Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

237 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      16
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      17
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      22
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      55
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      50
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      42
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      2
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Ο φίλος μου ο Κωτσόβολος ξηγήθηκε με το παλαιό πατροπαράδοτο refresh 👌

Όπως είχα ξαναγράψει για το ίδιο θέμα πριν από 2-3 χρόνια ο επιμένων νικά!
Όχι θα κρεμόμαστε από τα @@ της σκουπίδοστορμ, με προπαραγγελία πρώτα δευτερόλεπτα. 

στο δωσανε οντως; γιατι εμενα εγραφε αμεση παραδοση και μολις τους πηρα τηλ μου ειπαν δεν παιζει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Just_travel_everywhere είπε

Γερμανία στο Apple Store Frankfurt έχει διαθέσιμα 512 και πάνω σε μπλε pro Max και σε 256 σε πορτοκαλί pro !! Τα λέω μήπως κάνεις ενδιαφέρεται κ έχει γνωστό και θέλει να πάρει 

Έχει και το Amazon και στέλνει ελλάδα 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Ο φίλος μου ο Κωτσόβολος ξηγήθηκε με το παλαιό πατροπαράδοτο refresh 👌

Όπως είχα ξαναγράψει για το ίδιο θέμα πριν από 2-3 χρόνια ο επιμένων νικά!
Όχι θα κρεμόμαστε από τα @@ της σκουπίδοστορμ, με προπαραγγελία πρώτα δευτερόλεπτα. 

Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ! Να χαρείς κι εσύ το δικό σου!

Τι εννοούμε με refresh? 🧐

Δημοσ.

Πήγα τα είδα σήμερα από κοντά  ενώ έχω προπαραγγείλει πορτοκαλί νομίζω το μπλε τους κλέβει την παράσταση και είμαι σε δίλλημα πλέον 😎

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Δεν το ξέρω αυτό πρόσθεσε που κοίταξα δεν υπερβεί διαθέσιμο το μαξ αν άλλαξε κάτι δεν ξέρω . 

Έχει το μαξ 256 σε όλα τα χρώματα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasmath23 είπε

στο δωσανε οντως; γιατι εμενα εγραφε αμεση παραδοση και μολις τους πηρα τηλ μου ειπαν δεν παιζει

Μην παίρνεις τηλ, τράβα από κατάστημα με τσαμπουκά κ σιγουριά κι λες θέλω να παραλάβω μια παραγγελία, ούτε τι ούτε πως, αν σε ρωτήσουν πότε παράγγειλες με υποτιμητικό ύφος που έχουν σε όλες τις αλυσίδες όλοι οι υπάλληλοι και χαίρονται να σου πουν ότι δεν θα παραλάβεις, να απαντήσεις εδώ και μέρες και να κοιτάξουν το απόθεμα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Μην παίρνεις τηλ, τράβα από κατάστημα με τσαμπουκά κ σιγουριά κι λες θέλω να παραλάβω μια παραγγελία, ούτε τι ούτε πως, αν σε ρωτήσουν πότε παράγγειλες με υποτιμητικό ύφος που έχουν σε όλες τις αλυσίδες όλοι οι υπάλληλοι και χαίρονται να σου πουν ότι δεν θα παραλάβεις, να απαντήσεις εδώ και μέρες και να κοιτάξουν το απόθεμα. 

δυστυχως απο νησι, οποτε δεν υπαρχει δυνατοτητα να παω εκει..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Στοιχηματίζω από τώρα πως του χρόνου θα έχουμε μαύρο για να ξεχωρίζει πως είναι το 18 pro! 😛 

Εγω στοιχηματίζω οτι το φλεβαρη λιγο πριν την κυκλοφορία των νεων samsung θα εχουμε κυκλοφορια 17 pro σε μαυρο, οπως εγινε με το πρασινο 13 pro

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Αμάν πια αλλά εσύ κλαίγεσαι που δεν έχεις γνωστό γιατί μην μας δουλεύεις ότι νοιάζεσαι για τη σειρά 

Δεν έχω γράψει πουθενά για σειρά. 3ο ποστ είναι αυτό, και είναι όλα σε σένα που μας κούρασες. Παράτα το λοιπόν. Άντε τιμητή των πάντων ....

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Και για να πάρει ένα κινητό που και εσύ έχω την εντύπωση πως έλεγες σιγά ένα κινητό είναι  θα κάνει θέμα σε εργαζόμενους που δεν φταίνε και κοιτάνε να ζήσουν γιατί αυτός είναι μάγκας , έχετε καεί εδώ , ελπίζω με τέτοια ανθρώπους να έχεις να κάνεις στη δουλειά σου 

7 λεπτά πριν, ktsak είπε

Δεν έχω γράψει πουθενά για σειρά. 3ο ποστ είναι αυτό, και είναι όλα σε σένα που μας κούρασες. Παράτα το λοιπόν. Άντε τιμητή των πάντων ....

Φίλε έχεις δίκαιο . Κακώς τα βάζω με όλα τα μέλη υπάρχουν όντως και αυτοί που δεν γράψανε για τη σειρά κακώς τσουβαλιάζω με συγχωρείς . 

58 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε

Για την εξυπνάδα που σου είπε ο φίλος να πας με τσαμπουκά να ξέρεις είναι άπειροι αυτοί που πάνε δήθεν να παραλάβουν . Σήμερα πριν παραλάβω όσο περίμενα στην ουρά και μέχρι να φύγω πέρασαν απίστευτα πολλοί που δήθεν ήταν να παραλάβουν . Καλή τύχη εύχομαι να παραλάβεις γρήγορα αλλά μην ακούς τον άλλον που λέει τσαμπουκάδες και εξυπνάδες για να πάρει ένα κινητό 

• Thanks 1
Δημοσ.

Κάθε χρόνο τα ίδια. Δυστυχώς κάποιοι είστε για λύπηση. Να μην μπορείς να ζήσεις ή να κοιμηθείς για ένα γ@μοκινητό...

Λες και αν το πάρετε ένα μήνα μετά θα χαλάσει ο κόσμος. Κρίμα στους υπαλλήλους του βασικού μισθού που πρέπει να συναναστρέφονται με τέτοιους πελάτες...

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SaFiS είπε

Κάθε χρόνο τα ίδια. Δυστυχώς κάποιοι είστε για λύπηση. Να μην μπορείς να ζήσεις ή να κοιμηθείς για ένα γ@μοκινητό...

Λες και αν το πάρετε ένα μήνα μετά θα χαλάσει ο κόσμος. Κρίμα στους υπαλλήλους του βασικού μισθού που πρέπει να συναναστρέφονται με τέτοιους πελάτες...

Δεν φαντάζεσαι . Και είναι ακόμα πιο ενοχλητικό όταν κάποιοι που τώρα μας έχουν ζαλίσει πριν λέγανε ένα κινητό είναι και κούναγαν το δάκτυλο , και θα το πάρετε και τέτοια και τώρα μας έχουν παίξει 

1 ώρα πριν, G10rgos είπε

Say hello to my little friend. 

17 PM 1TB Deep Blue

Άντε γεια σκουπίδοστορμ, ποτέ ξανά. 

IMG_0078.jpeg

Να θυμηθώ να το πω στην istorm να βάλει τη γάτα της να κλάψει χαχαχαχ . 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Και για να πάρει ένα κινητό που και εσύ έχω την εντύπωση πως έλεγες σιγά ένα κινητό είναι  θα κάνει θέμα σε εργαζόμενους που δεν φταίνε και κοιτάνε να ζήσουν γιατί αυτός είναι μάγκας , έχετε καεί εδώ , ελπίζω με τέτοια ανθρώπους να έχεις να κάνεις στη δουλειά σου 

Φίλε έχεις δίκαιο . Κακώς τα βάζω με όλα τα μέλη υπάρχουν όντως και αυτοί που δεν γράψανε για τη σειρά κακώς τσουβαλιάζω με συγχωρείς . 

Για την εξυπνάδα που σου είπε ο φίλος να πας με τσαμπουκά να ξέρεις είναι άπειροι αυτοί που πάνε δήθεν να παραλάβουν . Σήμερα πριν παραλάβω όσο περίμενα στην ουρά και μέχρι να φύγω πέρασαν απίστευτα πολλοί που δήθεν ήταν να παραλάβουν . Καλή τύχη εύχομαι να παραλάβεις γρήγορα αλλά μην ακούς τον άλλον που λέει τσαμπουκάδες και εξυπνάδες για να πάρει ένα κινητό 

Αδερφέ, άραξε λίγο εγώ ποτέ δεν τα έβαλα μαζί σου, με μπερδεύεις με άλλον προφανώς γιατί δεν έγραψα πουθενά σιγά ένα κινητό είναι, χαλάρωσε λίγο γιατί άλλοι τα βάζουν μαζί σου. 
Λες ανυπόστατα πράγματα, δεν είπα να κάνει θέμα, είπα να ζητήσει το κινητό που του έβγαλε σαν διαθέσιμο για παραλαβή το δικό τους σύστημα, χωρίς να κάνουν οι υπάλληλοι ότι γουστάρουν κ να προσπαθούν να αποδώσουν αυτοί ότι θέλουν σε όποιον θέλουν, μου έχει τύχει να μου έχει έρθει μήνυμα να παραλάβω προπαραγγελία με προκαταβολή και να μου λέει ο υπάλληλος αποκλείεται να είναι δικό σου και λάθος είναι το μήνυμα και ήρθε ο υπεύθυνος και του είπε ότι είναι σωστό και πρέπει να το πάρω. 
Σε ευχαριστώ για την ευχή, και με τέτοιους έχω να κάνω στη δουλειά μου, μπορώ να τα βγάλω πέρα, εσύ μπορείς; 
Έχω μάθει όταν θέλω κάτι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου με κόπο κ ότι  βάζω στόχο να το καταφέρνω, όχι να πηγαίνω με ηττοπάθεια στο οτιδήποτε στη ζωή μου, αν αυτό σου φαίνεται εξυπνάδα, πέσε για ύπνο πήγε αργά. 

Και πάλι εγώ ποτέ δεν τα έβαλα με κάνεναν. 

24 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Δεν φαντάζεσαι . Και είναι ακόμα πιο ενοχλητικό όταν κάποιοι που τώρα μας έχουν ζαλίσει πριν λέγανε ένα κινητό είναι και κούναγαν το δάκτυλο , και θα το πάρετε και τέτοια και τώρα μας έχουν παίξει 

Να θυμηθώ να το πω στην istorm να βάλει τη γάτα της να κλάψει χαχαχαχ . 

Πάλι με μπερδεύεις προφανώς, γιατί κ πάλι εγώ ποτέ δεν έγραψα σιγά ένα κινητό είναι, αν έχεις μνήμη και νοημοσύνη αμοιβάδας δεν σου φταίω κορίτσι μου, βρες μου που είπα εγώ σιγά ένα κινητό είναι κ που κούνησα το δάχτυλο και θα σου πω και συγγνώμη. 

Πες το και αλλού να βάλει τη γάτα της να κλάψει. 😏

Επεξ/σία από G10rgos
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...