ardi21 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:06 μμ (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, G10rgos said: Μάλλον έχεις απόλυτο δίκιο αδερφέ, νομίζω ότι μου έχει γίνει απλά ηλίθια συνήθεια κάθε Σεπτέμβριο το να παίρνω το καινούργιο την πρώτη μέρα. Ας πούμε από το 15 pm στο 16 pm με κούρασε μέχρι κ η μεταφορά των δεδομένων μου, όταν το παρέλαβα day one ναι οκ καλά ήταν μέχρι να φτάσω σπίτι αλλά όταν ήταν να το ανοίξω είπα ωχ πάλι τα ίδια και ουσιαστικά διάφορα δεν είδα σαν κινητό. Από οικονομικής άποψης ναι οκ δεν θα μου λείψουν κ όλας αν πάρω το καινούργιο αλλά δεν είναι και ότι ας τα κάψω. Η χαρα κραταει λιγο καιρο μεχρι να βαρεθεις το καινουργιο σχεδιο και την θηκη, απο την στιγμη που δεν θα σου δωσει κατι ουσιαστικο στην καθημερινοτητα σου. Καλυτερα κανε αυτα τα χρηματα κατι αλλο. Ασε που το 16αρι ειναι και πιο ομορφο. Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:08 μμ από ardi21 1
digitalarchive Δημοσ. Πέμπτη στις 06:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:08 μμ 2 λεπτά πριν, geopel είπε Ευκαιρία να αλλάξω το 15pro max (το χειρότερο μοντέλο της Apple ever) με το 16pro max σε καλύτερη τιμή. Το 17pro είναι ένα χάλι και μισό και φαίνεται ultra τσιπικο! Το μόνο που ουσιαστικά αναβάθμισε φέτος είναι το απλό 17αρι! σχεδιαστικα ετσι θα μεινει. ευχομαι του χρονου με καλυτερα χρωμματα. φυσικα αν βρεις σενιο στα 900€ το τσιμπας και λες ευχαριστώ.
G10rgos Δημοσ. Πέμπτη στις 07:26 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:26 μμ 1 ώρα πριν, HliasB03 είπε Λίγο offtopic αλλά μιας και ανοίγουν αύριο τα preorders έχει κανείς εμπειρία με αλουμίνιο σε iPhone; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι το πορτοκαλί αλλά φοβάμαι μήπως γεμίζει εύκολα μικρά σημαδάκια που φαίνονται έντονα λόγω χρώματος. Ακόμα και με θήκες είχα θέμα παλιά σε κάποια android από αλουμίνιο καθώς σκόνη κλπ στην θήκη δημιουργούσαν μικροσημαδάκια. Ακούγεται χαζό αλλά Α) έχω OCD με αυτά Β) Ρίχνουν trade in value αρκετά Ευχόμαστε πως θα είναι πιο ανθεκτικό από ότι ήταν στο παρελθόν τα αλουμίνια της Apple, εγώ προσωπικά θυμάμαι αν δεν καθάριζες την θήκη από απλή σκόνη κάθε κάποιο σύντομο χρονικό διάστημα, έμεναν θαμπά spots πάνω στο σασί. Τώρα αν εννοείς αν ξεφλουδίζει σε χτύπημα ας πούμε, θα σου πω πιθανότατα γιατί έτσι είναι τα τελευταία χρόνια τα χρωματιστά της Apple, από μέσα θα φαίνεται ασημί εκεί που φεύγει το χρώμα. 1
morfeas-dsl- Δημοσ. Πέμπτη στις 07:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:32 μμ Το πορτοκαλι και το μπλε φαινονται λες και τα φτιαξανε με κηρομπογια. Κακασχημα. Το γκρι αρκετα ωραιο!
digitalarchive Δημοσ. Πέμπτη στις 07:36 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:36 μμ 3 λεπτά πριν, morfeas-dsl- είπε Το πορτοκαλι και το μπλε φαινονται λες και τα φτιαξανε με κηρομπογια. Κακασχημα. Το γκρι αρκετα ωραιο! μεγάλη πικρα φετος. η ειχαν θεμα με τη παραγωγη η ωθουν το κοσμο σε Air μοντέλα. η πανε να κανουνε κάποια "ultra" αλλαγη αν μιμηθηκαν απο εκει το πορτοκαλι. παντως ειναι απαραδεκτοι σε Pro line up να κυκλοφορεις με τετοια καραγκιοζικα χρωμματα. το μαυρο και το τιτανιο ηταν μαστ. με το ζορι τωρα σε ασσιμί η μέτριο μπλε android ή Temu Colour
Stelaras1993 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:59 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:59 μμ 9 ώρες πριν, Vesouvious είπε Μόνο amazon παράδοση σε 2-3 ημέρες. Απ ότι φαίνεται γενικά δεν θα υπάρχει θέμα λόγω της χαμηλής ζήτησης των pro. Amazon που ; Ούτε στο de ούτε στο it το βγάζει .
aler45 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:02 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 08:02 μμ (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Stelaras1993 said: Amazon που ; Ούτε στο de ούτε στο it το βγάζει . Δεν έχουν μπει ακόμα, το βράδυ θα μπούν σαν μοντέλα. Και αύριο ίσως ανοίξουν προ παραγγελίες, δεν είναι σίγουρο ότι Ελλάδα θα δουλεύουν. Το link για το 17 Pro Max είναι το https://www.amazon.de/dp/B0FQFWJV34 Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:04 μμ από aler45
farcry33 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:14 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:14 μμ Αν είχε κόκκινο θα πήγαινα και μισή ώρα νωρίτερα για να το παραλάβω 🍎 1
aces Δημοσ. Πέμπτη στις 08:24 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:24 μμ (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Amazon που ; Ούτε στο de ούτε στο it το βγάζει . Θα μπουν σε Amazon αν όχι σήμερα αύριο πριν τις 15.00 σε Amazon.it & Amazon.de αφού ξεκινούν οι προπαραγγελίες επίσημα σε αρκετές χώρες αύριο μεσημέρι. Μάλιστα το ευρωπαϊκό αμαζόν λογικά θα έχει καλύτερη διαθεσιμότητα από Ελλάδα αν κ αυτό είναι σχετικό αναλόγως τι παραγγελίες και τι στοκ θα έχουν διαθέσιμο. Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:27 μμ από aces 1
aler45 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:29 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 08:29 μμ (επεξεργασμένο) 53 minutes ago, aces said: Θα μπουν σε Amazon αν όχι σήμερα αύριο πριν τις 15.00 σε Amazon.it & Amazon.de αφού ξεκινούν οι προπαραγγελίες επίσημα σε αρκετές χώρες αύριο μεσημέρι. Μάλιστα το ευρωπαϊκό αμαζόν λογικά θα έχει καλύτερη διαθεσιμότητα από Ελλάδα αν κ αυτό είναι σχετικό αναλόγως τι παραγγελίες και τι στοκ θα έχουν διαθέσιμο. Το καλό με την Amazon είναι ότι αν και συνήθως ανοίγει pre order μόνο στην ίδια την χώρα, έχει πολλούς προμηθευτές σε όλη την Ευρώπη οπότε έχει συνεχόμενη ροή Τελικά επειδή ο γνωστός μου δεν μπορεί να με βολέψει, θα δοκιμάσω αύριο προπαραγγελία σε Apple ή istorm, όπου φτάσω στο checkout πιο γρηγορα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:17 μμ από aler45 1
nikosp97 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:30 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:30 μμ 7 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε Δν έχουν ζητήσει ποτέ από κώτσο εξόφληση. Όλα αυτά είναι παπάντζες και ασχολούμαι χρόνια με προπαραγγελίες είτε αιφον είτε άλλη εταιρία. Μαλιστα φίλος που παίρνει από το 11 προ παραγγελία πέρσι πρώτη φορά δεν του το έφεραν γιατί άργησε αρκετά να κάνει την παραγγελία σε σχέση με μένα που την έκανα την επόμενη φορά. Το αμαζον είναι καλό για όποιον θέλει δν θέλει τιμολόγιο. Εγω και άλλοι που κόβουμε 39α με φίλου αφμ δν μπορούμε να τον υποχρεώσουμε να κάνει ενδοκοινοτικές κλπ οπότε ο κώτσος είναι η καλύτερη λύση Εσείς που κράζετε τον Κωτσόβολο τόσα ξέρετε τόσα λέτε , εγώ 2 χρόνια με πλήρη εξόφληση απ την αρχή παραλαμβάνω day 1 όπως και φέτος που το γράφει μέχρι και η κατάσταση παραγγελίας μου αυτή τη στιγμή.
Lewnidas1995 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:42 μμ 11 minutes ago, nikosp97 said: Εσείς που κράζετε τον Κωτσόβολο τόσα ξέρετε τόσα λέτε , εγώ 2 χρόνια με πλήρη εξόφληση απ την αρχή παραλαμβάνω day 1 όπως και φέτος που το γράφει μέχρι και η κατάσταση παραγγελίας μου αυτή τη στιγμή. Δν αλλάζει τίποτα η πλήρης εξόφληση. Στην παραγγελία σου λέει αναμονή παραλαβής για αποστολή λογικά το οποίο λέει σε όλους 1
Thanasis159 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:49 μμ 1 hour ago, aler45 said: Δεν έχουν μπει ακόμα, το βράδυ θα μπούν σαν μοντέλα. Και αύριο ίσως ανοίξουν προ παραγγελίες, δεν είναι σίγουρο ότι Ελλάδα θα δουλεύουν. Το link για το 17 Pro Max είναι το https://www.amazon.de/dp/B0FQFWJV34 Δεν λειτουργεί για εμένα τουλάχιστον το λινκ. Από εκεί (όταν ανέβει), έχουμε κανονικά 2 χρόνια εγγύηση, σωστά; 1
aler45 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:57 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 09:57 μμ 6 minutes ago, Thanasis159 said: Δεν λειτουργεί για εμένα τουλάχιστον το λινκ. Από εκεί (όταν ανέβει), έχουμε κανονικά 2 χρόνια εγγύηση, σωστά; Ναι το link δεν δουλεύει ακόμα, λογικά μετά τις 0:00 CEST, ναι έχουμε και εμείς 2 χρόνια εγγύηση. Ο 2ος χρόνος από amazon. 1
konik Δημοσ. Πέμπτη στις 10:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:08 μμ Είδα τα νέα iphone και μου τράβηξε την προσοχή το απλό 17άρι ποτέ πιστεύετε ότι θα φτάσει η τιμη του σε σκρουτζομαγαζο η bestprice στα 820€?Επίσης είναι δύσκολη η μετάβαση από καλό κινητό android?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα