Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

235 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      16
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      17
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      22
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      54
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      49
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      42
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      2
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Δεν μπορω να καταλάβω την επιλογή του πορτοκαλι μήλου σε διχρωμία... δεν βρισκω τη λέξη ..κιτς..φθηνιαρικο...κακόγουστο.. και δεν ταιριάζει με καμία θήκη..περι ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια. Στην ουρά στο istorm έβλεπα ότι οι περισσότεροι έπαιρναν το πορτοκαλί και δε μιλάμε για νέους αλλά για 50αρηδες...ισως η ανάγκη να φλεξαρεις ή να ξεχωρίζεις ή να νιωσεις οτι παίρνεις κάτι νέο, υπερισχύει της αισθητικής επιλογής..και του χρόνου βγαινει σε γυαλιστερό πράσινο το 18αρι.. οσοι το πήρατε έτσι απο περιέργεια έχετε αγοράσει κάτι σε πορτοκαλί ρούχο ή παπουτσι ή αλλο αντικείμενο?  image.png.6d9f7c79c23253deec35933ffa8ad38a.png

https://www.threads.com/@bengeskin/post/DObKe1jjLxv/orange-iphone-17-pro-with-gray-case-or-silver-iphone-with-silver-arc-pulse-bumpe

Μου αρέσει πολύ το πορτοκαλί (και τα πορτοκάλια).

Επίσης έχω πολλά σε πορτοκαλί από ρούχα, βερμούδες,  λουράκι AW….κα..

Αααα μου αρέσει και η κολοκυθόπιτα….😎
Επίσης απορώ με κάποιους που τα μόνα χρώματα που ξέρουν είναι το άσπρο και το μαύρο…

.

IMG_0838.jpeg

Επεξ/σία από Costaskokk
  • Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panteraGGR είπε

Σου έστειλαν μήνυμα πέρα απο το κλασικό περί καταχώρησης παραγγελίας και το τελικό έλα να το πάρεις?Γιατί εγώ έχω ένα μέιλ μόνο την παραγγλία με αριθμό παραγγελίας και τίποτε άλλο ( pre order 16/09 I storm ιωαννίνων)

Με πήραν τηλέφωνο χθες. Την προπαραγγελία την έκανα 12/9. Και σήμερα που πήγα και το παρέλαβα 17 pro μπλε ρώτησα αν είχαν πολλές παραγγελίες και μου είπαν όχι όσες περίμεναν. 

4 ώρες πριν, LuNaTiC είπε

δεν ξέρω τι παρέλαβες ... αλλά μάλλον δε θα φέρανε κανένα "απλο" μοντέλο ή απλά μας γράψανε... διότι δεν πήρα ποτέ καμιά ενημέρωση.
Ευτυχώς είχα προ-παραγγείλει ακόμα και απο τα περίπτερα της γειτονιάς και έγινε η δουλειά μου. Σιγά μην κάτσω να κλάψω. Απλά την επόμενη φορά που θα χρειαστείς κάτι παρόμοιο ξέρεις πως να κινηθείς καλύτερα

Το 17pro πήρα. Δεν γνωρίζω αν είχε παρατράγουδα με τα air και το κανονικό μοντέλο. Όταν είχα πάρει το 14 pro max είχα περιμένει 20 μέρες θυμάμαι στα public. Είναι θέμα τύχης. Δεν τηρούνται ούτε σειρές προτεραιότητας ούτε προπληρωμένες παραγγελίες. 

Επεξ/σία από AggelosTz
  • Super Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Πανέμορφο το πορτοκαλί από κοντά, σίγουρα θα πάω γι αυτό 

Στοιχηματίζω από τώρα πως του χρόνου θα έχουμε μαύρο για να ξεχωρίζει πως είναι το 18 pro! 😛 

• Like 2
  • Haha 3
Δημοσ.

Πήγα τα είδα από κοντά όλα αφού δεν μπορούμε να τα έχουμε με την ψευτοπροποραγγελια στο ελλαδισταν...

Λοιπόν το πορτοκαλί πολύ ωραίο.. 

Το air πάρα πολύ ωραίο σε σημείο που ήμουν στο τσακ να το πάρω γιατί αυτό το είχαν σχεδόν όλοι στο mall αλλά λέω να περιμένω μέχρι και την άλλη εβδομάδα για το max.. .αν πάει περισσότερο θα πάρω το air και τελείωσε ..

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Δεν μπορω να καταλάβω την επιλογή του πορτοκαλι μήλου σε διχρωμία... δεν βρισκω τη λέξη ..κιτς..φθηνιαρικο...κακόγουστο.. και δεν ταιριάζει με καμία θήκη..περι ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια. Στην ουρά στο istorm έβλεπα ότι οι περισσότεροι έπαιρναν το πορτοκαλί και δε μιλάμε για νέους αλλά για 50αρηδες...ισως η ανάγκη να φλεξαρεις ή να ξεχωρίζεις ή να νιωσεις οτι παίρνεις κάτι νέο, υπερισχύει της αισθητικής επιλογής..και του χρόνου βγαινει σε γυαλιστερό πράσινο το 18αρι.. οσοι το πήρατε έτσι απο περιέργεια έχετε αγοράσει κάτι σε πορτοκαλί ρούχο ή παπουτσι ή αλλο αντικείμενο?  image.png.6d9f7c79c23253deec35933ffa8ad38a.png

https://www.threads.com/@bengeskin/post/DObKe1jjLxv/orange-iphone-17-pro-with-gray-case-or-silver-iphone-with-silver-arc-pulse-bumpe

Ώπα ρε μπρο , περαν του προσωπικού γούστου , όταν είναι να ταιριάξεις έντονο πορτοκαλί δεν φοράς κάτι πορτοκαλί . Το αντίθετο με μπλε και άσπρα ταιριάζει . Και είναι πολύ βασική γνώση . Προσωπικά επειδή είμαι μόνιμα με μπλε λευκά ή μαύρα , αν θέλω να ταιριάξω το κινητό το μπλε είναι απαγορευτικό σχεδόν , το πορτοκαλί από την άλλη ιδανικό .

Δημοσ.

ασημενια δεν βλεπω πολλα και μαλλον επαληθευονται οτι δεν ηρθαν και πολλα.

και στο youtube τα περισσοτερα ειναι μπλε και πορτοκαλι.

σιγουρα παρελαβε κοσμος αλλα δεν ειχαν την ιδια ρωη με τα αλλα χρωματα.

still waiting απο κοτσο ;(

• Like 1
Δημοσ.

https://www.phonearena.com/news/orange-iphone-17-pro-looks-like-a-head-turner_id173005

spacer.png

Phonearena.com = Does the orange iPhone 17 Pro appeal to you?

Yeah, I think it looks pretty good
44.91%

It's not my first choice, either
14.01%

I think it looks very bad
21.48%

I don't love it, but I don't hate it either
19.61%

Votes 1071

https://www.youtube.com/watch?v=iIE1dqyaWfA

δειτε από το 23.00 και μετά για το πορτοκαλί...

• Haha 1
Δημοσ.

μου λέει ο τύπος στο iStorm στην Θεσσαλονίκη, πρώτα θα εξυπηρετηθούν οι προπαραγγελίες και από Οκτώβριο με Νοέμβριο θα υπάρχουν επαρκή αποθέματα σε pro... λολ δηλαδή

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=3fZZTMWuwWI

Ο Mark Ellis αποθεώνει το πορτοκαλί... γούστα είναι αυτά. 

Φέτος φάνηκε οτι τηρήθηκε μια σειρα στις προπαραγγελίες.

Δυστυχώς επόμενο κύμα σε 40 μέρες το νωρίτερο..

Όσοι έχετε το 15 ή το 16 μαξ δεν χάνεται πολλά πάντως..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Say hello to my little friend. 

17 PM 1TB Deep Blue

Άντε γεια σκουπίδοστορμ, ποτέ ξανά. 

IMG_0078.jpeg

Επεξ/σία από G10rgos
  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Exanimo είπε

Οτι ναναι ειναι , εδειχνε 17 ΠΜ αμεσα διαθεσιμο με παραλαβη 22/09 , εκανα την παραγγελια αλλα δεν εβγαζε σωστα την πορεια παραγγελιας. Πηρα τηλεφωνο μου λενε οταν ερθει θα το παραλαβετε και το 22/09 που ειδατε δεν ισχυει

παιδια και σε μενα ετσι εγινε. στο site ελεγε αποστολη αυριο και μολις τους πηρα τηλ μου λενε ακυρο δεν ισχυει. οτι να ναι!!! απο κωτσο

δε μου λετε οταν το public στελνει sms οτι εχουμε ξεκινησει την επεξεργασια της παραγγελιας σου κτλ κτλ, τι σημαινει για παραδοση ξερουμε; κοντοζυγωνει ή ειναι απλα αυτοματοποιημενο μηνυμα;

4 ώρες πριν, gskourtis91 είπε

Στα public μου άλλαξε στην εξέλιξη παραγγελίας σε «… έως Παρασκευή 26/9». 

και μενα το ιδιο σε silver 256 PM

Επεξ/σία από kostasmath23
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ktsak είπε

Φιλε κούρασες. Μια με το ΦΠΑ, μια με τη σειρά προτεραιότητας, ε μα .... Εσύ το πήρες, άσε μας εμάς εδώ να βουρλιζομαστε. Έλεος. Έγινες δικαστής των πάντων ένα πράγμα. Αμάν πια ....

Αμάν πια αλλά εσύ κλαίγεσαι που δεν έχεις γνωστό γιατί μην μας δουλεύεις ότι νοιάζεσαι για τη σειρά 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Say hello to my little friend. 

17 PM 1TB Deep Blue

Άντε γεια σκουπίδοστορμ, ποτέ ξανά. 

IMG_0078.jpeg

Αντε αδελφέ μου καλορίζικο! Να το χαρείς!

Τελικά από που το τσιμπησες; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πορτοκαλί αρέσει γιατί είναι περίεργο και δεν το έχει συνηθίσει το μάτι. Σε ένα μήνα θα είναι αδιάφορο και απελπιστικά βαρετό.

Πάμε ασημί. Γενικά πάντως είναι το πιο άσχημο iPhone ever… θα το συνηθίσουμε. Επίσης απίστευτη γελοιότητα η clear case της apple! Για να μη πάνε πιο κάτω το MagSafe και να πέφτει πάνω στο μήλο σκέφτηκαν να ντύσουν με άσπρη μευρανη το πίσω μέρος… epic fail

Επεξ/σία από Vesouvious
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, teol20 είπε

Αντε αδελφέ μου καλορίζικο! Να το χαρείς!

Τελικά από που το τσιμπησες; 

Ο φίλος μου ο Κωτσόβολος ξηγήθηκε με το παλαιό πατροπαράδοτο refresh 👌

Όπως είχα ξαναγράψει για το ίδιο θέμα πριν από 2-3 χρόνια ο επιμένων νικά!
Όχι θα κρεμόμαστε από τα @@ της σκουπίδοστορμ, με προπαραγγελία πρώτα δευτερόλεπτα. 

Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ! Να χαρείς κι εσύ το δικό σου!

Επεξ/σία από G10rgos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...