver. μπαρουφα λετε ειναι ή απλα εχουν γραμμενες τις προπαραγγελιες;

Μου βγαζει αυτο:

Σε Επεξεργασία

Η παραγγελία σου είναι προγραμματισμένη να παραδοθεί 20/09/2025 σε συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Εκείνη τη μέρα θα σου στείλουμε μέσω SMS το voucher της αποστολής.

Επεξ/σία από kostasmath23
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το air είναι πανέμορφο και ειδικά το εντελώς λευκό που είδα και έπαιξα μαζί του. Αν είχε ηχείο από κάτω (έχει μόνο αυτό στο ακουστικό) και έστω άλλη μια κάμερα, θα το έπαιρνα και ας είχε έναν πυρήνα λιγότερο στην gpu του Α19pro! 

• Like 6
Δημοσ.
1 minute ago, kostasmath23 said:

ρε παιδες εγω ενω εχω κανει προπαραγγελια κωτσο και δεν ελαβα καμια ενημερωση μπηκα πριν 5' στο σαιτ μου το εβαλε αμεσα διαθεσιμο και το αγορασα. 17 PM 256 Silver. μπαρουφα λετε ειναι ή απλα εχουν γραμμενες τις προπαραγγελιες;

Ποτε σου εβγαλε παραλαβη;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasmath23 είπε

Σε Επεξεργασία

Η παραγγελία σου είναι προγραμματισμένη να παραδοθεί 20/09/2025 σε συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Εκείνη τη μέρα θα σου στείλουμε μέσω SMS το voucher της αποστολής.

εμενα λεει στο τηλεφωνο οτι σημερα θα το στειλουν... αντε βγαλε ακρη.

κανεις με κωτσοβολο και παραδοση στο χωρο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasmath23 είπε

Επίσης δεν έβαλα αποστολή στο σπίτι αλλά περνούσε ένας κούριερ με μηχανάκι κ τον σταμάτησα κ μου έδωσε ένα σφραγισμένο 😂

Συνολικός χρόνος από παραγγελία μέχρι παράδοση στην πόρτα 4 λεπτά..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Σιγά μην είναι και σύμφωνο συμβίωσης με μια συσκευή! 😛 Χαλαρώστε και απολαύστε τα χρώματα που σας αρέσουν χωρίς βασικό κριτήριο το αν θα έχουν ζήτηση όταν θα θέλετε να τα πουλήσετε! 

ενταξει δεν ειναι σύμφωνο συμβιωσης αλλα δεν αντεχω  διπλα στο mac studio  να εχω κατι περτικαλι και να με χτυπανε τα ocd μου

• Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

εμενα λεει στο τηλεφωνο οτι σημερα θα το στειλουν... αντε βγαλε ακρη.

κανεις με κωτσοβολο και παραδοση στο χωρο;

Εγώ παρέλαβα πριν λίγο.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε

Μου βγαζει αυτο:

Σε Επεξεργασία

Αθήνα αδερφέ; Στην εξέλιξη σου λέει έτοιμο για παραλαβή;

• Super Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

ενταξει δεν ειναι σύμφωνο συμβιωσης αλλα δεν αντεχω  διπλα στο mac studio  να εχω κατι περτικαλι και να με χτυπανε τα ocd μου

Με προσβάλεις! Δεν υπάρχει άνθρωπος με μεγαλύτερα OCD από τα δικά μου! 😛 

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Wolftub21 είπε

To να κάτσεις να ασχοληθείς με αυτούς που λες πάντως σε κάνει ίδιο και όχι ανώτερο.

Δεν βαριέσαι....η ώρα να περνάει γιατί είναι και Παρασκευή και δεν βλέπω την ώρα να την κάνω από το γραφείο.

14 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το θέμα είναι ότι για να απολαύσεις το χρώμα που σου αρέσει θα πρέπει πρώτα να το έχεις δει από κοντά...εδώ πάμε και αγοράζουμε γουρούνι στο σακί πλέον με την τρέλα των προπαραγγελιών... όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε, άλλο βλέπεις στο βίντεο και στις φωτό και άλλο βλέπεις από κοντά...Καθήστε πρώτα να τα δείτε από κοντά, να τα πιάσετε στο χέρι... 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, crossmo είπε

Δεν βαριέσαι....η ώρα να περνάει γιατί είναι και Παρασκευή και δεν βλέπω την ώρα να την κάνω από το γραφείο.

Το θέμα είναι ότι για να απολαύσεις το χρώμα που σου αρέσει θα πρέπει πρώτα να το έχεις δει από κοντά...εδώ πάμε και αγοράζουμε γουρούνι στο σακί πλέον με την τρέλα των προπαραγγελιών... όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε, άλλο βλέπεις στο βίντεο και στις φωτό και άλλο βλέπεις από κοντά...Καθήστε πρώτα να τα δείτε από κοντά, να τα πιάσετε στο χέρι... 

ακριβως ειναι αρκετα διαφορετικα απο κοντα.

στο σαιτ της Apple τα εχουν πολυ πνιγμένα και σκοτεινα.

απο κοντα ειναι διαφορετικα. φυσικα παιζει και μεγάλο ρολο ο φωτισμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...