Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

237 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      16
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      17
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      22
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      55
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      50
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      42
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      2
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Αδερφέ, άραξε λίγο εγώ ποτέ δεν τα έβαλα μαζί σου, με μπερδεύεις με άλλον προφανώς γιατί δεν έγραψα πουθενά σιγά ένα κινητό είναι, χαλάρωσε λίγο γιατί άλλοι τα βάζουν μαζί σου. 
Λες ανυπόστατα πράγματα, δεν είπα να κάνει θέμα, είπα να ζητήσει το κινητό που του έβγαλε σαν διαθέσιμο για παραλαβή το δικό τους σύστημα, χωρίς να κάνουν οι υπάλληλοι ότι γουστάρουν κ να προσπαθούν να αποδώσουν αυτοί ότι θέλουν σε όποιον θέλουν, μου έχει τύχει να μου έχει έρθει μήνυμα να παραλάβω προπαραγγελία με προκαταβολή και να μου λέει ο υπάλληλος αποκλείεται να είναι δικό σου και λάθος είναι το μήνυμα και ήρθε ο υπεύθυνος και του είπε ότι είναι σωστό και πρέπει να το πάρω. 
Σε ευχαριστώ για την ευχή, και με τέτοιους έχω να κάνω στη δουλειά μου, μπορώ να τα βγάλω πέρα, εσύ μπορείς; 
Έχω μάθει όταν θέλω κάτι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου με κόπο κ ότι  βάζω στόχο να το καταφέρνω, όχι να πηγαίνω με ηττοπάθεια στο οτιδήποτε στη ζωή μου, αν αυτό σου φαίνεται εξυπνάδα, πέσε για ύπνο πήγε αργά. 

Και πάλι εγώ ποτέ δεν τα έβαλα με κάνεναν. 

Πάλι με μπερδεύεις προφανώς, γιατί κ πάλι εγώ ποτέ δεν έγραψα σιγά ένα κινητό είναι, αν έχεις μνήμη και νοημοσύνη αμοιβάδας δεν σου φταίω κορίτσι μου, βρες μου που είπα εγώ σιγά ένα κινητό είναι κ που κούνησα το δάχτυλο και θα σου πω και συγγνώμη. 

Πες το και αλλού να βάλει τη γάτα της να κλάψει. 😏

Ότι θεώρησες ότι θα με προσβάλεις λέγοντας με κορίτσι μου και κάνοντας ένα καθαρά σεξιστικό σχόλιο δείχνει πως είχα απόλυτο δίκαιο σε ότι έγραψα . Έλα πήρες το κινητό μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος  καλή συνέχεια 

• Haha 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jmanol000 είπε

Ότι θεώρησες ότι θα με προσβάλεις λέγοντας με κορίτσι μου και κάνοντας ένα καθαρά σεξιστικό σχόλιο δείχνει πως είχα απόλυτο δίκαιο σε ότι έγραψα . Έλα πήρες το κινητό μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος  καλή συνέχεια 

Κάτσε θα βάλω κ εγώ τη γάτα μου να κλάψει, μισό. 🫢

Δημοσ.

https://www.macrumors.com/2025/09/19/iphone-17-pro-iphone-air-scratching-reports/

spacer.png

The deep blue variants of the iPhone 17 Pro and Pro Max exhibited scuffs after just a few hours of being on display, Bloomberg News found from visits to Apple stores in New York, Hong Kong, Shanghai and London. The black iPhone Air also showed itself to be prone to scratching, the reporters observed.

spacer.png

spacer.png

Η πλειοψηφία των πελατών που μίλησαν στο Bloomberg σχεδίαζαν να αγοράσουν είτε το iPhone 17 Pro είτε το Pro Max, και όχι απαραίτητα το υπέρλεπτο iPhone Air. Τα Pro μοντέλα, και ιδιαίτερα το Pro Max, στοχεύουν σε απαιτητικούς χρήστες, πρώιμους υιοθετητές και τεχνολογικούς ενθουσιώδεις — δηλαδή εκείνους που είναι πρόθυμοι να στηθούν στην ουρά από τα ξημερώματα.

Στο κατάστημα της Apple στη Fifth Avenue στη Νέα Υόρκη, ελάχιστοι αγοραστές ανέφεραν το Air. Το iPhone 17 Pro Max είχε σχεδόν εξαντληθεί, ενώ υπήρχε απόθεμα για τα iPhone 17 Pro και Air.

Η ενθουσιώδης υποδοχή της σειράς Pro έρχεται παρά τις πρώτες αναφορές καταναλωτών ότι το μοντέλο, ειδικά στο σκούρο μπλε χρώμα, χαράσσεται εύκολα στο πίσω μέρος. Οι ρεπόρτερ του Bloomberg διαπίστωσαν επίσης ότι το μαύρο iPhone Air εμφανίζει γρατζουνιές, και ότι ο μαγνητικός φορτιστής MagSafe της Apple αφήνει κυκλικό σημάδι.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, avacan23 είπε

https://www.macrumors.com/2025/09/19/iphone-17-pro-iphone-air-scratching-reports/

spacer.png

The deep blue variants of the iPhone 17 Pro and Pro Max exhibited scuffs after just a few hours of being on display, Bloomberg News found from visits to Apple stores in New York, Hong Kong, Shanghai and London. The black iPhone Air also showed itself to be prone to scratching, the reporters observed.

spacer.png

spacer.png

Η πλειοψηφία των πελατών που μίλησαν στο Bloomberg σχεδίαζαν να αγοράσουν είτε το iPhone 17 Pro είτε το Pro Max, και όχι απαραίτητα το υπέρλεπτο iPhone Air. Τα Pro μοντέλα, και ιδιαίτερα το Pro Max, στοχεύουν σε απαιτητικούς χρήστες, πρώιμους υιοθετητές και τεχνολογικούς ενθουσιώδεις — δηλαδή εκείνους που είναι πρόθυμοι να στηθούν στην ουρά από τα ξημερώματα.

Στο κατάστημα της Apple στη Fifth Avenue στη Νέα Υόρκη, ελάχιστοι αγοραστές ανέφεραν το Air. Το iPhone 17 Pro Max είχε σχεδόν εξαντληθεί, ενώ υπήρχε απόθεμα για τα iPhone 17 Pro και Air.

Η ενθουσιώδης υποδοχή της σειράς Pro έρχεται παρά τις πρώτες αναφορές καταναλωτών ότι το μοντέλο, ειδικά στο σκούρο μπλε χρώμα, χαράσσεται εύκολα στο πίσω μέρος. Οι ρεπόρτερ του Bloomberg διαπίστωσαν επίσης ότι το μαύρο iPhone Air εμφανίζει γρατζουνιές, και ότι ο μαγνητικός φορτιστής MagSafe της Apple αφήνει κυκλικό σημάδι.

Μάλιστα. Αρα πάμε αναγκαστικά σε silver όταν θα υπάρχει διαθεσιμότητα. Θεωρώ ότι θα είνα το μόνο με το λιγότερο θέμα σε αυτό 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, avacan23 είπε

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Αν ειναι ετσι Day 1, σε ενα μηνα που θα ειναι στην εκθεση πως θα είναι δηλαδη :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, TiPsY4 είπε

Amazon δεν έχει μετρητοίς. Αν θέλεις να κόψεις τιμολόγιο ισχύει ότι ισχύει παντού, το τιμολόγιο πληρώνεται με τον επαγγελματικό λογαριασμό που έχεις συνδέσει με το αφμ σου

Δηλαδή για να το καταλάβω καλύτερα…και εγώ και φαντάζομαι και αρκετοί άλλοι …

1.Ενεργοποιεις επαγγελματικό λογαριασμό ΑΜΑΖΟΝ στα στοιχεία της εταιρίας σου  και

2.Ως τρόπο πληρωμής καταχωρείς μια εταιρική χρεωστική κάρτα που είναι συνδεδεμένη με τον εταιρικό λογαριασμό σου σε κάποια από τις τράπεζες μας;

Σορι που επιμένω αλλά καλό είναι να μάθουμε πως γίνεται η διαδικασία (κυρίως η πληρωμή) γιατί με όσα συμβαίνουν με τις προπαραγγελίες μπορεί να στραφούμε προς ΑΜΑΖΟΝ τελικά…

Επεξ/σία από VulMar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...