Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

227 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      15
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      16
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      21
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      52
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      46
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      42
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      2
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, JcD είπε

Η κάμερα του είναι απαικτη πάντως, έκανα ζουμ * 8 και φαίνεται lossless?! 

Εγώ τα είδα από κοντά και συγκρινα το 13pro max που έχω σε σχέση με 17 pro max η μέρα με τη νύχτα. Απίστευτο. Οσο για τα χρώματα είναι στα γούστα του καθενός. Πορτοκαλί εγώ δεν. Για silver έλεγα να πάω αλλά έχει μεγάλη διχρωμία και με clear θηλή θα είναι άσχημο. Το μπλε μου άρεσε πολύ. Απο κοντά φαίνεται πιο premium. Οποτε μάλλον εκεί θα πάω 

Επεξ/σία από tommy1984
  • Like 2
Δημοσ.

βοηθαει πλεον στη καμερα οτι εχει και intergrated AI πιστευω.

οι καμερες ως hardware δεν εχουν καμια τρελη διαφορα. 

το AI πως παει ρε παιδια; ειναι καλυτερα απο πριν που τραβαγε απο το ιντερνετ πληροφορια;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, charalampos21 είπε

Είναι πανέμορφο έχεις δίκιο. Αλλά κανείς πολλές υποχωρήσεις 

δεν παίζω ποτέ παιχνίδια με το τηλέφωνο μουσική ακούω πάντα με air pods από φωτογραφείς κανω κανονική χρήση ποτέ  δεν χρησιμοποίησα της 3 κάμερες του 15 pro max και αν κάποια στιγμή όχι με επιτυχία. και βαρέθηκα να κουβαλάω μεγάλα  τηλεφωνα που με της θήκες γίνονται ακόμη μεγαλύτερα. Έτσι τα έβαλα κάτω και πήγα εκεί τώρα αν εκανα καλα θα δείξει ο καιρός εδώ θα είμαστε να τα λεμέ τα αρνητικά και τα θετικά.   

Δημοσ.
1 minute ago, tommy1984 said:

Εγώ τα είδα από κοντά και συγκρινα το 13pro max που έχω σε σχέση με 17 pro max η μέρα με τη νύχτα. Απίστευτο. Οσο για τα χρώματα είναι στα γούστα του καθενός. Πορτοκαλί εγώ δεν. Για silver έλεγα να πάω αλλά έχει μεγάλη διχρωμία και με clear θηλή θα είναι άσχημο. Το μπλε μου άρεσε πολύ. Απο κοντά φαίνεται πιο premium. Οποτε μάλλον εκεί θα πάω 

Εντάξει εγώ είμαι με S20fe, οθόνη ήχος και κάμερα είναι σαν να ήρθαν από τον Άρη για εμένα, για κάποιον που έχει το 16αρι ή κάνα S25 δεν θα του κάνουν τόση εντύπωση μάλλον 🤷

Δημοσ.

Παιδιά ερώτηση. Έλεγε διαθέσιμο στα Public σήμερα το blue pro 17 και ακύρωσα τις προπαραγγελίες και πλήρωσα αυτό αλλά ακόμα δεν μου έχουν στείλει pin για παραλαβή. Μήπως και αυτό ψέματα ήταν ή είναι σκατά το σύστημα παρακολούθησης; Αλλά δεν μπορεί έγραφε πχ "Διαθέσιμο σήμερα 19.9 στο κατάστημα...." απλά τους έχει ¨κολλήσει" το σύμπαν μάλλον λόγω της ημέρας.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Wolftub21 είπε

Παιδιά ερώτηση. Έλεγε διαθέσιμο στα Public σήμερα το blue pro 17 και ακύρωσα τις προπαραγγελίες και πλήρωσα αυτό αλλά ακόμα δεν μου έχουν στείλει pin για παραλαβή. Μήπως και αυτό ψέματα ήταν ή είναι σκατά το σύστημα παρακολούθησης; Αλλά δεν μπορεί έγραφε πχ "Διαθέσιμο σήμερα 19.9 στο κατάστημα...." απλά τους έχει ¨κολλήσει" το σύμπαν μάλλον λόγω της ημέρας.

αν δεν παραγκειλεις απο αλλα 2-3 καταστηματα δεν θα στειλουν pin

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jmanol000 είπε

Η εμμονή κάποιων με τη σειρά προτεραιότητας ήταν αστεία πάντως . Ενήλικες άνθρωποι να φέρονται έτσι τραγικό απλά 

καλα λογικα αυτο το λες γιατι το πηρες κατσε να δουμε ποτε θα το παραλαβουμε και εμεις 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PanozX είπε

καλα λογικα αυτο το λες γιατι το πηρες κατσε να δουμε ποτε θα το παραλαβουμε και εμεις 

Το λέω γιατί το διάλυσαν το φόρουμ . Όταν το περνούν κάποιοι με απαλλαγή ΦΠΑ είναι ωραία όμως 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Wolftub21 είπε

έπρεπε να δεις σε ποιο κατάστημα ηταν διαθέσιμο στο βγάζει πριν επιλέξεις γιατί εχει μπορεί  να είσαι Κηφισιά και να είχες βάλει παραλαβή από τα public εκεί, και διαθέσιμο να είναι στην γλυφάδα οπότε δεν ξερω αν θα το παρεις σήμερα γιατί θέλει ενδομετακινηση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο το 19/09 στα public μαλλον το βάζει σε όλους και μετά άντε βρες το δίκιο σου. Εχει παραλαβει κανεις απο Public σημερα;

image.png.7cb08a0fe2970df8ddaa3e7cd6a303bc.png

Update: Μόλις έλεβα αυτο το SMS
ΓEIA! TO NEO iPhone KATAΦΘANEI! H ΠPOΠAPAΓΓEΛIA ΣOY RXXXXXXXXX EINAI HΔH EΞAΣΦAΛIΣMENH KAI ΘA ΣE ENHMEPΩΣOYME ME NEO MHNYMA ΓIA THN ΔPOMOΛOΓHΣH THΣ MOΛIΣ ΠAPAΛABOYME! MΠOPEIΣ NA ΠAPAKOΛOYΘEIΣ THN ΠOPEIA THΣ EΔΩ:...........

Επεξ/σία από kapsala
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

αν δεν παραγκειλεις απο αλλα 2-3 καταστηματα δεν θα στειλουν pin

Δεν κατάλαβα το αστείο.  Αν ακυρώνω και δώσω τη σειρά μου δεν ενοχλώ κανέναν.  Επίσης  έχω δικαίωμα να ΠαραΓΓείλω από όπου θέλω 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Το λέω γιατί το διάλυσαν το φόρουμ . Όταν το περνούν κάποιοι με απαλλαγή ΦΠΑ είναι ωραία όμως 

τι σημασια εχει αυτο; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Αυτό με την απαλλαγή ΦΠΑ που έχετε κάνει καραμέλα είναι πολύ αστείο. Νόμος του κράτους είναι. Παρεπιπτόντως εγώ παίρνω τιμολόγιο ΧΩΡΙΣ απαλλαγή ΦΠΑ επειδή έτσι με βολεύει. Είμαι πιο μάγκας για εσένα; 
Η σειρά προτεραιότητας προφανώς μας νοιάζει καθώς κοτσονατοι κοτσονάτοι σε όλες τις αλυσίδες λένε ότι τηρείται αυστηρά. Οπότε αν δούμε καμία παρασπονδία προφανώς θα την σχολιάσουμε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...