Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

227 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      15
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      16
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      21
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      52
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      46
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      42
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      2
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PanozX είπε

τι σημασια εχει αυτο; 

Τι τι σημασία έχει ; Είστε οκ με το να πάρετε πιο φτηνά το κινητό από άλλους αλλά όχι να το πάρετε πιο αργά αστείο απλά 

• Haha 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, panosk111178 είπε

έπρεπε να δεις σε ποιο κατάστημα ηταν διαθέσιμο στο βγάζει πριν επιλέξεις γιατί εχει μπορεί  να είσαι Κηφισιά και να είχες βάλει παραλαβή από τα public εκεί, και διαθέσιμο να είναι στην γλυφάδα οπότε δεν ξερω αν θα το παρεις σήμερα γιατί θέλει ενδομετακινηση 

Eίδα και διάλεξα το συγκεκριμένο που ήταν διαθέσιμο κοντά μου. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, charalampos21 είπε

Αυτό με την απαλλαγή ΦΠΑ που έχετε κάνει καραμέλα είναι πολύ αστείο. Νόμος του κράτους είναι. Παρεπιπτόντως εγώ παίρνω τιμολόγιο ΧΩΡΙΣ απαλλαγή ΦΠΑ επειδή έτσι με βολεύει. Είμαι πιο μάγκας για εσένα; 
Η σειρά προτεραιότητας προφανώς μας νοιάζει καθώς κοτσονατοι κοτσονάτοι σε όλες τις αλυσίδες λένε ότι τηρείται αυστηρά. Οπότε αν δούμε καμία παρασπονδία προφανώς θα την σχολιάσουμε. 

Μεταξύ μας η σειρά σας νοιάζει γιατί δεν έχετε γνωστό αν είχατε θα το παίζατε ότι πάλι μαγκιά σας είναι όπως η απαλλαγή και έχετε κουράσει γιατί ΓΡΑΦΑΤΕ ότι ένα κινητό είναι και δεν με νοιάζει και τέτοια ξέρετε ποιοι είστε που τα γράφατε αυτά και τώρα ναι δεν σαν νοιάζει αλλά ας έχετε πρήξει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Μεταξύ μας η σειρά σας νοιάζει γιατί δεν έχετε γνωστό αν είχατε θα το παίζατε ότι πάλι μαγκιά σας είναι όπως η απαλλαγή και έχετε κουράσει γιατί ΓΡΑΦΑΤΕ ότι ένα κινητό είναι και δεν με νοιάζει και τέτοια ξέρετε ποιοι είστε που τα γράφατε αυτά και τώρα ναι δεν σαν νοιάζει αλλά ας έχετε πρήξει 

Αυτο ειναι το προβλημα σε αυτη την χωρα ακριβως ! οτι δεν βλεπουμε σφαιρικη εικονα αλλα το οτι μας βολευει! το οτι θα παρω κατι με απαλλαγη δεν ειναι οτι μου το κανει χαρη καποιος, πληρωσε και εσυ αμα θες καθε μηνα λογιστη, εφκα κτλ και ψαξε δικους σου πελατες και θα το παρεις με απαλλαγη, η απαλλαγη ειναι καθαρα γιατι το αγοραζεις με τιμολογιο σαν επαγγελματιας. 

Επεξ/σία από PanozX
  • Like 5
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kapsala είπε

Αυτο το 19/09 στα public μαλλον το βάζει σε όλους και μετά άντε βρες το δίκιο σου. Εχει παραλαβει κανεις απο Public σημερα;

image.png.7cb08a0fe2970df8ddaa3e7cd6a303bc.png

Update: Μόλις έλεβα αυτο το SMS
ΓEIA! TO NEO iPhone KATAΦΘANEI! H ΠPOΠAPAΓΓEΛIA ΣOY RXXXXXXXXX EINAI HΔH EΞAΣΦAΛIΣMENH KAI ΘA ΣE ENHMEPΩΣOYME ME NEO MHNYMA ΓIA THN ΔPOMOΛOΓHΣH THΣ MOΛIΣ ΠAPAΛABOYME! MΠOPEIΣ NA ΠAPAKOΛOYΘEIΣ THN ΠOPEIA THΣ EΔΩ:...........

Έλαβα ακριβώς το ίδιο πριν λίγα λεπτά, χωρίς να αλλάξει βέβαια κάτι στην εξέλιξη. Πολύ τυπικό μου φαίνεται πάντως. Θα δείξει. 

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

αυτος το πηρε τι ζορι τραβαει τωρα;

αν δεν υσχιει η. σειρα πρωτερεοτητας που δεν υσχει ας μας το πουνε να μην το κανουμε θεμα

Εσύ δεν έλεγες ότι σιγά είναι κινητό τώρα τι μας πρήζεις 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gskourtis91 είπε

Έλαβα ακριβώς το ίδιο πριν λίγα λεπτά, χωρίς να αλλάξει βέβαια κάτι στην εξέλιξη. Πολύ τυπικό μου φαίνεται πάντως. Θα δείξει. 

Ειναι τυπικο και μαζικο εμαιλ/sms. δεν σημαινει τιποτα. Το ιδιο ακριβως και απο Πλαισιο. Σταλθηκαν τα μαζικα sms. Αυτο το 19/09 που βγαζει το Public ειναι παραπλανητικο και οχι αληθινο.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, PanozX είπε

Αυτο ειναι το προβλημα σε αυτη την χωρα ακριβως ! οτι δεν βλεπουμε σφαιρικη εικονα αλλα το οτι μας βολευει! το οτι θα παρω κατι με απαλλαγη δεν ειναι οτι μου το κανει χαρη καποιος, πληρωσε και εσυ αμα θες καθε μηνα λογιστη, εφκα κτλ και ψαξε δικους σου πελατες και θα το παρεις με απαλλαγη, η απαλλαγη ειναι καθαρα γιατι το αγοραζεις με τιμολογιο σαν επαγγελματιας. 

Το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι ; Ότι κανείς δεν νοιάζεται για την σειρά όλοι ενοχλούνται επειδή δεν τηρείται για αυτούς . Η πιστεύεις όλοι όσοι γκαρίζουν εδώ αν είχαν γνωστό θα λέγαν όχι να τηρηθεί η σειρά ; Ένας έγραψε ότι το έκανε και δεν έχει πια γνωστό κάνεις δεν του είπε τίποτα ένας άλλος είπε ότι κάτι έχει και τα πέρνει κάθε χρόνο day one ΚΑΝΕΙΣ πάλι δεν του είπε τίποτα 

Δημοσ.

ο ψηλος παραλαβε και τωρα θα μας πει και τι ειναι ηθικο η τι να κανουμε. 

ρε φιλε το πηρες τραβα να το απολαυσεις τι καθεσαι και γραφεις εδω;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Τι τι σημασία έχει ; Είστε οκ με το να πάρετε πιο φτηνά το κινητό από άλλους αλλά όχι να το πάρετε πιο αργά αστείο απλά 

Δεν είναι πιο φθηνά . Οπως σου προείπαν η απαλλαγή κρύβει άλλα έξοδα ( λογιστής , κλπ ) ενός επαγγελματία . Οπότε άτοπο .

η σειρά προτεραιότητας εμπεριέχει  την λέξη « προτεραιότητα » για κάποιον λόγο , ένα λεξικό δεν θα έβλαπτε για να μάθει κανείς την ερμηνεία της λέξης 

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως εγώ σήμερα παρέλαβα από το iStorm στα Ιωάννινα. Οπως με είχαν ενημερώσει. Υπομονή και καλή παραλαβή σε όσους το περιμένουν. Ίσως επειδή είναι επαρχία υπήρχε αρκετό απόθεμα. 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Exanimo είπε

Ειναι τυπικο και μαζικο εμαιλ/sms. δεν σημαινει τιποτα. Το ιδιο ακριβως και απο Πλαισιο. Σταλθηκαν τα μαζικα sms. Αυτο το 19/09 που βγαζει το Public ειναι παραπλανητικο και οχι αληθινο.

Πάντως άλλο για προπαραγγελία online και άλλο να σου γράφει "Διαθέσιμο για παραλαβή σήμερα τάδε του μηνός από το τάδε κατάστημα" μόνο και μόνο για να μαζέψουν τα λεφτά ενώ δεν ισχύει. Δεν ήταν προπαραγγελία αυτό.Ήταν εξόφληση και παραλαβή την ίδια μέρα . Υποτίθεται τουλάχιστον χαχαχα

Δημοσ.

Παρέλαβα από public πρωί πρωί deep blue 17pro με παραγγελία το Σάββατο στις 19:00 το απόγευμα . Μια χαρά νομίζω είμαι Χαχαχ καλές παραλαβές σε όλους  

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Giotz23 είπε

Δεν είναι πιο φθηνά . Οπως σου προείπαν η απαλλαγή κρύβει άλλα έξοδα ( λογιστής , κλπ ) ενός επαγγελματία . Οπότε άτοπο .

η σειρά προτεραιότητας εμπεριέχει  την λέξη « προτεραιότητα » για κάποιον λόγο , ένα λεξικό δεν θα έβλαπτε για να μάθει κανείς την ερμηνεία της λέξης 

Mόνο που τον λογιστή και τα λοιπά που λες δεν τα πληρώνει ο επαγγελματίας για το iphone... τα πληρώνει για την επιχείρηση του....ο δε μισθωτός δεν πληρώνει τα λοιπά (γιατί λογιστή πιθανόν να πληρώνει) αλλά δεν έχει τα έσοδα του επαγγελματία.... τέσπα και εγώ δεν έχω θέμα με την απαλλαγή αλλά καλό είναι να βάζουμε τα πράγματα στην σωστή σειρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...