Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

227 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      15
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      16
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      21
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      52
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      46
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      42
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      2
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, JcD είπε

Είναι το κυριλέ χρώμα, αν ήταν για εμένα θα έπαιρνα πορτοκαλί, είμαστε κι μεις που αγοράζουμε για τις γυναίκες μας ενώ έχουμε συσκευή 5ετιας 😅

Screenshot_20250919_144947_Gallery.jpg

Screenshot_20250919_145000_Gallery.jpg

Στην μια φαίνεται σούπερ στην άλλη σαν να είναι 20 ετών συσκευή ποια είναι η πραγματικότητα από κοντά ; 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, numlore είπε

Από Κωτσο ακόμα τίποτα... Παραγγελία 15:13 PM 512 orange.. Στο τηλέφωνο μου είπαν το προιόν είναι στην αποθήκη και θα με καλέσουν σύντομα για ενημέρωση. Μάλλον μπαρούφες..

Σου λένε τα κλασσικά, ότι παρέλαβαν το εμπόρευμα, δεν σου λένε αν φτάνει να παραλάβεις κ εσύ από αυτό όμως.

11 λεπτά πριν, JcD είπε

Είναι το κυριλέ χρώμα, αν ήταν για εμένα θα έπαιρνα πορτοκαλί, είμαστε κι μεις που αγοράζουμε για τις γυναίκες μας ενώ έχουμε συσκευή 5ετιας 😅

Screenshot_20250919_144947_Gallery.jpg

Screenshot_20250919_145000_Gallery.jpg

αυτό είναι προ απλό; σας αρέσει;

Δημοσ.

Πήγα σε istorm Ηρακλείου. Έλαβαν 2 silver, 2 πορτοκαλί, κανένα μπλε 17 προ μαξ. Κοίταξα εγώ ο ίδιος τις παραγγελίες και όντως τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας. Είμαι ο επόμενος που έχει πορτοκάλι οπότε επόμενη βδομάδα παραλαμβάνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

Πήγα σε istorm Ηρακλείου. Έλαβαν 2 silver, 2 πορτοκαλί, κανένα μπλε 17 προ μαξ. Κοίταξα εγώ ο ίδιος τις παραγγελίες και όντως τηρήθηκε σειρά προτεραιότητας. Είμαι ο επόμενος που έχει πορτοκάλι οπότε επόμενη βδομάδα παραλαμβάνω. 

Ποιο κατάστημα αδερφέ;

Άκυρο συγγνώμη από τη σύγχυση δεν διάβασα το Ηρακλείου

Επεξ/σία από G10rgos
Δημοσ.

πήγα τα είδα απο κοντά και εκανα παραγγελία στην vodafone που το ειχε διαθέσιμο το AIR σε μπλε χρώμα μαζί με το magsafe ήταν το μόνο τηλέφωνο που μου αρεσε και γενικά η αίσθηση που εχει στο χερι είναι το κατι άλλο μου θύμησε  iphone απο τα παλια. Η γνώμη μου είναι να  πατε να τα δείτε απο κοντά οσοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμη 

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, farcry33 said:

Στην μια φαίνεται σούπερ στην άλλη σαν να είναι 20 ετών συσκευή ποια είναι η πραγματικότητα από κοντά ; 

Ενδιάμεσα 😂 Το galaxy βάζει βελτιώσεις στις φωτος εξωτερικού χώρου προφανώς, είναι ωραίο χρώμα, σαν συσκευή δεν μου αρέσει, θα προτιμούσα το 16pro για να απαντήσω και στην ερώτηση του άλλου φίλου. Δεν μου αρέσει η καμπύλη που κάνει το σώμα της συσκευής στις άκρες, δεν βγάζει κάτι από πολυτέλεια iphone, βέβαια περί ορέξεως... 🤷

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

ας σεβαστούμε πάντως λίγο και τους εργαζόμενους.. γενικότερα το λέω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, equi1908 είπε

ας σεβαστούμε πάντως λίγο και τους εργαζόμενους.. γενικότερα το λέω.

δεν έχεις άδικο σε αυτό 

Πάντως με διαβεβαίωσαν ότι θα παραλάβουν και την επόμενη εβδομάδα. Οπότε υποθέτω πως ισχύει το ίδιο χα όλα τα istorm

Δημοσ.
3 minutes ago, Makis38 said:

το "καπάκι"  στην πίσω πλευρά, πως φαίνεται; στην 1η φώτο τρώγεται, στην 2η με τίποτε. 

Τι να πω, εμένα δεν μου αρέσει, βγάλτς συμπέρασμα μόνοι σας, καλύτερα να πάυε από κοντά να τα δείτε. 

Screenshot_20250919_151338_Gallery.jpg

Screenshot_20250919_151323_Gallery.jpg

Screenshot_20250919_151312_Gallery.jpg

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, panosk111178 είπε

πήγα τα είδα απο κοντά και εκανα παραγγελία στην vodafone που το ειχε διαθέσιμο το AIR σε μπλε χρώμα μαζί με το magsafe ήταν το μόνο τηλέφωνο που μου αρεσε και γενικά η αίσθηση που εχει στο χερι είναι το κατι άλλο μου θύμησε  iphone απο τα παλια. Η γνώμη μου είναι να  πατε να τα δείτε απο κοντά οσοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμη 

Είναι πανέμορφο έχεις δίκιο. Αλλά κανείς πολλές υποχωρήσεις 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που είδα το προ μαξ στον Κωτσο σε πορτοκαλί, με έβγαζε κάτι σε κεραμιδι με αυτές τις συνθήκες φωτισμού. Σε καμία περίπτωση fancy και κιτς για τα δικα μου γούστα. Σε καμία περίπτωση σαν τις φώτο. Είναι υποκειμενικο πάντα το γούστο αλλά νομίζω πολλοι το δικασαν χωρίς καν να το δουν από κοντά. Για μένα κάτι διαφορετικο σίγουρα. Οπότε κατέληξα ότι αυτό θα πάρω μάλλον από UK.

End of story 😂

2 λεπτά πριν, charalampos21 είπε

δεν έχεις άδικο σε αυτό 

Πάντως με διαβεβαίωσαν ότι θα παραλάβουν και την επόμενη εβδομάδα. Οπότε υποθέτω πως ισχύει το ίδιο χα όλα τα istorm

Καμία σχέση με πέρσι πιστεύω. Σε 1-2 βδομάδες θα αρχίσουν να στρωνουν φουλ τα πράγματα. Εδώ είχε ετοιμοπαραδοτα στο αμαζον 😂.Λίγη υπομονή άπλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...