Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, manolisk96 said:

Μόλις επικοινώνησα με το Πλαίσιο και μου είπαν ότι δέχονται μόνο εκδήλωση ενδιαφέροντος. Παρασκευή στις 15:00 θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες χωρίς το γνωστό 100αρικο του Κωτσόβολου

και μετα οταν μιλησεις με καποιον θα σου πουνε αν θες να το ξεπληρωσεις για να ανεβεις σειρα, οπως περσι.

41 minutes ago, digitalarchive said:

θεμα τυχης ειναι νομιζω... και ποιος με λεει εγω που το πληρωσα ολο θα παραλαβω..

εσυ μεγαλο σφαλμα που το πληρωσες ολο, ξεκαθαρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο κωτσόβολος ειναι το μεγαλύτερο αρπακτικό απορώ γιατί συνεχίζετε να του δίνετε το 100αρι η να το προπληρώνετε ολο το ποσό. Μόνο αν σταματήσουμε να υποκύπτουμε σε τετοιες πρακτικές θα πάρει το μήνυμα. Το μόνο αξιόπιστο μαγαζι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να έχεις day 1 το Iphone είναι το Amazon. Ετσι μου έλεγαν και εμένα περσυ με το 100αρικο και μου έλεγαν θα παραλάβετε μέχρι το Δεκέμβριο. Μου έλεγαν έχουν προτεραιότητα αυτοί που προπλήρωσαν μετά αυτοί με το 100αρι και μετά οι άλλοι( τι λές ρε μάγκα σοβαρά ?).Τελικά το παρήγγειλα από το Amazon και το είχα day1. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη Ευρωπαϊκή Χώρα που προπληρώνεις κάτι και να μην σου λένε πότε θα παραλάβεις αυτό για το οποίο πλήρωσες νομίζω οτι πρέπει να γίνει κάποιο case study για αυτο το φαινόμενο. Κατά τα άλλα η Ευρωπαϊκή ένωση θέλει νόμους για το GDPR, για τους ρύπους, για την ισότητα, για την προστασία μας στο Internet, να έχουν όλα τα τηλέφωνα usb type-c αλλά νόμους για την προστασία του καταναλωτή ούτε καν.

Επεξ/σία από jackal22
  • Haha 2
Δημοσ.
14 minutes ago, jackal22 said:

Ο κωτσόβολος ειναι το μεγαλύτερο αρπακτικό απορώ γιατί συνεχίζετε να του δίνετε το 100αρι η να το προπληρώνετε ολο το ποσό. Μόνο αν σταματήσουμε να υποκύπτουμε σε τετοιες πρακτικές θα πάρει το μήνυμα. Το μόνο αξιόπιστο μαγαζι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να έχεις day 1 το Iphone είναι το Amazon. Ετσι μου έλεγαν και εμένα περσυ με το 100αρικο και μου έλεγαν θα παραλάβετε μέχρι το Δεκέμβριο. Μου έλεγαν έχουν προτεραιότητα αυτοί που προπλήρωσαν μετά αυτοί με το 100αρι και μετά οι άλλοι( τι λές ρε μάγκα σοβαρά ?).Τελικά το παρήγγειλα από το Amazon και το είχα day1. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη Ευρωπαϊκή Χώρα που προπληρώνεις κάτι και να μην σου λένε πότε θα παραλάβεις αυτό για το οποίο πλήρωσες νομίζω οτι πρέπει να γίνει κάποιο case study για αυτο το φαινόμενο. Κατά τα άλλα η Ευρωπαϊκή ένωση θέλει νόμους για το GDPR, για τους ρύπους, για την ισότητα, για την προστασία μας στο Internet, να έχουν όλα τα τηλέφωνα usb type-c αλλά νόμους για την προστασία του καταναλωτή ούτε καν.

Δν έχουν ζητήσει ποτέ από κώτσο εξόφληση. Όλα αυτά είναι παπάντζες και ασχολούμαι χρόνια με προπαραγγελίες είτε αιφον είτε άλλη εταιρία. 
Μαλιστα φίλος που παίρνει από το 11 προ παραγγελία πέρσι πρώτη φορά δεν του το έφεραν γιατί άργησε αρκετά να κάνει την παραγγελία σε σχέση με μένα που την έκανα την επόμενη φορά.

Το αμαζον είναι καλό για όποιον θέλει δν θέλει τιμολόγιο.

Εγω και άλλοι που κόβουμε 39α με φίλου αφμ δν μπορούμε να τον υποχρεώσουμε να κάνει ενδοκοινοτικές κλπ οπότε ο κώτσος είναι η καλύτερη λύση 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολυ τρελενεστε ρε παιδια.ενα κινητο ειναι στο τελος της μερας.

το εχετε κανει επαγγελμα και φιλοσοφησει μεχρι αηδιας.

εγω το προπληρωσα γιατι απλα θελωνα τελειωνω και να μην εχω ανοιχτα χαρτια. οποτε ερθει. και φαντασου ειμαι με ενα dumpphone αυτη τη στιγμη.

οι θηκες και τα σοβαρα tempered glass δεν εχουν ερθει (στη δικια μου περίπτωση FLOLAB και PITAKA θα ερθουν σε κανα 2 βδομαδες στο καλο σεναριο)

τρελένεστε απο τωρα το pre order και για κατι που ξερουμε εξαρχης οτι εχει τυχη και δεν ξερουμε πως θα λειτουργήσει η αγωρα.

τα μαγαζια εχουν μεγαλητερη εμπειρα χρονο με το χρονο και τα πραγματα αποδειγμενα ειναι καλυτερα.

αρα ξαναλεω τι τρελένεστε;

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Like 2
Δημοσ.

Τρελαινονται διότι κάθε χρόνο κάποιος κακομοιρης μπλεκει και περιμένει 2 και 3 μήνες για να πάρει το κινητό του όταν οι υπόλοιποι το παίρνουν day 1 επειδή παράγγειλαν 2 ώρες πριν από αυτόν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, TiPsY4 είπε

Τρελαινονται διότι κάθε χρόνο κάποιος κακομοιρης μπλεκει και περιμένει 2 και 3 μήνες για να πάρει το κινητό του όταν οι υπόλοιποι το παίρνουν day 1 επειδή παράγγειλαν 2 ώρες πριν από αυτόν.

Έτσι είναι και έτσι θα πηγαίνει το τρένο. Παρ’ όλα αυτά, δεν είχα ποτέ θέματα με παραγγελίες· σίγουρα μια εύλογη καθυστέρηση.

Από BTO προϊόντα Mac μέχρι κινητά, οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς από το οικοσύστημα.

Ξαναλέω, πολλή τρέλα για ένα κινητό. Καλύτερα που έλεγα για τα χρώματα.

Πραγματικά, είμαι ο μόνος που σκέφτεται Day 1 και Ελλάδα και third distributors και γελάω;

Μήπως να προσγειωθείτε μερικοί και να καταλάβετε πως δεν είμαστε Ηνωμένο Βασίλειο ή Γερμανία;

Προτεραιότητα στην Ελλάδα θα έχουν εταιρείες που μοιράζουν σε στελέχη κινητά, πελάτες με κάποιο γνωστό μέσο, content creators και —κατά εμέ— ήδη ξοφλημένα κινητά. Το να ασκήσεις και μια πίεση από κοντά, πιστεύω κινεί και πιο γρήγορα τις διαδικασίες.

Αυτό το thread, απ’ ό,τι βλέπω, μόνο σας τσιτώνει τα νεύρα και όλοι θέλετε κινητά από Week 1, που προφανώς δεν γίνεται. Διαιωνίζεται ήδη μια δύσκολη κατάσταση, όπου τα πράγματα ορίζονται με κανόνες εκτός αγοράς. Και να πω πως ήταν η πρώτη φορά;

Το παραμύθι το ξέρουμε· ας πράξει ο καθένας όπως θέλει, είτε με ατελείωτα refresh είτε να περιμένει στον χρόνο του.

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

ετσι ειναι και ετσι θα πηγαινει το τραινο. παρολαυτα δεν ειχα ποτε θεματα με παραγγελιες σιγουρα μια ευλογη καθυστερηση.

από ΒΤΟ προιντα μακ μεχρι κινητα ηοτιδηποτε μπορεις να φανταστεις απο το οικοσυστημα.

παλιξαναλεω πολυ τρελα για ενα κινητο.  καλυτερα που ελεγα για τα χρωμματα.

πραγματικα ειμαι ο μονος που σκεφτεται Day 1 και ελλαδα και 3rd distributors και γελάω;

μηπως καπως να προσγειωθείτε μερικοι και να καταλαβεται πως δεν ειμαστε ηνωμενο βασιλειο η γερμανια;

προτερεωτητα ελλαδα θα εχουν εταιριες που μοιραζουν σε στελεχη κινητα, πελάτες με καποιο γνωστό μέσο, content creators και κατεμε είδη ξωφλημενα κινητα. Το να ασκησεις και μια πιεση απο κοντα πιστευω κινει και ποιο γρηγορα τις διαδικασιες.

αυτο το θρεντ απο οτι βλεπω μονο σας τσιτώνει τα νευρα και ολοι θελετε κινητα απο Week 1 που προφανως δεν γινεται. διαιωνιζεται είδη μια δυσκολη κατασταση που τα πράγματα ορίζονται με κανόνες εκτός αγωράς. και να πω πως ηταν η πρωτη φορα;

το παραμυθι το ξερουμε ας πραξει ο καθενας οπως θέλει. είτε με ατελειωτα refresh η να περιμενε στο χρονο του. 

Φίλε μου, δεν μου πέφτει λόγος, το ξέρω, αλλά κάνεις εσκεμμένα τόσα ορθογραφικά λάθη στο κείμενό σου ή είναι αυτόματη μετάφραση από greeklish; Γιατί κάποια απλώς βγάζουν μάτι, διαβάζοντας αυτά που γράφεις! Γενικά πάντως, θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτά που λες. 

• Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, donteo είπε

Φίλε μου, δεν μου πέφτει λόγος, το ξέρω, αλλά κάνεις εσκεμμένα τόσα ορθογραφικά λάθη στο κείμενό σου ή είναι αυτόματη μετάφραση από greeklish; Γιατί κάποια απλώς βγάζουν μάτι, διαβάζοντας αυτά που γράφεις! Γενικά πάντως, θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτά που λες. 

χοντρη δυσλεξια. συγνωμη

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, digitalarchive είπε

πολυς κοσμος θα μεινει με τα 16αρια προ μαξ μια δεν αλλαζει κατι τοσο σχεδιαστικα και τα upgrades ειναι για απαιτητικους χρηστες (καλυτερ cooling system, front face camera etc.)

Αλλάζει σχεδιαστικά ωστόσο Α) είναι άσχημες οι διχρωμίες Β) υποβάθμιση σε αλουμίνιο.

πρωτη φορά που θέλω να το δω από κοντά πριν κάνω αγορά..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ardi21 είπε

Offtopic. Δεν ξερω την οικονομικη σου κατασταση αλλα κανει μπαμ οτι οχι μονο δεν χρειαζεται παρεις το 17αρι αλλα κατα βαθος δεν θες κιολας. Τσαμπα τα χρηματα που θα δωσεις επιπλεον.

Μην τρελαινεστε ρε σεις καθε χρονο και το επομενο μοντελο. Εκτος και αν υπαρχουν χρηματα για καψιμο.

Μάλλον έχεις απόλυτο δίκιο αδερφέ, νομίζω ότι μου έχει γίνει απλά ηλίθια συνήθεια κάθε Σεπτέμβριο το να παίρνω το καινούργιο την πρώτη μέρα.
Ας πούμε από το 15 pm στο 16 pm με κούρασε μέχρι κ η μεταφορά των δεδομένων μου, όταν το παρέλαβα day one ναι οκ καλά ήταν μέχρι να φτάσω σπίτι αλλά όταν ήταν να το ανοίξω είπα ωχ πάλι τα ίδια και ουσιαστικά διάφορα δεν είδα σαν κινητό.

Από οικονομικής άποψης ναι οκ δεν θα μου λείψουν κ όλας αν πάρω το καινούργιο αλλά  δεν είναι και ότι ας τα κάψω. 

Επεξ/σία από G10rgos
  • Like 2
Δημοσ.

Λίγο offtopic αλλά μιας και ανοίγουν αύριο τα preorders έχει κανείς εμπειρία με αλουμίνιο σε iPhone; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι το πορτοκαλί αλλά φοβάμαι μήπως γεμίζει εύκολα μικρά σημαδάκια που φαίνονται έντονα λόγω χρώματος. Ακόμα και με θήκες είχα θέμα παλιά σε κάποια android από αλουμίνιο καθώς σκόνη κλπ στην θήκη δημιουργούσαν μικροσημαδάκια. Ακούγεται χαζό αλλά Α) έχω OCD με αυτά Β) Ρίχνουν trade in value αρκετά 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HliasB03 είπε

Λίγο offtopic αλλά μιας και ανοίγουν αύριο τα preorders έχει κανείς εμπειρία με αλουμίνιο σε iPhone; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι το πορτοκαλί αλλά φοβάμαι μήπως γεμίζει εύκολα μικρά σημαδάκια που φαίνονται έντονα λόγω χρώματος. Ακόμα και με θήκες είχα θέμα παλιά σε κάποια android από αλουμίνιο καθώς σκόνη κλπ στην θήκη δημιουργούσαν μικροσημαδάκια. Ακούγεται χαζό αλλά Α) έχω OCD με αυτά Β) Ρίχνουν trade in value αρκετά 

εδω δεν το χουμε παρει στα χερια μας που να ξερουμε τι αλουμινιο ειναι. τη μεθοδο χρησιμοποιησαν για να το βαψουν και αλλα χιλια δυο

Δημοσ.

Ευκαιρία να αλλάξω το 15pro max (το χειρότερο μοντέλο της Apple ever) με το 16pro max σε καλύτερη τιμή.

Το 17pro είναι ένα χάλι και μισό και φαίνεται ultra τσιπικο!

Το μόνο που ουσιαστικά αναβάθμισε φέτος είναι το απλό 17αρι! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...