Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

227 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      15
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      16
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      21
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      52
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      46
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      42
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      2
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 minutes ago, Jmanol000 said:

Καλώς ήρθες στο iPhone φίλε 

Καλώς σας βρήκα.. της γυναίκας μου το πήρα 😭😂

• Haha 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Μου ήρθε για παραλαβή σε μπλε αλλά μου ήρθε επίσης και μήνυμα από public ότι το πορτοκαλί θα έρθει μέχρι της 26 από public πάω να τα δω τώρα από κοντά και να αποφασίσω.

Είχε γίνει προπληρωμή; Γτ εγώ έκανα pre order 12/9 15:02 istorm πήρα και τηλ από περιέργεια μου λένε δεν γνωρίζουν, θα ενημερωθώ με μήνυμα και public πάλι pre order 12/9 αλλά τπτ για date ακόμα μόνο ότι έχει δρομολογηθεί και θα ενημερώσουν μόλις παραλάβουν 

Δημοσ.

Μου ήρθε το 17 σε μπλε στο istorm - river west, πήγα να το παραλάβω και έσκασαν σειρήνες να ανακοινώσεις στα μεγάφωνα για άμεση εκκένωση του εμπορικού. Μας έβγαλαν έξω, έφυγα. 

• Sad 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, gskourtis91 είπε

Στα public μου άλλαξε στην εξέλιξη παραγγελίας σε «… έως Παρασκευή 26/9». 

Εμένα λέει ακόμα παραλαβή 19/9. Αλλά δε βλέπω φως 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, billdanos είπε

Οι πιο φωτεινές (αυτές με το ασπρόμαυρο πανί από κάτω) είναι απευθείας κάτω από τον ήλιο χωρίς σκιά. 

IMG_0558.jpeg

IMG_0559.jpeg

IMG_0560.jpeg

IMG_0561.jpeg

IMG_0564.jpeg

IMG_0563.jpeg

IMG_0562.jpeg

Πως την βλέπεις την νέα κατασκευή/design στο χέρι  θα κρατήσει ή πάμε για κλάμματα?? B) Από 15/16 pro Θα έχει άλλο κράτημα όλα είναι κ θέμα συνήθειας.

καλοδουλευτο :)

πολύ διαφορετικό το πορτοκαλί λίγοι το επιλέγουν/τολμούν βέβαια στο εξωτερικό έρχεται πρώτο σε ζήτηση.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jmanol000 είπε

Προτεραιότητα για την οποία κάποιοι νοιάζονται μόνο αν δεν έχουν τρόπο να την παρακάμψουν , ή κανείς ότι δεν καταλαβαίνεις

Φιλε κούρασες. Μια με το ΦΠΑ, μια με τη σειρά προτεραιότητας, ε μα .... Εσύ το πήρες, άσε μας εμάς εδώ να βουρλιζομαστε. Έλεος. Έγινες δικαστής των πάντων ένα πράγμα. Αμάν πια ....

• Like 3
Δημοσ.

Λοιπόν τα είδα όλα από κοντά, το πιστεύετε ότι ενώ είχα καταλήξει τελευταίες μέρες για ασημένιο η μπλε, το μπλε έφαγε απευθείας άκυρο ότι χειρότερο το ασημένιο δεν έχει καμία σχέση με τα ασημί των MacBook φαίνεται φουλ φτηνιάρικο οπότε πάω για πορτοκαλί το οποίο όχι ότι φαίνεται πολύ καλύτερο αλλά τουλάχιστον ξεχωρίζει.

Ακόμα το air πολύ ωραίο αλλά όχι στο σημείο να με κάνει να πω ουαου όπως έκανα το galaxy fold z 7 εχε χαρεί που όλες οι συσκευές μου είναι mac αλλιώς θα σας είχα χαιρετήσει προ πολλού 😂

• Like 1
Δημοσ.

Ενεργοποίησα επιτυχώς και AppleCare+ Theft and Loss. 

Τώρα κάνει το data migration αλλά θέλει παρά πολύ ώρα! 3hr+

Δημοσ.
7 ώρες πριν, george991 είπε

Όσο περιμένω (έχω παραγγείλει PM silver κ δεν παραλαβάνω σήμερα) μου μπαίνουν σκέψεις για το air που υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Είναι κουκλί..

Όσο το κοιτάζω μου ψιθυρίζει ότι μπορώ να ζήσω κ με μια κάμερα, ένα ηχείο κ λιγότερη μπαταρία 😜

Παρέλαβα το αιρ σήμερα το πρωί …είναι όντως απίστευτο και μπορώ να πω η μπαταρία πέφτει πολύ αργά 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, PanosP28 είπε

Thanx. Πως κάνουμε την απαλλαγή ΦΠΑ από amazon ?

Ζητάς από λογιστή να ανοίξει ενδοκοινοτικές και μετά κάνεις business account στο amazon και βάζεις το αφμ και στο αφαιρεί αμέσως 

Επεξ/σία από Vesouvious
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...